תחשוב שוב אם הם באמת חברים שלי,כי לי נראה שלא...
תדבר איתם ,תגיד להם שנמאס לך שככה מתייחסים אליך ושאתה רוצה שזה ישתנה,זה הגיע לך על לשיא ומעכשיו לא מציקים לך יותר.
תחשוב שוב אם הם באמת חברים שלי,כי לי נראה שלא...
תדבר איתם ,תגיד להם שנמאס לך שככה מתייחסים אליך ושאתה רוצה שזה ישתנה,זה הגיע לך על לשיא ומעכשיו לא מציקים לך יותר.
|
|
היה לי אחד בבצפר שהוא בקטע של ראפ מחתרת
כל יום היה מסתובב עם דף ועט רושם טקסטים וכו' שר לעצמו וכל מיניי
קיצר בוא נגיד לך ככה
הוא לא היה הכי חזק, כל אבל כך הבצפר ירד עליו הציק לו הביא לו מכות (אני ראיתי שהוא הלך מכות עם 4 נערים) פירקו לו תצורה
עכשיו אנשים מעריצים תבנאדם, למה? כי יש לו ביצים לעמוד על שלו, מישהו ירד עליו הוא לא הגיב מישהו הביא לו בוקס הוא הביא לו מגרפה לפנים.
זה שאתה חלש לא אומר שאתה צריך להיות פיתיון לחברים חארות.
אני לא הכי חזק אבל יש לי מבנה גוף גדול יחסית.
תמיד מנסים לריב איתי גם אם זה הילד הכי פצצפון אני פשוט מתעלם.
הייתה פעם אחת שמישהו התחיל לקלל אותי ובאתי בהפתעה (יענטו דיבר עליי מאחורי הגב) הבנאדם השור הזה שאני לא מגזים שאני אומר שור
4 כיסאות שברתי לו על הגב הוא הצטער על הדיבור שלו ועדיין מצטער עליו.
לעניין, או שתגדל ביצים או שתלמד להתעלם.
לך לפורום כושר ופיתוח גוף בקש תוכנית אימון לניפוח זה כבר יסדר אותך כל אחד אומר לו תרגיש טוב שנה תדמית , פותרים את זה בעזרת שרירים אתה צנום לך תתרחב תתפתח ככה גם הביטחון יעלה על הדרך...אנשים מבקשים תשובה תנו אותה לא להתברבר...
אני לא הייתי ממליץ לו לעשות את מה שאני אומר כי הוא ילד טוב..אבל בוא ניתן תמונת מצב כזאת,הוא כבר התפתח ונהיה בעל גוף שרירי ומוצק אז מישהו זורק לו משהו,והוא יריב איתו?ולאותו אחד יש אנשים וזה,אז הגוף הזה יעזור לו?עכשיו אחרי שאני מציג את המצב הזה אפשר פשוט לקחת את זה לשני כיוונים..או לפני שהוא כבר רב מכות עם אותו ילד אז פשוט לא להגיב לו ולהתעלם,או לקחת בקבוק זכוכית ולשבור לו אותו על המוח או משהו כזה בסגנון עם קרש..ככה כולם יפחדו ואף אחד לא יתקרב אליו,כי לא הכירו אותו ולא ידעו שהוא מסוגל לעשות את מה שהוא עשה..ובמקרה שהוא יביא אנשים?תהיה בטוח שאותם אנשים לא ירצו לבוא בגלל שהם באותו גיל והוא יצא מושפל אם הוא יקרא למישהו..ככה שעדיף לעשות את תכנית ב'(זה מה שאני הייתי עושה,ברוך השם אליי לא מתנכלים)
זה שהוא יתפתח לא אומר שהוא יתחיל לריב מכות עם כל אחד שיזרוק לו מילה , אני יש לי גוף לי ולכל החברים מכל האימונים לצבא ובגלל זה מאז שאני זוכר את עצמי וחברים שלי מלכתחילה לא היו מתחילים איתנו .
ומי שירצה לריב איתו תאמין לי שזה לא תלוי בגוף שלו אם גוף או בלי גוף הוא יריב איתו אבל אם יהיה לו גוף לפחות יהיה לו את האומץ להחזיר ולא לבוא פה בפורום ולספר שנשבר לו הזין לקבל בלי לתת ...
הוא תמיד יצטרף לריב מתישהו לצערנו כולנו בני אדם ויש כאלה שצריכים לרסן אותם...
נערך לאחרונה על ידי keddan; 18-03-2010 בשעה 17:38.
אחי זה לא קשור לכוח אם אתה רוצה לריב איתם מכות .
זה קשור לאומץ .אם יש לך אוצץ לדפוק למישהו קרש בראש או אבן בראש ולהכנס בו עד שירד לו דם מהפנים
אחרי זה אף אחד לא יתעסק איתך
עזוב חדר כושר גם לא עוזר אולי אחרי הרבה זמן
, לך לאומנות לחימה ומצא חברים חדשים מכיר ילד שיש לו בדיוק אותו בעיה עשה את זה ומצא חברים חדשים, עדיין מרביצים לו אבל יש לו עכשיו מי שיגן עליו אם זה רציני.