זה הריץ ואז זה הגיעה לC:\Windows\stystem32\net start wuauserv והפסיק.
אני חושב שסתם אנחנו מסתבכים פה, אני אנסה לחפש אבל סיסמא לVIP FILE
זה הריץ ואז זה הגיעה לC:\Windows\stystem32\net start wuauserv והפסיק.
אני חושב שסתם אנחנו מסתבכים פה, אני אנסה לחפש אבל סיסמא לVIP FILE
נערך לאחרונה על ידי GamerHere; 14-02-2010 בשעה 16:02.
|
|
העידכונים האוטומטיים מופעלים?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
כן
יש לי 4 אופציות וזה המומלץ כתוב
אבל נראלי כדאי לי להוריד Windows מחדש וגרסת Ultimate..
רק שאני מחפש כמו חמור סיסמא ולא מוצא ואין לי מושג איך להשתמש בטורנט
נערך לאחרונה על ידי GamerHere; 14-02-2010 בשעה 16:40.
תוריד את התוכנה:
http://www.utorrent.com/
ואז תוריד את הטורנט שאורי הביא לך .
ותפתח את הטורנט דרך ה UTORRENT וזה יתחיל להוריד.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה מוריד לי על גג 3KB ...
נערך לאחרונה על ידי GamerHere; 14-02-2010 בשעה 17:06.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חכה עוד מעט זה יתחיל להעלות מהר אני מעלה אצלי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
עזוב אחי זה בסדר גמור אני פשוט לא יעדכן =/
אני אחכה שאני אמצא סיסמא לVIP FILE והוריד אתה יכול לנעול תודה רבה רבה רבה לכולכם על העזרה [=
תודה רבה באמת וסליחה על ההפרעה!!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הנה אני מעלה אצלי זה מעלה על 100
תנסה להוריד..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-02-2010 בשעה 23:56.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update