קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הציפיות שלכם לשרת הבא?
    על ידי KoniMelMel בפורום Travian
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23-10-2010, 19:18
  2. [דיון] מה הציפיות שלכם לתחילת שנת הלימודים ?
    על ידי <אור> בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-08-2009, 16:46
  3. [דיון] מה הציפיות שלכם לעונה הקרובה?
    על ידי -Aviv- בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 19:21
  4. [דיון] מה הציפיות שלכם מפיפא 2009 ?
    על ידי Maor בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-08-2008, 16:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 74

מגע פיזי בדייטים ראשונים - מה הציפיות שלכם?‬ - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לוקח תרגליים והולך. החיים קצרים מדי ואין לי זמן לשחק בקקי.

רוצה אותי? הרווחת את אחד הגברים האיכותיים והטובים שיש בעולם כיום, תודי לה' על כל רגע שאת איתי. לא רוצה אותי? הפסד שלך, תמשיכי לצאת עם אנשים אפורים, ממוצעים ומשעממים.

אם כל הגברים היו חושבים ככה...כמה תסכול ודכאון היה נמנע. והמין האנושי היה איכותי יותר.
    כן,אז למרות הכל כנראה שעשית טוב,בהתחלה חשבתי שהייתי צריך לתקן את הרושם הראשוני שהיה לה עליי,בכל זאת אז לא נחשפתי לפיקאפ או לנושא בכלל.
    אבל,כנראה שעדיף להסיט את הראש לכיוון אחר ולהתרכז במישהי מחדש כי איך TRRT אמר "מה שלא קרה עד עכשיו כנראה כבר לא יקרה".

טוב תודה רבה אחי חיזקת לי את הדעה שחשבתי.

שיהיה ליילה טוב
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני לא מבין כאן את התיאוריות המפגרות האלה כאילו הכל מדובר בפיקאפ ואיך להשכיב בחורה בשניה הראשונה.
    אתם ממש אבל ממש מפספסים דבר חשוב שאני לא מצליח להבין איך אתם מפספסים אותו! אי אפשר לרקוד טנגו לבד וחייבים להבין שיש כאן אדם עם רגשות ותכונות ורצונות ולא כל הובלה או מהלך שלכם מתאים לו! וגם אם הצלחתם לסבן ולגרום למהלך שיקרה מי אמר שהאדם השני שלם עם המהלך שתימרנתם אותו לעשות??!! זה מדהים אתם כלכך אגואיסטים שאני כבר לא יודע מה להגיד! חוסר התחשבות טוטאלית! ו TYLER אתה בכלל הבאת פה שיאים חדשים אלק תכירי את הבנאדם הכי מתחשב ורציני תגיד אתה עושה צחוק?! כל התיאוריה שלך מבוססת על אגואיסטיות לשמה בלי שום שמץ התחשבות ועוד לזה אתה קורה שיפור עצמי... אמרתי לך דברים כאלה יתפוצצו לך בפנים.
    אתם לא מבינים שלא מצפים לכלום צריך קודם להכיר במה מדובר במה הצד השני מעוניין ולהוביל את העניינים בצורה שמתאימה לשניכם והכי חשוב שכבר בונים איזה קשר בין אם יש בו מגע ובין אם אין צריך להכיר את הצרכים של הצד השני ואיך למלא את אותם צרכים על הצד הטוב ביותר כי מכאן אתם תקבלו פידבק רציני שימלא את כל הצרכים שלכם.
    חוסר ההבנה כאן באנשים הוא מדהים כאילו מה שאני צריך אני לוקח וזהו בלי להבין אם הצד השני לא יקום למחרת בבוקר וירגיש חרא עם עצמו על המהלך שתימרנת אותו לעשות יום לפני! איך אתם חיים בכלל עם עצמכם במחשבה כזאת כאילואתם יוצאים עם חפצים ולא עם אנשים!
    ולכן קודם כל אתה צריך להבין מה הצרכים של הצד השני גם אם זה לוקח יותר מארבע פגישות להבין את התכונות של האדם השני את המעלות ואת החסרונות לבחון אותו ואז לדעת אם בכלל אתה מסוגל להתמודד עם זה לאחר מכן אם הבחורה מתאימה לך אין בעיה בצע מהלך לכיוון המתאים ולראות שיש פידבק אם אין אז כנראה אין רצון מהצד השני להתקדם לכיוון.
    כשאני עם אישתי לדוגמא אני תמיד נזהר מאוד לא לתמרן כי התוצאות אח"כ של הרגשה לא טובה אצלה הורס אותי כי הנה השגתי את מבוקשי אבל מה המחיר להשגה הזאת?!
    טוב אני בטח הולך לקבל פה פידבקים אז תתחילו הארסנל שלי מלא ואני על כדורים אז בהצלחה לכולם.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה יש להבין את הצרכים? זה עד כדי כך מסובך? זה איזה קוד מצרי שקשה לפענח?

אישה צריכה גבר מושך, מעניין, ייחודי, אחד שלא יהפוך לסמרטוט שלה ויעמוד על העקרונות שלו, שיספק לה סקס בלי בושה של "אוי זה לא מתאים בלה בלה בלה פגישה ראשונה בלה בלה", שידע להעמיד אותה במקום במידה והיא תעשה שטויות, שיוביל אותה...הבנת את הפואנטה. ההפך הגמור מ95% מהגברים בעולם. שהם סמרטוטים שרואים בחורה אחת ונדבקים אליה כאילו החיים שלהם תלויים בכך.
    גם אם אותה בחורה משפילה אותם! יודע למה? כי הם חסרי עמוד שידרה שסורסו ע''י אמונות מגבילות.

קיצר כל מה שבחורה צריכה, זה אני. (:
    כי אם תאמין אחרת, אל תתפלא שלא תצליח עם אף אחת..או שההצלחות שלך יהיו תלויות ב"גורל" או ב"מזל". כמו כל הלוזרים שמזיינים איזו כונפה פעם בשנה וצועקים לכל החברה "ישששש סוף סוף דפקתי אותה!!" כמו קוף שמצא בננה.

ובסוף מסתבר שגם את הכונפה הם זיינו אחרי שכל אחד מהם חיסל חצי בקבוק וודקה ובאמצע סקס הם הקיאו אחד על השני..אבל זה כבר הגרסא הלא מצונזרת שהוא לא יספר לחבריו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-03-2010 בשעה 02:01.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

lemongrass, הטעות שלך היא בזה שאתה מתייחס לפיקאפ בתור "לתמרן" או "לסבן" מישהי, כשבעצם זה יותר כמו
    לתת לה מה שהיא רוצה. בעצם אני ואתה אומרים את אותם הדברים.

הפיקאפ בעצם נותן לה להיות עצמה, "עוקף" את המחסומים החברתיים שנוצרו אצלה בראש בגלל שנים של
    התבגרות בחברה פרמיטיבית וקנאית. הוא כלי לשיפור, ולא לרמאות זולה.

ההפך. אני מאמין שכשאתה נותן לבחורה מה שהיא רוצה באמת, שאתה נותן לה את ההזדמנות להכיר אותך, תו"כ שאתה חוסך ממנה את הדאגות של "מה יגידו החברות" ו"איך הוא יחשוב עלי אחר"כ", פשוט כי אתה עונה לה על כל השאלות האלה באופן לא מודע, אתה בעצם הופך לבנאדם טוב יותר מבחור שיוצר קשר רגשי כי הוא מאמין שרק כך הוא יוכל לקבל סקס.

