לא יודע מה איתכם אצלי ילדים בכיתה הייו שמים בתוך רמקול ,כאילו בתוך סאב, היו מביאים רמקולים לטיול בבית היו מפרקים את הרמקול ושמים בפנים וודקה , חחח איזה חזק זה מי יבדוק שם
לא יודע מה איתכם אצלי ילדים בכיתה הייו שמים בתוך רמקול ,כאילו בתוך סאב, היו מביאים רמקולים לטיול בבית היו מפרקים את הרמקול ושמים בפנים וודקה , חחח איזה חזק זה מי יבדוק שם
|
|
וואו אייזה גברר מי זה הגבר הזה ששותה וודקה??
קח תבקבוק ובסוף שבור על המורה שלך.
בתהליכי פרישה מאטרף.
שים בבקבוק מים הכי פשוט...
הוא באמת ייפתח בקבוק בקבוק ויריח אותו?
הכי טוב זה לפני שניכנסים לבצפר מחביאים מחוץ לבצפר ואז כשיוצאים לאוטובוס לוקחים יעיל ועובד טיול 3 כבר עשיתי
3 טיולים עברו בהצלחה עם אלכוהול בדם![]()
בקרטון מיץ תפוזים מה זה הרעיונות האלה שאתה מביאים פה עלק שמפו
תשים בבקבוק רגיל..
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
לכל בטמבלים למינייהם:
למורים יש ידיים ועם הידיים האילה הם יכולים לפתוח כל בקבוק שיש לו פקק
תביא תיק ניפרד תכניס לשם את הבקבוקים של הוודקה לכל מקרה תחליף את הבקבוקים תכניס לאיזה ספרייט
את התיק הזה עם הוודקה תחביא לא רחוק מהכניסה לבצפר או לא רחוק מהאוטובוס עכשיו אחרי הבדיקה אני בטוח שאתם לא הולכים יד ביד עם המוריד אז לך תקח את התיק ותכנס לאוטובוס בשקט
המורה ישאל אחרי זה מה זה הטיק הזה לא בדקתי אותו תרא לו שזה בקבוקי ספרייט ואל תתן לו לפתוח אותם
(מנסיון!)
אם אתה רוצה יש לי כמה רעיונות טובים...
1.הכי בטוח קנה בקבוקים קטנים כאלו של פילנדיה המחיר יהיה גבוה אבל תוכל לשים אותם אפילו בתוך הגינס מבלי שישימו לב...
2.קח קפוצון תגלגל את הבקבוק בתוכו ותחזיק את הקפוצון כשבודקים לך את התיק או תגיד לחבר שלך תחזיק לי שניה את הקפוצון אני פותח להראות למורה את התיק...
3.תמצא זמן לקנות בזמן הטיול אם נותנים לכם זמן חופשי להסתובב או אתה יכול להתקשר להזמין פיצה ולבקש את הטלפון של השליח ותבקש מהשליח שיקנה לכם ובתמורה תתן לו טיף נדיב מאוד...
[CENTER]
יש לי מורה נרקומן
בשנה שעברה הוא שתה איתנו...
אנחנו לוקחים את הנרתיק של הגיטרה ושמים לשם את הוודקה,עובד בדוק ב2 טיולים
המורה נרקומן!!!
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot