טעות
טעות
נערך לאחרונה על ידי Noner; 17-03-2010 בשעה 16:18.
|
|
תודה חברה על הטיפים , אבל אני ביישן אני לא יודע איך לגשת אליה , וחברים שלי לא מסתובבים לידה וחברות שלה .
לא יודע מה לעשות ?!
ובנות גם לא אוהבות חארטות... תפסיקו עם היציאות האלה תמחק את האיי סי קיו תדבר איתה פנים מול פנים תעשה ככה תלך ככה זה לא עובד לכולם ובטח שאני יכול להגיד לך שהכרתי שתיים במסנג'ר והן היחידות האמת שטרחתי בכלל לראות ועוד בשיחה הראשונה במסנג'ר אחת הורידה חזייה אז די עם הבולשיט! אתה מטריף אותי לפעמים אם אתה טוב אתה טוב בכל מקום ובכל מצב ואתה לא צריך תמיד להיות שם כדי להמיס בחורה אז מה הבלבולי מוח האלה? אם אתה דומיננטי אתה דומיננטי גם בתוכנת מסרים אם אתה מצחיק ושנון אתה גם שם מצחיק ושנון ואם אתה יודע להפשיט בחורה אתה גם שם תגרום לה לנעול את הדלת ולהתפשט השאלה מי אתה ומה אתה!
אז אם הוא רוצה להכיר דרך תוכנת מסרים וחושב שכך הוא יוכל לשבור את הקרח בצורה טובה יותר אז שיעשה את זה, אם הוא מרגיש שהוא קצת ביישן אז שיחפש לו הזדמנות אחרת לדבר איתה הרעיון הוא שהוא לא אמור לפספס אותה ולגמגם ולהרגיש דפוק הוא אמור לבנות את הביטחון ואם היא חשובה לו למה אתה שולח אותו לעשות ניסויים על הבחורה שהוא כל כך רוצה להשיג?! ואם הוא יאבד אותה? מה שווה הכאב לב שלו? במה זה יבנה אותו?
בקיצור TYLER וכל השאר קצת לחשוב זה יכול להיות מאוד יעיל לפני שנותנים את העצות זהב שלכם.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אז יאבד. כולה בחורה, היא לא מיוחדת. איבדתי מספיק בנות בחיים מסיבות כאלה ואחרות ואני עדיין לא מת.
ומישו שהדרך היחידה שלו לדבר עם בנות זה דרך תוכנת מסרים, הוא צריך למחוק אותה. תוכנות מסרים זה מעולה, אבל לא במצבים כאלה.
אתה טועה ובגדול.
עם תוכנת מסרים הכי הרבה שאפשר להשיג מבחינת התקדמות זה פלאפון.
ואפילו אם הוא יארגן לעצמו פגישה איתה,הוא יהיה במצב מאוד מאוד מביך כי היא לא שמעה את הקול שלו בכלל,ופה אין לו את כל הזמן שבעולם להמציא הערות שנונות,פה רק הוא והיא,ואם הוא ילך לאיבוד בראש שלו לשעתיים אני יכול להבטיח לך ששום דבר לא ייצא לו.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
ואתם עוד מדברים על מחסומים פסיכולוגיים... חארטות כולכם! הכי הרבה שתשיג יהיה פלאפון? אני לא באמת שמעתי אותך אומר את זה....
ו TYLER אתה בכלל משגע אותי מה זה מקסימום הוא יאבד אותה? מה זה חפץ? אולי זה משהו שישב הרבה זמן? אולי זה משהו שהוא רוצה מאוד? וסתם לאבד אותה יגרום לו לסבל מיותר כי הוא הקשיב לעצות שלכם? אולי תוכנת המסרים תעזור לו בביטחון של השיחה איתה? של בכלל לדבר איתה? אתם מדברים על דרך חיים על שינוי תפיסת עולם ומה לא אתם בטוחים שככה אתם רוצים לתפוס את העולם? יש הרבה אז אחת זרקה אותי מה היא מבינה? אני הכי טוב בעולם ויש עוד מליון כמוה... מי אמר אולי פיספסת משהו נדיר בגלל השטויות שלך? איפה ההמשכיות? איפה הלרדוף אחר הבחורה שאתה רוצה? הרסתם כל חלקה טובה תאמינו לי...