המוטו פה הוא Leave her better than you found her, ולא איזשהו מסר אגואיסטי כזה או אחר.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^ תודה לאל. סוף סוף תגובה לעניין...
    בנוסף לעובדה שאם אתה יוצר על החברות שלה (ועל הסביבה שלה בכלל) רושם חיובי (שזה גם חלק מהפיקאפ וחלק חשוב לא פחות) הם אפילו יהיו בעד שתהיו ביחד.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אכן בדיוק כמו שחשבתי... תגובות של התחמקות מהנקודה הכי מעניינת לעקוף מחסומים ולתת לה להרגיש עצמה וכו' העיקר תעשי מה שאת מרגישה שזה אומר לשכב איתי או כל דבר שבא לי באותו רגע, לא משנה לי מה תרגישי אח"כ אחרי המעקף הזה כי תאכלס אני לא הולך להעלים לך את המחסומים אני רק הולך לגרום לך להוריד אותם לרגע אח"כ אם תסתבכי איתם על הזין שלי...
    ממש דוגמא למופת של מוסריות והתחשבות תפסיקו ליפות משהו שהוא לא! נראה לכם שפיקאפ זה משהו שהומצא היום... פיקאפ אם אני אנסח את המילים היפות שלכם זה בדיוק מה שנקרא תמרון! כי כשאני צריך לשבת עם אדם ולשכנע אותו להשקיע במשהו אני מבצע תמרון כלומר גורם לו להוריד את המחסומים ולהרגיש הכי בטוח ונוח אך לאחר שהוא מבצע את ההשקעה ומשהו לא נראה לו או פתאום הוא קיבל רגליים קרות הוא כבר לא יכול לצאת כי הוא כבר מושקע מכאן זה בדיוק מה שאתם עושים הרי הורדתם את המחסומים נתתם את ההרגשה הנוחה ביותר והנה היא עשתה כמה דברים שהיא לא היתה עושה עקב אותם מחסומים אך עכשיו כשהיא חושבת על זה פתאום ומרגישה חרא עם עצמה זה כבר לא מעניין אותכם היא כבר מה שנקרא מושקעת כבר.
    אל תזיינו בשכל תקראו לילד בשמו תפסיקו לחשוב שיש לכם איזה גלגל חדש כי אין ו TYLER כבר אין מילים בפי אתה כל פעם מגיע לשיאים חדשים... כן כל הגברים בעולם הם לא חכמים כמוך צודק, אין גם מה להבין את הצרכים של הצד השני הוא לא בן אדם הוא רק כלי למלא את הצרכים שלך... יש כלכך הרבה חורים בתיאוריה שלך שאתה אפילו לא מצליח לראות כי את החור הגדול ביותר אתה לא רואה וזה שאם מדברים על רכיכה חסרת עמוד שדרה אתה בדיוק התיאור המושלם! כמו סוכן מכירות או נקרא לזה סרסור אני כבר רואה אצלך את הסוף ואין לך מושג כמה אני לא מקנא בך.
    לגבי התחלות עם בחורות אני נשוי + 2 להזכירך אני לא בדיוק צריך את זה וכשהייתי צריך זה מעולם לא היה פשוט יותר כי היתה לי הבנה שיש אדם בצד השני ולא סתם איזה כלי למלא את הצרכים האישיים שלי וזה עושה את העבודה להרבה יותר קלה כי אם אתה לא מבין אז כן אתה צריך שיטות והסברים ותרגילים כדי למשוך ולהשיג בדיוק כמוך! אם אדם מבין שיש מולו אדם הטבע כבר עושה את שלו והמשיכה היא טבעית והכל יכול לזרום בצורה מדהימה אך ברגע שרואים בו אובייקט או מטרה או כלי אין לזה סיכוי וגם אם כן זה יחזיק בדיוק דקה כי זה כבר לא יהיה מתאים/רציני/מעניין/וכו' זה בטח לא ידבר אלייך אחרי כל התיאוריות והתרגילים שלמדת כל כך בלהט, הרי יש אומני פיקאפ וכל מיני בולשיט מה שאתם לא מבינים זה מה שהם לא מספרים שבסופו של יום אתה נשאר ריק מתוכן ומרוקן מאנרגיה כי אחרי שזאת תארוז את עצמה ותעוף צריך להביא חדשה במקום וכן הלאה זה אף פעם לא מחזיק וכשתרצה שזה יחזיק זה לא יחזיק בדיוק מהסיבה כי אתה מעולם לא הבנת את הצד השני שיש שם בן אדם עם צרכים ורצונות ועולם שלם בדיוק כמוך אתה הבנת רק את עצמך ומילוי הצרכים שלך ובעצם היא המטרה שלך.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 03-03-2010 בשעה 08:30.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

