חחחחחחחחחחחחח הרגתתת אותייייי![]()
חחחח מה יש לך מה אתה סטלן ?????????? חחחחח אין אין שפכץ אותייי חחחחחחחח...
חחחחחחחחחחחחח הרגתתת אותייייי![]()
חחחח מה יש לך מה אתה סטלן ?????????? חחחחח אין אין שפכץ אותייי חחחחחחחח...
|
|
יכול להיות שזה נכון ..
אבל אחי אתה מזה פראנואיד
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 19-02-2010 בשעה 14:56.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי מה עישנת?
תאמין לי שלמחלקת עבירות מחשב במשטרה אין מושג איך להדליק את המחשב שלהם אז תהיה בטוח שהם לא נכנסים לשום פורום ועוקבים אחרי אף אחד.
דבר ראשון בגלל שזה לא חוקי וזה השגת ראיות מרשיעות בדרכים לא כשרות ויתבעו להם את האמא אם הם יעשו את זה!
דבר שני כוח האדם במשטרה גם ככה לא משהו אז ניראה לך שהם יבזבזו הקצאות על ללמד שוטרים להשתמש במחשב וגם יושיבו אותם בחוסר מעש מולו כדי שיתפסו עבריינים קטנים?
צא צא מהסרט בחור!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-02-2010 בשעה 15:02.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתה חי בסרט אחי , הרגתה אותי חח
משטרה תבוא אילך לבית בגלל שקניתה נפצים... ??!!!!!
יש להם דברים יותר חשובים לעשות מאשר לתפוס ילד בן 12 שקנה נפצים
נערך לאחרונה על ידי BigBeng5; 19-02-2010 בשעה 15:06.
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אם הייתי אחד מהם חצי פורום היה במעצר כבר
חח אומרים את זה בצחוק ישרוט
כן אחי אני רציני
אני אומר לטובתכם
ולכל מי שצוחק עליי ואומר שלמשטרה יש מה לעשות יש עובדות בשטח אחים שלי !
כל המפגשים שנוצרים בפורומים גדולים של מכוניות ואופנועים נגמרים עם משטרות עם שלילות ודברים כאלה !
אנשים העלו תמונות עם הרמה שלהם באופנוע וראו תמספר רישוי יום אחרי זה דו"ח של החיים אני לא צוחק איתכם !
אני ל סתם הייתי אורמ את זה