צודק אני אשלח
|
|
אין לזה שום משמעות בגלל הריסטוק הם מחזירים מייל אוטומטי שמסביר מדוע לא ירדו נקודות וכאלה דברים..
הם לא קוראים את האימיילים!
Bazinga
בהיעדרות לרוב שמחתי (:
15 אוגוסט - 25 אוגוסט - תאילנד (:
25 אוגוסט - 3 ספטמבר - וויאטנם (:
3 ספטמבר - 1 אוקטובר - AUSTRALIA #$@#%@#
אחי , זה לא שהם לא רוצים להפוך את האתר מבטא לרגיל , הם עובדים על הבנייה שלו , זה עוד לא מוכן , אם זה היה מוכן תאמין לי שהם כבר היו מעלים את האתר , וגם לפי השפה זה לא ישפיע עליהם בגרוש
עובדים עובדים עלאק עובדים
מרו ייפתח באביב 09 לא נפתח
אמרו ב1 בנובמר לא נפתח
עכשיו אומרים תחילת 2010 נראה אותם
Bazinga
בהיעדרות לרוב שמחתי (:
לא חייבים שום דבר אבל אם אתם מבטיחים אז יאללה
Bazinga
בהיעדרות לרוב שמחתי (:
לא רוצה לבאס, אבל אם עוד לא הבנתם, אין אתר מלא וגם לא יהיה בזמן הקרוב.
אני חבר בלוקרז מאז אוגוסט-ספטמבר, אני עוקב קבוע אחר יפורומים שלהם, בפייסבוק ובאתר שלהם.
אני יכול להגיד לכם שנראה כי כל ההתעסקות שלהם היא סביב ריסטוק, ואחרי שיש ריסטוק אז לשלוח קבלות, להוציא פרסים לכל העולם ואז כבר מגיעות ה"הכנות" לריסטוק הבא והם שוב מיישמים את כל הטיפים מריסטוק קודם וחוזר חלילה..
אני כבר לא מאמין ב"אתר המלא", בו יהיו פריטים להזמנה, גם אם המחירים יהיו פי 10.
תחשבו על זה ככה, למלא משתמשים יש מעל 200 נק', עכשיו נגיד PSP עולה 200, ובאתר החדש הוא יעלה 1000 (ניקח מקרה קיצוני בו הוא עולה פי 5 ולא פי 4).
באמת נראה לכם שיש להם מספיק PSP לכל מי שיש לו מעל 1000 נקודות?
בנוסף אני גם מאמין שלגבי הריסטוק של אתמול, לא היו יותר מ-3 פריטים לכל דבר, אם היו בכלל, ספק אם הריסטוק הזה היה אמיתי וכל הפריטים במלאי היו ניתנים להזמנה.
המסקנה שלי, היא שפשוט תזמינו מה שאפשר. גם לקבל משחק קונסולה שעולה בארץ 300 ש"ח או פייפל של 25$ זה יותר שווה מכלום, ועד שהאתר ירוץ במלואו, סיכויים גדולים שתאבדו נקודות.
נניח אני חבר בלוקרז מאוגוסט, אז כבר באוגוסט הקרוב כל הנקודות שלי שצברתי מאוגוסט הקודם ילכו, וככה בספטמבר והלאה..
קיצר, תחשבו על זה, ובריסטוק הבא תזמינו מה שניתן.
וואלה צודק אחי
שלחתי להם
אתם חיים בסרט. המיילים שלכם לא ישפיעו על ההחלטות שלהם. שולחים להם כאלו כל יום מכל העולם.... הם לא ישנו את זמן הפתיחה לפי מה שאתם רוצים או יעשו את הזמן של הריסטוק לפי מה שאתם רוצים.