אם אתה באמת כמו שאתה אומר מעשן מתי שבאלך אחרי 15 שנה אז אני מחזיק ממך למרות שאני לא חושב שזה אפשרי כי אתה כבר צריך את זה אפילו אחר חודש לא אחרי שנה...
אם אתה באמת כמו שאתה אומר מעשן מתי שבאלך אחרי 15 שנה אז אני מחזיק ממך למרות שאני לא חושב שזה אפשרי כי אתה כבר צריך את זה אפילו אחר חודש לא אחרי שנה...
|
|
תראה אישתי ביקשה ממני לא לעשן כשהיינו חברים והפסקתי אחרי שנה אמרתי לה שזה ממש מבאס שהיא שוללת לי את התחביב (זה כולל סיגרים כובנים וכל מיני כאלה) אז היא וויתרה וזה אחרי כבר 12 שנה של התעסקות בזה ואני לא מעשן בבית או בעבודה ורק בחוץ וזה יוצא אולי שלוש סיגריות ביום או בכלל לא כמה ימים ברצף... כמו שאמרתי אין לי התמכרות כי אחרת הייתי חייב את זה כל יום או בכמות מינימלית בתקופה.
בכל מקרה אני לא קונה פאקטים אני קונה בהתאם לחשק ולאווירה לכן אצלי הסוג הוא לא קבוע הוא משתנה בהתאם למצב מה שאין כן אצל מכורים שהתרגלו לסוג אחד או שניים ולא מחליפים.
ועוד דבר אין לי סיגריות סתם שזה הסימן הראשון אצל מכורים שחייבים סיגריה בהמתנה לאוטובוס לדוגמא, אצלי זה יחכה לקפה שאני אשתה עוד שלוש שעות לדוגמא כי זה הרבה יותר כיף ומהנה.
בקיצור אולי זה 15 שנה אבל היו הרבה הפסקות ומעולם לא הייתי מעשן כבר נגיד קופסה ליום המקסימום שהיה זה חצי קופסה וגם אז נגעלתי מעצמי ברמות שקשה לתאר!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אז לפי דעתי אם זה ככה עדיף להפסיק לגמרי כי זה סתם מזיק..מה גם שהכל בראש ואתה התרגלת נגיד שאתה מעשן 3 4 או בכלל לא..עדיף להפסיק אני חושב..
תראה אתה מבין שזה תחביב נכון? אחרת תגיד לי גם להפסיק לשתות באותה הזדמנות כי זה גם תחביב שלי אבל זה קורה לעיתים רחוקות ורק עם כאלה ששווה לשתות אותם...
בקיצור תחביב זה תחביב יש כאלה מסוכנים יותר יש כאלה פחות אז אני לא חושב שכדאי אני נהנה מזה אם זה שווה וההרגשה היא טובה למה לא?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
צודק..חיים רק פעם אחת
שלא יהיה מובן מזה שאני מעודד להיפך! תחביבים כאלה ב99 אחוז נגמרים בהתמכרות! אם יש אופי וכוח נפשי אמיתי לשמור על זה כתחביב נטו אז אין בעיה אבל אין היום הרבה מהסוג הזה אז אני בצורה הכי רצינית לא ממליץ!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!