איך אבא שלי יחיה 100 שנה? מהוא עשה אותי בגיל שנה?<
איך אבא שלי יחיה 100 שנה? מהוא עשה אותי בגיל שנה?<
|
|
השרת לא בנוי רק על WZ יש המון דברים אחרים וחדשים הוא יצא בקרוב בנתיים יש לנו עבודה לעשות תגיבו לעניין 0.0 אל תיצרו ספאם מיותר שלא ינעלו ת'אשכול
נערך לאחרונה על ידי JunkStory; 08-02-2010 בשעה 15:06.
כן אתה צודק!!!גם אני ילדת מייפל אני משחקת כבר 3 שנים!!!או יותר...במייפל ואני עוברת משרת לשרת כי הם נסגרים כול הזמןDX
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/USER/My%20Documents/My%20Pictures/נופר/hatima%20nopar.jpg[/IMG]
מה אתה נדחף בכלל זה היה לצחוק?
אפחד פה לא מכיר אותך וטוב שככה ינתחן בתחת ישוטר מזדיין בתחת אינעל הכוס של הדודה שלך עוד פעם אחת תפתח תפה שלך ימזדיין בתחת ינאצי הומו מה אתה מתערב בכלל? סתם דיברתי למי שכתב תעלילה ואתה נדחף כמו מזדיין לך תלקק תותים לאחותך מהתחת ימסכן.
נוו חלאס להספים סתם אם אין לכם תגובות בקשר לשרת אלל תגיבו...
בסוף ינעלו ת'אשכול דיי...
וחוץ מיזה למה מייפל זה הגיוני שאתה נילחת במיפלצות ועולה רמות ככה זה גם בחיים? 0.0
כולה עלילה קטנה מה ת'עושה מיזה סיפור לא בלך ת'לא חייב לבוא...כל עלילה של שרת ללא הגיונית..
כמו של ויסואל לא שאני אומר שזה שרת לא טוב והעלילה אבל ניראה לך שבחיים יש מיפלצות עם כובע GM על הראש? 0.0
נערך לאחרונה על ידי JunkStory; 08-02-2010 בשעה 16:52.
חח סתם צחקתי עם לא הבנת...
עם נפגעת אז אני מצטער![]()
לא אחי בקטנה ולא דיברתי אליך דיברתי לשני
מה אתה מקלל יבן זונה מנמניאק דוחף לכושים כוסס סבתא יבן זונה סתם הומו שלא יודע כלום מהחיים שלו רק מספים רואים שההורים שלך שונאאים אותך אלווי ואמא שלך תזרוק אותך מהחלון ינתחן זונה ממין זזכר
שיזרקו עליך כסא ושיהיה לך שבץ יבן אלף
וידפוק זה השרת שלי T_T
שרת פי אלף על שלך יש לך שרת חרא כמו אמא שלך אז יאללה תחפף ידיסלקט
נערך לאחרונה על ידי caymera43; 08-02-2010 בשעה 17:36.
רואים שאמא שלך מרביצה לך בבית ואפילו לא שולחת אותך לבית ספר יהומו אחד לך תעבוד על השגיאות כתיב שלך ימסכן ולי יש שרת חרא? שכל יום מחוברים לי 20+ אנשים... בוא צא איתי תחרות למי יהיה יותר אנשים בשרת לי או לך הולך?
נערך לאחרונה על ידי ~Black~; 08-02-2010 בשעה 18:22.
יהאבל השרת שלי עוד בבניה אז סתום ולמה לעתיק ירידות ימוכה מזדיין בתחת ולי יש עוד שגיאות כתיב יהומו רואים שלו למדת כיתה א-ו ימסכן ילד בן 8 מזיין תשכל כמו זונה
נערך לאחרונה על ידי caymera43; 08-02-2010 בשעה 18:03.
איפה יש לי שגיאות הא?
ואתה מדבר עליי? השרת עובד בבניה כמה זמן כבר לוקח לבנות שרת שנה?
לי לוקח 10 דקות...
וגם אתה מדבר על השרת שלי זבל? סתכל תשם של השרת שלך
"סיפור הזבל"