הגיוני לגמריי.
בTL יש תופעה של over seed, כלומר יש מלא סידרים ומעט ליצ'רים ובגלל זה קשה יחסית לעשות אפלואוד, ומהירויות ההורדה גבוהות.
בעוד שבטראקרים ציבוריים יש over leech, יותר מידיי מורידים, ובגלל זה יש מהירות הורדה נמוכה והעלאה גבוהה.
הגיוני לגמריי.
בTL יש תופעה של over seed, כלומר יש מלא סידרים ומעט ליצ'רים ובגלל זה קשה יחסית לעשות אפלואוד, ומהירויות ההורדה גבוהות.
בעוד שבטראקרים ציבוריים יש over leech, יותר מידיי מורידים, ובגלל זה יש מהירות הורדה נמוכה והעלאה גבוהה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
אז מה אני יכול לעשות,כי יש לי Ratio: 0.063 Uploaded: 104.88 MB Downloaded: 1.63 GB Slots: 1 slots ובעוד שבשני העלה לי כבר 6G
אין אפשרות למזג את זה או משהו כזה?
ואיך אני יעלה את הרטיו שלי?כי בקושי מעלה לי.
אוף לא הייתי צריך להוריד את הטורנט הראשון
יתנו לי באן?
נערך לאחרונה על ידי shenhav2200; 15-02-2010 בשעה 20:36.
קרדיט לי
יש לך כמה ימים לשפר.. קיבלת הודעה פרטית שמה אני מניח.
תמשיך לעשות reseed..
תרגע, יש לך עוד זמן.
קודם כל, תלחץ סטופ על הטורנט מהטראקר הציבורי ותשאיר רק טורנטים של TL פועלים, ככה זה יעשה לך רק אפלואוק לTL.
ופשוט תירגע, הרטיו יעלה מהר. (:
נערך לאחרונה על ידי theidan; 15-02-2010 בשעה 20:44.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
בנתיים עדיין לא קיבלתי מהם שום הודעה,אז כמה זמן בערך יש לי עד שאני יהיה חייב לסדר את הרטיו?
ואשמח אם תשאירו את האשכול פתוח למקרה שתהיה לי עוד שאלה בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי shenhav2200; 15-02-2010 בשעה 22:20.
קרדיט לי
כרגע יש לי:
Ratio: 0.600 Uploaded: 0.98 GB Downloaded: 1.64 GB Slots: 3 slots
זה טוב?
קרדיט לי
אתה לא תקבל באן, אבל כל רטיו מתחת ל1 הוא לא טוב. אבל אתה לא תקבל על זה באן.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 18-02-2010 בשעה 16:33.
אלברט איינשטיין
אז כרגע אני במצב טוב?
Ratio: 1.456 Uploaded: 2.39 GB Downloaded: 1.64 GB Slots: Unlimited slots
וכדי להיות POWER USER צריך 25G העלאה?
קרדיט לי
אתה בסדר.
בקשר לPOWER USER יש את תשובה כמה אשכולות למטה....
אלברט איינשטיין
זה עושה לי "שגיאה" ליד הטורנט שאני מעלה,מדוע?
קרדיט לי
תצלם את היוטורנט בלשונית טראקר