אני בטוח שאתם יודעים אבל הכוכביות (***) זה פורום גדול מאוד אחר (כאילו שמישהו פה לא מבין)...
טופס קבלה לתפקיד GM:
ברצוני רק להתחיל בכך שאני יודע שזה נראה כאילו אני מישהו שרק פתח משתמש בפורום אבל פשוט לא נרשמתי רוב הזמן שהייתי פה וכשנרשמתי לא ממש הגבתי!
אם מישהו פה זוכר את פורום שרתים פרטיים ב*** כשהוא נפתח ייזכור אותי כ: BloodSaber כשהייתי אחד מהפעילים ביותר בפורום כשהוא הוא רק נפתח! (היום ב*** זה BloodSaber1 אתם יכולים לשלוח ה"פ ולוודא את זה).
קיצר רק רציתי להבהיר שאני לא עוד איזה אחד...
האם יש לך נסיון: יש לי הרבה מאוד ניסיון, הייתי GM בהרבה מאוד שרתים! רובם היו בעבר (הייתי יותר פעיל פעם כשכל השרתים הפרטיים רק יצאו וכל הסיפור שהיה עם OdinMS)!
הייתי GM ב: Premium-Story, Maple-Fun, QualityMS, ***MS, IL-MS ועוד מספר שרתים גם ישראלים וגם אמריקאים!
הייתי גם היוצר ואדמין ראשי של SEPTIMOS-MS שהיה אחד השרתים היותר טובים בעבר ב*** ונסגרנו עקב כך שלא היה כסף לאיחסון...
כמה זמן אתה מתעסק בתחום השרתים הפרטיים: אני מתעסק בתחום הזה מאז שהוא יצא אפשר לומר
כשיצא אודין (OdinMS) וכשנפתח הפורום בעצם ב*** אז ממש נכנסתי לזה ולמדתי כל מיני דברים...
הייתי אחד האנשים היותר פעילים בפורום שרתים פרטיים ב*** (ביחד עם שקד אם מישהו זוכר...)
האם אתה יודע את כל הפקודות: כמובן שאני יודע את כל הפקודות... למרות שלא נראלי יכול להיות שהתווספו כמה פקודות לשרתים בזמן האחרון אבל זה לא משהו שאני לא אוכל לתפוס בשניה...
למה אתה חושב שצריך לבחור דווקא בך?(הבא 2 סיבות לפחות):1. אני יודע איך צריך אדם סמכותי צריך להתנהג: לאכוף חוקים שנקבעו מראש, אך גם לדעת אכפתיות ולעזור! להיות קשוח כשצריך ונחמד כמה שאפשר!
2. אני מצויד לתפקיד זה במה שצריך אם זה פקודות או שפה, אני כרגע לומד ל7 יחידות אנגלית בתיכון ואני בהחלט יודע עברית
3. יש לי הרבה מאוד זמן להיות על השרת... כל כך משעמם לי מאז שסיימתי את הבגרויות חורף שאין לי מה לעשות כל היום כל יום... קיצר מספר שעות יפות בכל יום!
4. אני בוגר, הגיוני, מבין, ממלא את החוקים וההוראות שהממונים עליי מציבים לי ובסך הכל אוהב להעביר את הזמן עם הקהילה!
הערות: 1. בלי האמצ'י.
2. שזה לא יהיה שרת שנותן כל דבר לכל אחד... (וגם בלי פרוטקציות).
3. שכבר תהיה קהילה מסויימת (שלא יהיה שרת של 3 אנשים שמשחקים בו).
בתודה מראש
איתי BloodSaber