Chuck (הבובה הזאת שרוצחת.. אם אני לא טועה חח)
נכתב במקור על ידי Mr.InteR BoogeyMan זה היה הכינוי הראשון שלי נכתב במקור על ידי WOOOOOOW Chuck (הבובה הזאת שרוצחת.. אם אני לא טועה חח) כן אבל לא אהבתי. לבינתיים אני מתלבט בין Mr.HorRor לבין Terrify
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW Chuck (הבובה הזאת שרוצחת.. אם אני לא טועה חח) פאק זה אחד הכינוים אם אתה רוצה משהו מסרטי האימה שלך .. ואולי יש גם את הסרט הזה Bloody Mery משהו כזה אני לא מבין בסרטי אימה ..
HosTel
נכתב במקור על ידי Aviv.E פאק זה אחד הכינוים אם אתה רוצה משהו מסרטי האימה שלך .. ואולי יש גם את הסרט הזה Bloody Mery משהו כזה אני לא מבין בסרטי אימה .. אני ראיתי את הסרט צ'אק עוד מלפני מס' שנים. אוקיי גם chuck נכנס לרשימה[ Mr.HorRor Terrify Chuck
scary bitch
HolyShit XD
נכתב במקור על ידי D0gystyle אני ראיתי את הסרט צ'אק עוד מלפני מס' שנים. אוקיי גם chuck נכנס לרשימה[ Mr.HorRor Terrify Chuck אבל אם אתה שם את הכיוני של צ'אק אז תצטרך לשים בסמל אישי את התמונה שלו ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E אבל אם אתה שם את הכיוני של צ'אק אז תצטרך לשים בסמל אישי את התמונה שלו .. אני יודע.. חחחחחח עלק holyshit
נכתב במקור על ידי D0gystyle אני יודע.. חחחחחח עלק holyshit בא לך נייק ?
BlooD Rain
Hunted
נכתב במקור על ידי Aviv.E בא לך נייק ? כן?? מה אתם אומרים על לא מרגיש פחד רק באנגלית D:
לא משהו..
נכתב במקור על ידי D0gystyle כן?? מה אתם אומרים על לא מרגיש פחד רק באנגלית D: לא הבנתי נכתב במקור על ידי Aviv.E בא לך נייק ? נייק? הנעליים כאילו?
חוקי הפורום