מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אורי קצת לפתוח ראש.
http://www.dyndns.com/support/
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אורי קצת לפתוח ראש.
http://www.dyndns.com/support/
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
|
|
אתה יכול להוסיף אותי לסקייפ?
galgal319
מ א ו ש ר
לא אני לא יכול להוסיף לסקייפ מצטער אני לא תומך פרטי עדיין.
לגבי פתיחת כתובת זה פשוט אתה נכנס לאתר פותח חשבון זה פשוט עד כאן אח"כ אתה יוצר כתובת HOST חדשה לאחר מכן נכנס לקישור שהבאתי למעלה מוריד את הקליינט מתקין אותו מכניס שם משתמש וסיסמא של החשבון שלך אומר לקליינט שיעדכן את הכתובת שאתה מעוניין והופה יש למחשב שלך כתובת אינטרנט לכל דבר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אוקיי
אני חיפשתי קצת באתר של מייקרוסופת על הנושא
הם אמרו שאני צריך ליפתוח כתובת VPN אתה יכול לעזור לי?
מ א ו ש ר
אתה לא צריך תעשה מה שאמרתי קודם.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
וואו... פשוט וואו... הלכתם לאיבוד עם התשובה.
בואו נמקד את הבחור....
לקח לי רגע להבין מה פותח ההודעה רוצה, ואם הבנתי נכון, אתם רוצים ליצור מערכת שתשרת אחרים?
רשמת שאתם "מתכנתים" מערכת כל שהיא. אז דבר ראשון יהיה נחמד לדעת מה היא אותה מערכת. דבר שני, וזאת המלצה חמה, גש בדחיפות לשפר את הידע שלכם ברשתות. מכייון שאם אתם רוצים מערכת נגישה לאחרים באופן סדיר, דרוש ידע יותר מבסיסי.
עכשיו לעניינו, נכזרו פה הרבה פתרונות לבעיות שונות, כל פתרון פה הוא נכון למשהו ספציפי ואי אפשר לדעת מה מתאים לך כי לא תיארת בדיוק מה אתם עושים.
VPN - רשת וריטואלית פרטית - מאפשר קו ישיר בין דומיין אחד למחשב מחוץ לאותו דומיין. ולא ברור לי איך זה רלוונטי אליך...
שולחן עבודה מרוחק - גישה ממחשב אחד למחשב שני באופן ישיר (דורש שהמחשב שיקבל את ההשתלטות יאפשר אותה ופורטים רלוונטים יהיו פתוחים) פתרון זה נכון להשתלטות רגעית עבור ביצוע פעולות ידניות במחשב אחר - שוב גם זה לא ממש נכון למה שאתה רוצה לעשות (אם בכלל הבנתי מה אתה רוצה לעשות).
בוא נגיד שאתה רוצה להעמיד שרת איחסון שיהיה זמין לך או לאחרים מכל מקום:
ראשית אתה צריך לקחת מחשב ולהגדיר אותו כשרת WEB (אני לא אסביר כרגע איך , בגדול יש להתקין IIS, נכנס לזה אם זה באמת מה שאתה צריך...) לאחר שמחשב זה הוא שרת WEB, ומאפשר גישה מבחוץ יש לתת לו זהות - וזה האייפי שלו. כאן יש כמה אפשרויות - DNS דינאמי (ניתן להשיג כזה באתרים כמו NO-IP.ORG) אותו DNS דינאמי ידאג ששם הדומיין (חינמי) שתקבל תמיד יהיה תואם לאייפי של אותו שרת WEB גם אם הוא ישתנה.
לכל שאר התומכים, בבקשה תנסו לחכות קצת עם התשובות וההצעות עד שנקבל יותר כיוון מפותח ההודעה.
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 31-01-2010 בשעה 20:14.
מה שאני מתקוון זה ש...
יש לי מערכת הפעלה windows vista (אני יתקין בקרוב windows 7) אוקיי?
האייפי שלי זה*.**7.53.*7 (צינזרתי כמה מספרים)
נגיד אני קונה איחסון (יש איחסון אתרים ויש איחסון קבצים שניכנסים דרכו דרך התוכנה בwindwos "חיבור לשולחן עבודה מרחוק") שזה בעצם מה שאני צריך (כדי לאחסן את הקבצים שאנחנו מתכנתים) (מה שיש בתוך האחסון הזה זה Windows XP Professional) זה מה שאני רוצה ליצר אבל לא דרך קניה משרתים אלה אני רוצה להכין אחד משלי
לזה מה שאני מתקוון אז אם יש פה איזה תשובה אוליי מה שisraeliviper אמר אז תגידו לי
מ א ו ש ר
אתה רוצה ליצור אתר איחסון? איך? איפה אתה רוצה ליצור אותו? על המחשב שלך? על מחשב אחר שנמצא ברשת? אתה לא ברור בכלל!
כי אם זה על המחשב שלך אז תעשה מה שאמרתי ואז תוכל ליצור לעצמך כניסה מכל מקום למחשב שלך בשולחן עבודה מרוחק אם זה על מחשב אחר של חבר נגיד אז תיצור עליו את מה שאמרתי ואז תשתלט עליו מתי שאתה רוצה.
