יש מכות
יש מכות
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
|
|
וואלה אחי, אני די חדש בדבר הזה.
אין לי הכי בעיה עם בנות וגם אומרים לי שאני נראה אחלה, אבל זה לא זה, זה ביטחון דיבור וגישה, וזה מה שהקשה עליי, למדתי פה דברים שלא ידעתי מעולם ואני ממש שמח שלמדתי, יש כאן אנשים שפיצים שבזכותם עכשיו אני מדבר עם בנות חופשי ועושה מה שבא לי חופשי, שינה אותי מאוד ואני ממשיך להשתנות ואני פה רק פאקינג שבועיים - שלוש.
אחרי שנה שאני יעסוק בזה ? פאק, אני הולך לזיין יותר ממה שאני ידבר עם בנות.
לפותח האשכול, שמע זה לא כמו שאתם מתארים את זה את התיאורים abc וכל זה , כן פה ושם כותבפםי מושגים אבל יש כאלה שנמצאים בתחום ומעדיפים לא להשתמש במושגים .
בכללי התחום הזה עוזר להרבה אנשים נותן להם הדרכה עד שהם משיגים לעצמם את הסיגנון שלהם את הביטחון ואת הסטייל שלהם .
גורם לחבר'ה לעשות דברים שהם לא חשבו על לעשות ולצאת מחוייכים זה לא כל כך פטתי כמו שאתה חשוב בוא נגיד ככה תקרא כמה דיווחים פה או באתרים אחרים של חברה שהתחילו עם בחורות ותאמין לי שפםטתי זה לא המילה שתחפש , נסה להיות פתוח ראש .
סרטון חמוד /=
בכל מקרה פותח האשכול לפי מה שזכור לי שאלת פה די הרבה שאלות מה קרה התהפכו היוצרות?
בכל מקרה אף אחד לא מכריח אותך להשתמש בתורת הפיק אפ ואתה באמת שלא חייב להיכנס לפה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-02-2010 בשעה 04:46.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תידע לך שמיסטרי בנה לעצמו אופי והתנהגות מסויימת שרק הוא מסוגל להפיק ממנה את המיטב. אם אתה תעשה את מה שהוא עושה עצם העובדה שאתה בן אדם אחר, זה לא ילך לך כמו שילך לו! לכן תפתח דברים בהתאם לאישיות שלך.
אתה רוצה להיות רובוט שעושה כמו שמישהו אחר עושה או שאתה רוצה למשוך מישהי באמצעות מי שאתה והאופי שלך ושהיא תקבל אותך כמו שאתה?
ואין דבר כזה פיקאפ זה מדע מוכח, זה לא מדע בכלל וכל בחורה מה שעובד איתה לכן איך כאן משהו חד משמעי.
DimA