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 18-03-2010 בשעה 17:04.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
"איפה הלרדוף אחר הבחורה שאתה רוצה?"
איפה הגבריות והכבוד עצמי שלך?
ת'חבר לאחד מהחברה שלה בכיתה (כי בחרוים יורת סחבקים) ובאיסי בקש ממנו את האיסי שלה ותתחיל איהת דיבור .
למרות שלמען האמת הייתי ממליץ לך לגשת אליה להתחיל שאיתה ליצור אתה אינטרקציה ואז כבר לקחת ממנה או שהיא אפילו תבקש ממך אתה איסי שלך..שלא לדבר על מספק פלאפון וכדומה.
מדהים! גבריות וכבוד עצמי... אני לא מבין אם אתה מחזר אחרי בחורה זה אומר שאתה לא גבר ואין לך כבוד עצמי?! ואני חשבתי שיש לך מה להגיד TYLER... אם הכבוד העצמי שלך והגבריות תלויה בחיזור אחר בחורה אז המצב שלך קשה מאוד! ואין לך לא כבוד עצמי ולא גבריות! אמרת שעברת שינוי אתה מבין כבר כמה השינוי הזה לא שינוי... הגבריות והכבוד העצמי ישארו תמיד אם הם קיימים באמת! זה שאתה מחזר אחרי בחורה לא מוריד ולא יוריד בחיים את הכבוד העצמי שלך ומה שבטוח לא את הגבריות כי זה מובנה זה דבר שצריך לדעת להתייחס אליו בפרופורציה ולא לחשוב שאם אתה מוריד את הראש זה אומר שהפסדת משהו.
חלק מההנאה חלק מהכיף של להיות עם בחורה זה המרדף! זה כמו משחק חתול ועכבר רק אצלך זה כמו חתול וחתול אתה מחפש את התוצאה הסופית אתה אפילו לא מצליח להינות מהדרך...
הדרך שלך עקומה כלכך שאתה כבר לא מצליח לראות את הדברים הפשוטים שהיו מנת חלקינו כל השנים אצלך הכל צריך להיות אינסטנט הכל צריך להגיע לתוצאה במהירות בלי להמתין וזה תאכלס עצוב אני רדפתי אחרי אישתי שנה וחצי עד שהתחתנו ואני עדיין עושה את זה כי זה כיף! אלו ההנאות בחיים! אם את זה אתה לוקח מה נשאר? זיון? איפה הרצון להשקיע ולהתפרע ולהטריף ולא רק בשביל התוצאה במיטה אלא בשביל ההנאה האמיתית של הביחד של ההתרפקות אחד על השני... אתה רק מצליח להוכיח לי מרגע לרגע שאין לך מושג מה אתה אומר בכלל, אתה ממש מוצר של שיטה ותיאוריות אין בך אפילו טיפת רומנטיקה ורגש...
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
היא תרדוף אחרי, אני כבר אחשוב עליה אם היא מספיק שווה בשבילי.
אה ואנשים שרודפים אחרי בחורות, הם האנשים שמממנים לי ולחברה שלי (אם יש לי חברה באותה תקופה) את הבירות. ומעלים לנו את הערך בחברה. :]
תמשיכו כך, אני אוהב לקבל בירות חינם. בעיקר אם זה גינס. אתם גם מפנקים תחברה שלי, ככה שזה בכלל מחזק כל קשר שיש לי עם אותה הבחורה ויוצר חיבור ממש טוב...אם זה לא חוויה של "ביחד" אני אישית לא יודע מה כן.
ומה יוצא לכם מזה?
אתם חוזרים הביתה עם פחות שקלים, אני נותן לאישה של החלומות שלכם הרגשה וסיפוק שהיא לא תקבל מאף אחד מכם בחיים, אתם יושבים בבית מתוסכלים תוך כדי שאני נהנה מהחיים.
NICE GUYS FINISH LAST..OR DONT FINISH AT ALL.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 19-03-2010 בשעה 00:19.
וואי וואי האמת אין לי מה לענות על מה שאתה אמרת עכשיו אתה ענית פשוט הרבה יותר טוב מכל תשובה שלי...
