|
|
זה בדיוק הקטע המחיר המקורי של המוצר לא כל כך גבוה.
זה ישפאר פה שעושים את הגניבה.
בחו"ל המחירים של המשחק לא עולים על 240 שקל...
תקשיב לזה Pcgames ניסו לעשות משהו טוב ולשפר את שוק הגיימינג בישראל, הם מכרו את Gow 3 ב250 שקל, ללא ספק מחיר מצוין, ישפאר ראו את המחיר ופשוט אמרו להם שאם הם לא מעלים את המחיר ל350 הם לא מספקים להם את הסחורה, אז אני אומר כן לא צריך לקנות בארץ אבל לא צריך להעניש את המפתחים שהשקיעו בזה לפחות שנה מהחיים שלהם.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
לסוני אני לא דואג.
אבל לצוותי מפתחים כן.
תראה בגלל שMass efect 2 הודלף והיה לו מספר נמוך מאוד של קניות כמעט כל הצוות פיתוח פוטר.
ולזה אני לא ממש מסכים=\
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
הכי טוב שיפרצו את זה ואז כבר הרבה יותר אנשים יוכלו להינות מהסוני 3 וגם מיותר משחקים
תראה זה נכון מה שאתה אומר מבחינת כל תעשיית הגיימינג זה יפגע בהם קשה וזה כבר פגע בהם בסוני 2 , אבל לאחד שלא יכול להרשות לעצמו לקנות סוני 3 ולהינות ביחד עם זה עם עוד הרבה משחקים זה מבאס שלא פורצים.
ראיתי שפרסמת שיש מקום לקנות ממנו משחקים לסוני 3 ב30 שקל אם זה נכון אז מחר אני קונה סוני 3 אבל אין מצב אחי שמוכרים בכזה סכום משחקים לסוני 3 אבל אני יבדוק מחר
נערך לאחרונה על ידי The Hulk; 12-04-2010 בשעה 01:12.
מצד אחד אני מסכים ומצד שני ממש לא.
זה נכון שזה הורס את השוק, אבל זה לא הורס ברמות שזהו הוא מתמוטט ולא יפתחו יותר.
בואו נודה באמת אנחנו מדברים על חברות כמו EA ויוביסופט שגם עם שחקנים המשחקים בפרוץ לא באמת יפשטו את הרגל.
אבל 400-500 ש"ח למשחק זה פשוט לא הגיוני!, אתה יודע מה גם 250 ש"ח זה לא קצת בכלל אבל עם זה אפשר להתמודד עוד איכשהו.
בחו"ל מוכרים משחקים לPS3 ולאקסבוקס360 במחירים מצחיקים של מתחת ל200 ש"ח.
אם היינו בחברה כמו בארה"ב היינו עושים חרם על המפיצים בארץ ובמשך חודש לא היינו קונים כלום מהחברה שלהם. תוך חודש וחצי כל המחירים ירדו בחצי!
אני כרגע מעדיף לפרוץ כי אני לא רואה את הדברים האלה קורים, כשזה יקרה, נדבר...