בארגון דלת פתוחה אתה יכול לעשות הפלה בחינם ובלי שההורים ידעו. תבדוק באתר שלהם איפה יש סניפים.
בארגון דלת פתוחה אתה יכול לעשות הפלה בחינם ובלי שההורים ידעו. תבדוק באתר שלהם איפה יש סניפים.
|
|
אחלה ומה קורה אחרי ההפלה? יש כמה ימי התאוששות אתה יודע מה היא תגיד שהיא שבוע באילת?
בקיצר תרדו למציאות אם ההורים לא ידעו מהם הם יבינו לבד וזה יכול להיות דבר ממש לא נעים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נו בלאט אני דואג לילד המסכן והדפוק הזה
איפה התשובה אם היא כן או לא
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
לפי דעתי , יש איזה אירגון ששמעתי עליו תיפנה אליו דחוף , ואני מציע לך אל תספר להורים זה יסבך אותך עוד יותר ..
קיצור חכו חברה מה אתם מציפים את האשכול חכו לתשובה שלו הוא אמר שיחזיר תשובה, אולי היא ביכלל לא בהריון ואני מאוד מקווה שכך בשבילו. אם היא לא תהייה בהריון הוא יהיה הבן אדם הכי שמח בעולם כשהוא ישמע על זה ,אתם לא יודעים עד כמה שזה יקל עליו ....
נחכה ונראה
כן מכירים...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
וווווווווווווווווווואי איזו הקלה אתם פשוט לא מבינים,תוצאות הבדיקה של ההריון הראו שהיא לא נכנסה,בקיצור נכנסתי עדיין ללחץ כי אמרתי שחייבים לראות רופא דחוף,אבל השעה כבר הייתה מאוחרת והיא אמרה לי שנלך היום.
ראיתי אותה היום בבוקר והיא אומרת לי שהיא קיבלה מחזור!!!!!
זאת אומרת,שהיא לא נכנסה להריון יאלללללללללה אני כ"כ שמח שירד מימני כל העוול הזה סוף סוף אפשר לנשום..
אני חושב שהיא לא נכנסה בגלל שהבאתי בייד לפני שהיא הגיעה ( אני לא בטוח)
כבר אין מצב שהיא נכנסה אחרי שהיא קיבלה נכון?!?!?
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו באלי לצעוק משמחה!!
יכול להיות שהיא אמרה את זה כדי להרגיע אותך ואין לה באמת מחזור
[CENTER]
שמע אם היא לא בהריון אני שמח בשוילך
אבל שמע טמבל בלאט
פעם הבא בלי קונדום אתה לא נוגה בא
מצידי כך שקית של במבה
![]()
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
יש לך מזל שמח בשבילך
האימייל שלי:
אני לא רוצה להיות זה שהורס את השמחה, אבל גם אם היא קיבלה מחזור יכול להיות שזה בעצם דימום ולא באמת מחזור - קראתי על נשים שקיבלו "מחזור" בקביעות ולכן לא ידעו שהן בהריון.
אני ממליץ לחזור על הבדיקה בעוד שבוע, ולהתייעץ עם רופאת נשים רק כדי להיות בטוחים ב-100%.
דבר איתה על גלולות, אני שמח שבסופו של דבר הסתדר לכם, ומקווה שלמדת לקח לעתיד.