למון גראס הגישה שלך לעיניין פה היא שגויה אתה רואה את זה מפרספקטיבה עקומה לחלוטין,גם אני פעם ראיתי את הפיקאפ מנקודת המבט של הגבר שמנצל את הבחורה לטובתו האישית.

את האמת,גבר שנמצא בעסק הזה הרבה זמן,ככל הנראה יגיע לשלב שהוא שוכב עם בחורה כל כמה ימים בלי להתחשב ברגשות,אבל זה בדרך כלל קורה זמן קצר אחרי שהוא מבין שהוא יכול להשיג כל אחת כמעט,ואין לו מושג איך להתנהג עם כל הכוח שיש לו בידיים.

זה עיניין של אופי,רוב הבחורים,בגלל שהם פעם היו ממש אפסים עם בחורות,לא מתהגים אליהן כמו אל חפצים כי הם יודעים איך זה מרגיש כשבחורה עושה להם את זה...זה לא כמו הבחור המקובל והמפונק של השכבה שיש לו את כל מה שהוא רוצה אז הוא גם דורך על כמה אנשים על הדרך בשביל להשיג את מה שהוא רוצה.

אז בקיצור,לקראת "סוף" הלמידה,כבר אפשר לקבל מספיק כוח ולהתייחס אל בחורות כמו אל זבל,אבל בחורים בתחום הספציפי הזה לא עושים כאלו דברים כמעט בגלל העבר שלהם בתחום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

וואוו,OBALAT לקחת את זה לכיוון הממש לא נכון.
    חוסר כבוד והערכה כלפי בת הזוג שלך זה כ"כ גרוע,העמדה שלי הייתה שאם זה לא הולך אין על מה לבזבז את הזמן,כי זה פשוט לא ילך.
    כי אם זה ממשיך,נוצר מצב שבחורה מחפשת פראייר, או בשמו המקובל יותר "ידיד".
    פשוט אין להן כוונה לתת לנו אי פעם לגעת בהן, ולמרות זאת הן יוצאות איתנו כי הן רוצות לנצל אותנו באיזושהי צורה למטרה כלשהי. לכן אנחנו חייבים להגדיר לעצמנו איזשהו גבול. הגדרת גבול אין משמעה "ישר לשלול". משמעה קביעה של סף עצמי שלאחריו אנחנו לא נותנים יותר צ'אנס.

כי למען האמת, כמה אהבות טהורות נטולות אינטרסים חווית בימי חייך ?

לא הבנתי למה אני צריך לספק לה את הצרכים ולדאוג לזה שהיא לא תרגיש חרא אחרי שתקעתי אותה?

למון גראס, אני ישאל אותך משהו(כן אומרים אשאל אבל רק הומואים ועורכי דין מדברים ככה), אם יש מישהי כוסית שאני רוצה להכניס אותה למיטה, אבל ממש ממש לא בא עליה בתור חברה, למה שאני יעצור את עצמי? אני לא אונס אותה משהו... אני שוכב איתה ומסיים את העניין, לגבר יש צרכים...

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

ציטוט נכתב במקור על ידי סבא של BaR בקבר צפיה בהודעה
    לא הבנתי למה אני צריך לספק לה את הצרכים ולדאוג לזה שהיא לא תרגיש חרא אחרי שתקעתי אותה?

למון גראס, אני ישאל אותך משהו(כן אומרים אשאל אבל רק הומואים ועורכי דין מדברים ככה), אם יש מישהי כוסית שאני רוצה להכניס אותה למיטה, אבל ממש ממש לא בא עליה בתור חברה, למה שאני יעצור את עצמי? אני לא אונס אותה משהו... אני שוכב איתה ומסיים את העניין, לגבר יש צרכים...
    1. אתה אדם ירוד עם יכולות שכליות נמוכות מהרגיל.
    2. כי נשים הן גם בני אדם.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בונא למון גראס, אתה בן 28 ולא ראית כלום בכל החיים שלך...בשיא הכנות. גמאני פעם חשבתי בדיוק כמוך, כשהייתי בן איזה 16. אבל אז לא היה לי נסיון בכלום. :] אני חושב שעליתי פה על נקודה מאוד מאוד כואבת עבורך (או עבור העבר שלך) אבל אני אחסוך את הדעה שלי פה.

נתחיל מהעובדה, שבחורה רוצה סקס לא פחות מילד ממוצע בן 13. האמונה המגבילה של "גבר הוא הזה שלוקח מהאישה את הסקס" הכי נפוצה בקרב הגברים הממוצעים. כי הם חונכו לכך. אני מאמין, שאני נותן לבחורה את האפשרות לעשות סקס עם מישו כמוני..כי זה יהיה הדבר הכי טוב שיקרה לה בכל החיים.

רוצה הוכחה? סבבה. תנסה להיות פעם עם בחורה במשחק מקדים ממש טוב שנמשך הרבה זמן, לחרמן אותה ולאתגר אותה וכשהיא מבקשת ממך לחדור, אתה עושה לה דווקא ולא חודר וממשיך לגרות אותה...תראה איך היא תתחיל לתפס על קירות ולהרביץ לך, רק כדי שתחדור כבר.
    שלא נזכיר תעובדה שהייתי עם פול בנות שבעצמן עשו לי פה איך שנקרא "דפוק וזרוק", אחת מהן זאת האקסית האחרונה שלי. ככה שאין פה עניין של "הבנות רוצות קשר רציני והבנים רוצים רק סקס"..בולשיט.

עוד משו - כל הגברים כמעט, מסתמכים על הדרך הטבעית ובקושי ניגשים לבחורות (אם בכלל). זה התהליך שהופך אותם לסמרטוטים כי כאשר מישי נופלת עליהם מהשמיים, בין אם היא כונפה עם חרא אופי או כוסית עם אופי סבבה, הם הופכים להיות שפוטים שלה רק שהיא תישאר איתם. יודע למה? כי הם לא יכולים להשיג אחרות! כי הם גרועים!

אף בחורה ששכבה איתי או עם חבר כלשהו שלי שהוא מהתחום מעולם לא התחרטה על כך. מעולם. למעשה, היינו הדבר הכי טוב שקרה לה אי פעם בכל המובנים. הראינו להן עולם חדש ששאר הגברים אינם מראים לה (מעניין מאוד למה) - מכאן אפשר להסיק שאני אוהב את המין הנשי ככל הנראה יותר ממך ומשאר האנשים שמקיפים אותך (למרות שאתה טוען שאני מנצל אותו!) ומשפר לו את איכות החיים. כלומר, יש בחורה, מתחיל איתה איזה טמבל, זורק לה מחמאות כמו קונפטי במסיבה בתקווה שהיא תזרוק עליו זין, הופך לשפוט שלה..והיא מתחננת..שמישו יגאל אותה מזה. והנה מגיע אני! מעיף את הלוזר (ע''י דרכים משלי שאנלא אפרט פה) ומראה לבחורה עולם חדש. מה יותר טוב מזה?!

אולי אם בחורה תשכב עם הלוזר הממוצע היא תרגיש חרא עם עצמה...אבל איתי? או כל אחד מהתחום שיש לו שכל בקודקוד? היא תודה לה' על כל שניה שהוא נושם! על כל שניה של נגיעה שממנה היא תרטיב למטה! זה שהאחרים לא יודעים לספק בחורה מינית, רגשית ובכל דרך אחרת לא אומר שכולם כאלה!

לאישה יש צרכים. ולגבר יש צרכים. והם לא כ''כ רחוקים אחד מהשני...

