|
|
מה אפשר לעשות? מספיק זמן בשביל להוציא מספר פלאפון ולקחת אותה לאחד מקומות הבילוי שלך - עם המעגל החברתי שלך לדוגמא.
את זה בהחלט אפשר לעשות ב10 דקות.
גם אם לא, אפשר לעשות TIME BRIDGE בין הפסקה להפסקה. בהפסקה הראשונה אתה יוצר משיכה, בהפסקה השניה אתה ממשיך עם זה, בהפסקה השלישית עובר לנוחות ומספר טלפון, עושה TIME BRIDGE איך שאמרתי לך לעשות ו..זהו בעקרון.
אנלא אשקר ואגיד,
הנסיון המעשי שלי עם לעשות את זה עם בחורות מהבצפר שואף ל0. לא מת על לצאת עם בנות מהבצפר, בנוסף לעובדה שהן לא מציאה ביחס למעגלים החברתיים שלי מחוץ לו. אבל זה נשמע הדבר הכי הגיוני לעשות בעיניי וזה מה שהייתי עושה פחות או יותר.
חחחח יש לי לא מעט חברים כמו שציינת. זה די מצחיק ושובר את המיתוס של ה"בטחון עצמי זה הכל בהצלחה עם בנות".
השיא שיש להם איזה 1000 ידידות שכולם חושבים שהם כבר עברו על כולן. אבל הם לא נוגעים בהן. ובקצב הזה גם לא יגעו...
גם אצל האנשים שדיברת עליהם זה ככה במקרה? מסקרן אותי לדעת...
קיצר, בטחון עצמי לא ישיג לך זיונים...בטחון עצמי זה סה''כ שאתה שלם עם מה שאתה, לא תרופת קסם. זה כמו להגיד שהומור ישיג לך את ההצלחה. הומור זה "חחחחח".
ביטחון עצמי הוא הStepping stone לעולם הזה. אם אתה לא בונה איזשהו ביטחון עצמי בסיסי בתור התחלה, יהיה לך מאוד קשה להכנס לסטים, והרבה יותר קשה לסגור, מה גם שאם כבר תצליח למצוא את האומץ לנשק מישהי זה יהיה מאוד פתאומי, אגרסיבי, מוזר ולא זורם.
להגיד שביטחון עצמי הוא לא הכל בהצלחה עם בנות זה כמו להגיד שכושר הוא לא הכל בכדורגל. אולי ברמות הנמוכות כישרון וטכניקה יכולים לעזור לך, אבל בלי כושר (או ביטחון עצמי לצורך העניין) אתה לא תתקדם לשום מקום. הסטים שלך יהיו קשים ואיטיים, וההצלחות שלך רנדומליות לגמרי.