בירה מחזקת את הקשר, יוצר חיבור טוב יותר, חוויה של ביחד... האמת היא שמה שהכי נכון במשפט שלך זה ה "אני אישית לא יודע מה כן" אתה באמת לא מבין מהחיים שלך אה? אתה כנראה לא למדת שלתת זה הרבה יותר כיף מלקבל... אחרי מה שאמרת פשוט אני ממש מבין שאין לך מושג מהחיים שלך! אתה הבנאדם הכי מת שיצא לי להכיר...תמשיכו כך, אני אוהב לקבל בירות חינם. בעיקר אם זה גינס. אתם גם מפנקים תחברה שלי, ככה שזה בכלל מחזק כל קשר שיש לי עם אותה הבחורה ויוצר חיבור ממש טוב...אם זה לא חוויה של "ביחד" אני אישית לא יודע מה כן.
א. אנחנו לא יוצאים עם פחות שקלים כי מי אמר בכלל שאנחנו שופכים כסף בלי לחשוב? ומי אמר שאנחנו נשפוך אותו עלייך?! איך הצלחת להגיע למסקנה הזאת אין לי מושג...ומה יוצא לכם מזה?
אתם חוזרים הביתה עם פחות שקלים, אני נותן לאישה של החלומות שלכם הרגשה וסיפוק שהיא לא תקבל מאף אחד מכם בחיים, אתם יושבים בבית מתוסכלים תוך כדי שאני נהנה מהחיים.
ב. מי אמר שאתה עם אשת חלומותינו אתה נותן לעצמך יותר מידי קרדיט אני נמצא עם אשת חלומותי ככה שאתה לא יכול לעולם להגיע למקומי או להיות עם אשת חלומותי... וכנ"ל לגבי כל אחד אחר לא רק לגבי...
ג. ואיך הגעת למסקנה שאנחנו לא מספקים או לא מרגשים את הבת זוג שלנו? ואולי אנחנו טובים ממך? אני חושב שאתה סובל מהערכה עצמית מוגזמת... פעם לא אהבתי שוויצרים היום אני מרחם אליהם כי למדתי שרק אפס יכול להתנפח ואז נזכרתי שאתה אמרת שאתה בעצם אחד כזה אז אני ממש מרגיש רחמים כרגע על החיים שלך... אתה אולי שינית פרספקטיבה על החיים אבל אתה בטוח לא הפכת להיות משהו אחר נשארת אותו אפס שהעדת על עצמך שאתה (אין לי כוח להביא את הציטוטים העצובים שלך על עצמך) רק שינית צבע אולי?
ד. אנחנו לא מתוסכלים ובטח שלא יושבים בבית (אם יש מה לעשות בחוץ כמובן) והאמת מה רע בלשבת בבית עם אשת חלומותי? מה יש לחפש בחוץ? ולא אני לא מקנא בחיים שלך ואחרי התגובה שלך אני יותר מרחם על החיים שבחרת לעצמך...
ה. והמשפט האמריקאי הזול הזה מסכם את הכל אם אתה מאמין בזה אתה באמת מתוסבך... כי אם תרצה בו ננתח את העניינים גבר לא נחמד מסיים ראשון בעצם? זאת בדיוק הטעות גבר לא נחמד טוב רק למרחקים קצרים כי יש נטייה לנשים לחשוב שאולי הן יצליחו לאלף אותו אבל הן מתייאשות ועוזבות בניגוד לגבר נחמד שטוב למרחקים ארוכים ואיתו הן בונות משפחה...
בקיצור אם אישה אחת היתה מכירה את הלך המחשבה שלך ואני מתכוון לאישה עם שכל לא הנעליים שמסתובבות בחוץ היא לא היתה נוגעת בך עם כוון לייזר אז איזה מן צבוע אתה צריך להיות כדי לתפוס אחת כזאת?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
^לתת זה באמת יותר כיף מלקבל. זה למה אני נותן לה תאפשרות להיות איתי, אני נותן לה תאפשרות לדבר איתי, אני נותן לה תאפשרות לגעת בי, אני נותן לה תאפשרות לשכב איתי, אני נותן לה תאפשרות ללכת איתי ברחוב ולהתגאות מכל רגע שהיא מסתובבת עם אחד כמוני.
מהשאר אני אתעלם כי אתה לא תאמין לי בכ''מ ואנלא אוהב להשוויץ כ''כ בהישגים שלי בחברה...