תפסת תחת אה טיילר?
    תזהר, אתה יודע... שדוחפים זין בגודל 3 סנטימטר לתחת זה לא מורגש
    אבל שאני ידחוף לך תאנקונדה שלי לתחת שלך אתה מאוד תרגיש, אני לא יודע איזה חברים הומואים אפסים יש לך שמתנהגים כמו הזין המדולדל שלך ליד בנות, אבל בוא אני יספר לך משהו על חבר שלי שפרש מהבית ספר ואני בטוח שלא נכנס לפורומים לקרוא מדריכים של איך לזיין בנות בניגוד לאנשים פאתטיים כמוך, הבן אדם בקושי קורא ומספר לי כל מיני דברים, בשיחה שלי איתו פעם קלטתי שכל הטריקים שלו זה טריקים של של כל המאסטרים המתקדמים שלך או משהו שעושים את זה 20 שנה, הבן אדם בקושי יודע לקרוא ויודע בצורה טבעית בלי ללמוד כלום את כל הטכניקות החרושות שלכם, איך הוא יודע? יש לו ניסיון וחוכמת רחוב מה שלכם אין, ואם שניכם תתחילו עם אותה בחורה זה יגמר באחד משתי אלה:
    1. תחטוף דקירה
    2. היא תלך איתו

אז חאלס לשחק אותה זיין אתה לא מבין מהחיים שלך, אתה לא מבין עד כמה זה פאתטי להכנס לאתרים האלה של ההומואים שלך ולקרוא מדריכים איך לשכנע בנות להזדיין איתך? תעשה תטכניקה הזאת אצלי בשכונה ותגמור עם זין תקוע בתחת, ולא של אישה.

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    1. אתה אדם ירוד עם יכולות שכליות נמוכות מהרגיל.
    2. כי נשים הן גם בני אדם.
    נו וגם אתה בן אדם ואם אי פעם אני יפגוש אותך אני יפרק לך תתחת וילביש לך אותו על הפנים, פתאום אתה כבר לא מרחם על הבנות אה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי סבא של BaR בקבר צפיה בהודעה
    תפסת תחת אה טיילר?
    תזהר, אתה יודע... שדוחפים זין בגודל 3 סנטימטר לתחת זה לא מורגש
    אבל שאני ידחוף לך תאנקונדה שלי לתחת שלך אתה מאוד תרגיש, אני לא יודע איזה חברים הומואים אפסים יש לך שמתנהגים כמו הזין המדולדל שלך ליד בנות, אבל בוא אני יספר לך משהו על חבר שלי שפרש מהבית ספר ואני בטוח שלא נכנס לפורומים לקרוא מדריכים של איך לזיין בנות בניגוד לאנשים פאתטיים כמוך, הבן אדם בקושי קורא ומספר לי כל מיני דברים, בשיחה שלי איתו פעם קלטתי שכל הטריקים שלו זה טריקים של של כל המאסטרים המתקדמים שלך או משהו שעושים את זה 20 שנה, הבן אדם בקושי יודע לקרוא ויודע בצורה טבעית בלי ללמוד כלום את כל הטכניקות החרושות שלכם, איך הוא יודע? יש לו ניסיון וחוכמת רחוב מה שלכם אין, ואם שניכם תתחילו עם אותה בחורה זה יגמר באחד משתי אלה:
    1. תחטוף דקירה
    2. היא תלך איתו

אז חאלס לשחק אותה זיין אתה לא מבין מהחיים שלך, אתה לא מבין עד כמה זה פאתטי להכנס לאתרים האלה של ההומואים שלך ולקרוא מדריכים איך לשכנע בנות להזדיין איתך? תעשה תטכניקה הזאת אצלי בשכונה ותגמור עם זין תקוע בתחת, ולא של אישה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    גם אני אותך
    אבל חבל עליך אתה בחור טוב
    נערך לאחרונה על ידי סבא של BaR בקבר; 03-03-2010 בשעה 17:41.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,527 | הודעות: 8,174,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect