לא ראית אפילו מה תכנתתי (חוץ מאמא שך) אז סתום תפה הומו קטן
לא ראית אפילו מה תכנתתי (חוץ מאמא שך) אז סתום תפה הומו קטן
S4 League - 'UltimateBullets // BlastoffSpy // TazerBlade' <<My Chars
|
|
עלק אתה אומר עלי שאני לא יודע לעשות פינות עגולות בחתימות הפינה שלך שאתה עשית לא עגולה אז סתום תפה אתה לא יודע כלום מאשר להיות הומו בן של זונה
ואני תכנתתי תמוסד שיזיינו אותך שם + ירביצו לך עם סנדלי עור אבל ממש חזק + שיתחפו לך קשיות לתחת + שילמדו אותך להיות הומו + +1111111111111111111 חחחהחהחהחהחהחהחה
רואים שאתה בן 10 יא כאפות.
מי כותב +11111111111111111111ו חהחהחההחהחהחה ועם שגיאות כתיב כמו אידיוט? = ילד בן 10
הפינה שם שטוחה כמו אמא שך
דבר ראשון-אין לי שגיאות כתיב לא כמו האנשים שמרביצים לך עם חגורות וקשיות שדוחפים לך לתחת..
דבר שני-אתה יודע לפתוח שרת? אתה סתם אומר לאנשים שאתה מתכנת כולה אתה יודע לעצב WOW
דבר שלישי-אין לך כלום בחיים מאשר מוסד סגור עם נרקומנים כמוך שמזיינים אותך שעות על גבי שעות.
דבר רביעי-אמרו לי שאתה orgia זה נכון? מה אני שואל אותך בכלל יא כפות מסריח רואים שאתה בדד+ילד מוכה+הומו+יטום שחי בברבנל יא קוקסינל עוף מיפה יא שרמוטה!
תודה אחי תכנסו השרת עובד יש טסטים לגיאמים אבל שמחוברים ועוזרים הרבה! אני צריך גיאם עוזר ויודע פקודות והכי חשוב יתחבר הרבה!
אתה חיי בסרט.
וסמים זה סרט רע - אז צא מזה
כבר יצאתי אבל אתה לא מרב שאתה מתמכר יא הומו..
איפה אתה חי בכלל?אההההה בברבנל עדיין יש לך סימנים של נעלי בית או חגורות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
יואו אני מת!!! [מצחוק]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה כאפות אתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
10000++++++++++++++++ ילד שובב + בדד חחחחחחחחחחחחחחחח
אפשר לינעול מנהלים!!!
סיימתי את הNO-IP
ובדקתי והכול עובד תכף אני יעלה אשכול חדש