כדי להרים שרת אתה צריך לשכור אחד או לשכור מקום כדי לשים אחד ואז ליצור עליו את מה שאמרתי ולהשתלט עליו מתי שאתה רוצה וזה עולה ימבה כסף! (אני מדבר במובנים של איחסון אתרים)
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 31-01-2010 בשעה 21:43.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אל המחשב שלי
זה רק בשביל לאחסן שם את הדברים שלי
אני רוצה שזה יהיה Windows XP Professional ושאני יכול להיכנס דרך חיבור שולחן עבודה מרחוק
מ א ו ש ר
הוא מדבר על משהו בסיגנון הזה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=439092
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=413858
זה ברור כשמש הבעיה היא שבאמת הוא צריך קצת יותר מהידע שיש לו כדי להקים דבר כזה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתם חושבים שאם אני ישאל את ספק האינטרנט שלי (בזק) הם ידעו אך עושים את זה ??
נערך לאחרונה על ידי GalHot12; 31-01-2010 בשעה 23:05.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
נו בדיוק על זה אני מדבר רק במקום כתובת IP אתה מכניס את הכתובת שאתה יוצר מה כל כך קשה?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
איזה מדריך לנסות זה:
או זה?:וואו... פשוט וואו... הלכתם לאיבוד עם התשובה.
בואו נמקד את הבחור....
לקח לי רגע להבין מה פותח ההודעה רוצה, ואם הבנתי נכון, אתם רוצים ליצור מערכת שתשרת אחרים?
רשמת שאתם "מתכנתים" מערכת כל שהיא. אז דבר ראשון יהיה נחמד לדעת מה היא אותה מערכת. דבר שני, וזאת המלצה חמה, גש בדחיפות לשפר את הידע שלכם ברשתות. מכייון שאם אתם רוצים מערכת נגישה לאחרים באופן סדיר, דרוש ידע יותר מבסיסי.
עכשיו לעניינו, נכזרו פה הרבה פתרונות לבעיות שונות, כל פתרון פה הוא נכון למשהו ספציפי ואי אפשר לדעת מה מתאים לך כי לא תיארת בדיוק מה אתם עושים.
VPN - רשת וריטואלית פרטית - מאפשר קו ישיר בין דומיין אחד למחשב מחוץ לאותו דומיין. ולא ברור לי איך זה רלוונטי אליך...
שולחן עבודה מרוחק - גישה ממחשב אחד למחשב שני באופן ישיר (דורש שהמחשב שיקבל את ההשתלטות יאפשר אותה ופורטים רלוונטים יהיו פתוחים) פתרון זה נכון להשתלטות רגעית עבור ביצוע פעולות ידניות במחשב אחר - שוב גם זה לא ממש נכון למה שאתה רוצה לעשות (אם בכלל הבנתי מה אתה רוצה לעשות).
בוא נגיד שאתה רוצה להעמיד שרת איחסון שיהיה זמין לך או לאחרים מכל מקום:
ראשית אתה צריך לקחת מחשב ולהגדיר אותו כשרת WEB (אני לא אסביר כרגע איך , בגדול יש להתקין IIS, נכנס לזה אם זה באמת מה שאתה צריך...) לאחר שמחשב זה הוא שרת WEB, ומאפשר גישה מבחוץ יש לתת לו זהות - וזה האייפי שלו. כאן יש כמה אפשרויות - DNS דינאמי (ניתן להשיג כזה באתרים כמו NO-IP.ORG) אותו DNS דינאמי ידאג ששם הדומיין (חינמי) שתקבל תמיד יהיה תואם לאייפי של אותו שרת WEB גם אם הוא ישתנה.
לכל שאר התומכים, בבקשה תנסו לחכות קצת עם התשובות וההצעות עד שנקבל יותר כיוון מפותח ההודעה.
?ואוו מה אתם מסבכים אותו?
זה פשוט אתה צריך לעשות כמה דברים פשוטים.
1. פתח חשבון באתר DYNDNS ותיצור כתובת DNS של שם המחשב שאתה רוצה להשתלט עליו (תמציא איזה שם שאתה רוצה לא משנה מה רק שתדע שזה יהיה השם של אותו מחשב מאחסן)
2. לגלות את ה IP של המחשב המאחסן מחשב רשת או איך שתרצה לקרוא לו, עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להשתלט עליו פעם אחת להתקין עליו את הקליינט של DYNDNS ולהגיד לו לעדכן את הכתובת הפרטית שנתת לו.
3. אחרי כל זה כל פעם שתרצה להשתלט על המחשב רשת הזה אתה רק תצטרך להכניס את הכתובת DNS שנתת לו ואז להכניס כמובן שם משתמש וסיסמא ואתה בפנים.
יום טוב.
ואם זה הראשון אז אפשר יותר מפות כי אמרתה שאם אני הצתרך אז תפרט
נערך לאחרונה על ידי GalHot12; 01-02-2010 בשעה 13:54.