קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שלום לכולם אני זקוק לעצה ..!!
    על ידי webguy בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-06-2011, 16:56
  2. זקוק לעצה ממכם
    על ידי tomerzhr בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-10-2006, 13:57
  3. זקוק להמלצה!
    על ידי dna בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:04
  4. [בעיה] זקוק בדחיפות לדרייבר של הארד דיסק
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:33
  5. זקוק לעזרתכם
    על ידי gyuval13 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

זקוק לעצה. - עמוד 2

אור,רב תודות על התשובה המורחבת.
    אני נכנסתי לדילמה נוראית,אני מבין שהיא אוצר,רק אני חושב שכל זה בא לי בעיתוי לא נכון,הכוונה אם הייתי מכיר אותה בעוד שלוש שניים-ארבע שכבר אני מרגיש שבא לי חתונה,מחוייבות,ילדים.
    התגובה שלך ושל trrt רק חיזקה לי את את המחשבה.

עכשיו אתם שואלים,כמה זמן אני יכול להסתדר בלעדייה,האמת שאני מוסגל הקשר הזה עוד התחיל בהיותי בצבא,בקושי התראנו,אבל שהייתי משתחרר או משחרר את עצמי (גימלים [; ) הייתי מבלה איתה את כל שאר היום,היו ימים שהייתי פוגש אותה יותר מהמשפחה.
    אין מה לדבר הגעגועים רבים,יכול להיות שעכשיו בגלל שהתרגלתי לריגעי שיגרה,ירד לי הרבה וכך גם המתח המיני.
    אכן מפחידה אותי המחשבה שהיא תקום ותעזוב,אם אני עושה החלטה אני חייב להיות שלם עם עצמי.

אבל אור,עם כל הכבוד אני צריך לעשות הבדל בין הצרכים שלי לשלה,אני לא רוצה להעמיד את המצב שאני איתה מתוך נוחות,אני חושב שזה לא הוגן כלפיה,אני באמת חושב שמגיע לה מישהו שיואהב אותה,יצא לי לחשוב על זה המון ביומיים האחרונים והחלטתי שאני משקיע בקשר הזה,מנסה להקים לחדש ולאפס את הקשר,לנסות ליצור תשוקה.
    אם אחרי כל זה,דברים לא יתקדמו ויזוזו אני חושב לחתוך,כי אולי באמת הפחד הוא זה שמשתק אותי.

לילה טוב.

אגב,ציינת שנכנסת לסיטואציה דומה לשלי ולדילמה דומה,אשמח אם תסביר מה התחרש,אם התחרטת או שפשוט הרגשת הקלה והעברת עוד דף שנשאר חרוט לך היטב בזכרון.
    כמובן אם זה לא אישי מידי לפתוח בפני כלל הפורום.
    נערך לאחרונה על ידי ZeroForce; 28-03-2010 בשעה 03:50.
    אטרף 2004 (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

שלום,

אני דיי מזדהה עם הסיטואציה שלך,האומנם אני לא בגילך (18) אבל אני גם ניכנסתי לקשר מחייב וארוך יחסית במשך שנתיים.
    אני הרגשתי,תחושות דומים לשלך מצד אחד שבמקום אחר יהיה טוב יותר מצד שאני שאני כל כך מפחד לעזוב את המקום החם שלי.
    אני אזרתי המון אומץ וחתכתי,אני יכול להגיד לך שאני שלם לגמרי עם ההחלטה שלי,אני חושב שבמצב שלי כבר נגמרה טיפת הרגש האחרונה,ואם הייתי נשאר זה היה מתוך סיבה אנוכית.
    אחרי שאתה מתגבר על הפחד וניגש אתה מרגיש הכי חופשי שבעולם,יורד מימך המון עול,מחוייבות ונטל הראש שלך פתוח להכרת נשים חדשות מהסביבה.

אבל,כמובן שאתה צריך לעשות אם זה ישתלם לך,ברגע שלא תיהיה שלם עם ההחלטה אתה יכול להיזכר בעבר להרגיש תחושה של פיספוס.
    אם הצורך שלך הוא רק מתוך ריגושים וסקרנות למקום אחר אל תוותר על מה שיש לך!!!

בהצלחה רבה !
    נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 25-03-2010 בשעה 15:33.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

ציטוט נכתב במקור על ידי ObalaT צפיה בהודעה
    שלום,

אני דיי מזדהה עם הסיטואציה שלך,האומנם אני לא בגילך (18) אבל אני גם ניכנסתי לקשר מחייב וארוך יחסית במשך שנתיים.
    אני הרגשתי,תחושות דומים לשלך מצד אחד שבמקום אחר יהיה טוב יותר מצד שאני שאני כל כך מפחד לעזוב את המקום החם שלי.
    אני אזרתי המון אומץ וחתכתי,אני יכול להגיד לך שאני שלם לגמרי עם ההחלטה שלי,אני חושב שבמצב שלי כבר נגמרה טיפת הרגש האחרונה,ואם הייתי נשאר זה היה מתוך סיבה אנוכית.
    אחרי שאתה מתגבר על הפחד וניגש אתה מרגיש הכי חופשי שבעולם,יורד מימך המון עול,מחוייבות ונטל הראש שלך פתוח להכרת נשים חדשות מהסביבה.

אבל,כמובן שאתה צריך לעשות אם זה ישתלם לך,ברגע שלא תיהיה שלם עם ההחלטה אתה יכול להיזכר בעבר להרגיש תחושה של פיספוס.
    אם הצורך שלך הוא רק מתוך ריגושים וסקרנות למקום אחר אל תוותר על מה שיש לך!!!

בהצלחה רבה !
    תודה על התגובה,טוב לשמוע את זה מבן אדם שחווה סיטואציה דומה.
    למעשה מה שאתה רואה לנכון זה לסיים את הקשר?
    תראה,אני לא מפחד מהזמן שעבר או בגלל שעבר מסת זמן כה רבה אני לא מפחד לחתוך,אני שוקל את הצעדים,אני חייב להיות שלם עם עצמי ועם ההחלטה.

ניסיתי לחדש את האהבה והתשוקה,ונחש מה זה דיי מצליח,אני מרוצה,הלכנו למקומות ישנים שביקרנו,ונייסיתי לשחזר חוויות בתחילת הקשר,אני ממש מרוצה מהעיניין,אני מרגיש שאני מצליח ולאט לאט דועכת לי האפשרות של להיפרד,אני יודע שיש לי רגש כלפיה וכל מה שחסר זו התשוקה שעלייה אני מתמודד ועובד.
    נערך לאחרונה על ידי ZeroForce; 26-03-2010 בשעה 17:28.
    אטרף 2004 (:

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי ZeroForce צפיה בהודעה
    תודה על התגובה,טוב לשמוע את זה מבן אדם שחווה סיטואציה דומה.
    למעשה מה שאתה רואה לנכון זה לסיים את הקשר?
    תראה,אני לא מפחד מהזמן שעבר או בגלל שעבר מסה כה רבה אני מפחד לחתוך,אני שוקל את הצעדים,אני חייב להיות שלם עם עצמי ועם ההחלטה.

ניסיתי לחדש את האהבה והתשוקה,ונחש מה זה דיי מצליח אני מרוצה,הלכנו למקומות ישנים שביקרנו,ונייסיתי לשחזר חוויות בתחילת הקשר,אני ממש מרוצה מהעיניין,אני מרגיש שאני מצליח ולאט ולאט דועכת לי האשרו של להיפרד,אני יודע שיש לי רגש כלפיה וכל מה שחסר זו התשוקה שעלייה אני מתמודד ועובד.
    כמו שצריך אחי.אני שמח לשמוע שהחלטת להציל את הקשר.
    בעזרת השם שהכל יצליח לכם ולא יהיו בעיות!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

כן,כי אתה מחפש רק צורך בריגושים לצאת מריגעי שיגרה,יש לך עוד אהבה וחמלה כלפייה,ולכן אתה מרגיש שיפור בסטטוס הזוגי שלכם.
    במצבי כבר לא נשאר את זקיק הרגש האחרון ולכן נפרדתי,אני מאחל לך המון בהצלחה בהמשך הדרך!
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אתה עכשיו בפירפור לקראת המוות אלו רגעי הנשימה האחרונים.
    אתה הרגת את הקשר עוד מזמן אתה שם כי אין לך אלטרנטיבה אחרת, אחרי הפרידה אתה תחווה דיכאון עמוק וכמעט רצון למות כדי להפסיק את הכאב ודווקא בגלל שאתה יודע מה הפסדת אבל גם אם תשיג אותה חזרה אתה שוב תאבד אותה אבל אז אתה כבר תבין שזה באמת נגמר.
    אתה יכול לראות את מה שאני אומר כלא אמין כי אתה מרגיש וחושב אחרת אבל המציאות היא שמה שאמרתי קרוב להיות אמיתי יותר ממה שאתה מרגיש או חושב כרגע.
    המלצה שלי שחרר אותה, אתה לא עושה איתה חסד ובטח שלא איתך, השיגרה לא רק שהיא הורגת קשר היא יוצרת נמק וכשמגיעים למצב שבו מרגישים שאין חשק יותר להשקיע זה אומר שהנזק כבר גדול מאוד כי המחשבה הזאת היתה עוד הרבה לפני והחלטת כדברייך להתעלם.
    כדי לשמור על קשר של טווח ארוך בין אם זה נישואים ובין אם זה חברות חייבים ליצור עליות ומורדות כל הזמן צריך להיות מודעים לקשר בצורה טוטאלית אסור לעולם לנוח על זרי דפנה או לחשוב שהקשר יכול לשרוד בלי עשייה כלומר ההגדרה הטובה ביותר לקשר ובכלל לחיים זאת עלייה אם אתה לא מתקדם אתה בטוח מתדרדר אין ניוטרל אין להיות נייטרלי אין מנוחה לעולם!
    בכל מקרה אתה מוזמן לעשות כפי הנראה לך אך אם יצא שצדקתי אני אשמח אם תכתוב לי ואם טעיתי אני אשמח עוד יותר אם תכתוב לי.
    בהצלחה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אתה עכשיו בפירפור לקראת המוות אלו רגעי הנשימה האחרונים.
    אתה הרגת את הקשר עוד מזמן אתה שם כי אין לך אלטרנטיבה אחרת, אחרי הפרידה אתה תחווה דיכאון עמוק וכמעט רצון למות כדי להפסיק את הכאב ודווקא בגלל שאתה יודע מה הפסדת אבל גם אם תשיג אותה חזרה אתה שוב תאבד אותה אבל אז אתה כבר תבין שזה באמת נגמר.
    אתה יכול לראות את מה שאני אומר כלא אמין כי אתה מרגיש וחושב אחרת אבל המציאות היא שמה שאמרתי קרוב להיות אמיתי יותר ממה שאתה מרגיש או חושב כרגע.
    המלצה שלי שחרר אותה, אתה לא עושה איתה חסד ובטח שלא איתך, השיגרה לא רק שהיא הורגת קשר היא יוצרת נמק וכשמגיעים למצב שבו מרגישים שאין חשק יותר להשקיע זה אומר שהנזק כבר גדול מאוד כי המחשבה הזאת היתה עוד הרבה לפני והחלטת כדברייך להתעלם.
    כדי לשמור על קשר של טווח ארוך בין אם זה נישואים ובין אם זה חברות חייבים ליצור עליות ומורדות כל הזמן צריך להיות מודעים לקשר בצורה טוטאלית אסור לעולם לנוח על זרי דפנה או לחשוב שהקשר יכול לשרוד בלי עשייה כלומר ההגדרה הטובה ביותר לקשר ובכלל לחיים זאת עלייה אם אתה לא מתקדם אתה בטוח מתדרדר אין ניוטרל אין להיות נייטרלי אין מנוחה לעולם!
    בכל מקרה אתה מוזמן לעשות כפי הנראה לך אך אם יצא שצדקתי אני אשמח אם תכתוב לי ואם טעיתי אני אשמח עוד יותר אם תכתוב לי.
    בהצלחה.
    אין לך מושג כמה אתה טועה!
    היום אני בעצמי כל כך מבין את זה,וכל כך שמח שהחלטתי לטפח ולהשקיע אנרגיות חדשות בקשר.
    גם אחרי תקופה ארוכה הבת אדם הנפלא הזאת שאני איתה הצליחה להקסים אותי מחדש,אני מרגיש שהתאהבתי שוב,הייתי פחדן ברחתי מהאמת הפסקתי לנסות,הפלתי עלייה הכל וחשבתי שהיא זאת שצריכה לרגש אותי,אבל פה הייתה הטעות הגדולה שלי ואני כ"כ שמח שאורו עיני לטוב,שהצלחתי ללכת בדרך המלך,אם להשים את הקלפים על השולחן ולהודות הייתי על סף פרידה ממנה וראיתי את עצמי במקום אחר מאושר,שמח,מאוהב.
    אני חושב שכרגע אין מאושר ממני באדם,אני מאחל לעצמי איתה קשר קסום כזה אולי עוד כמה שנים,שניהיה בנויים למחויבות ולידים,אני רואה אותה בתור אישה אידאלית ביותר לנישואים.
    היא היום הצהירה בפני שהיא חשה שיפור עצום בקשר שלנו,אני והיא למדנו דברים חדשים גם שלא היה נראה שזה אפשרי.

הסטטוס הזוגי שלי השתפר מקצה לקצה,אני שמח שראיתי כמה תגובות פה שעזרו לי.
    אני לא רואה עוד צורך להמשיך באשכול הזה,בעייתי נפתרה,תודה לכל מי שהגיב וניסה באמת לעזור.

ערב נעים וחג שמח לכולכם.
    אטרף 2004 (:

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני לא אוהב להיות נביא הזעם אבל אם אתה בטוח בעצמך נדבר עוד שלושה חודשים...
    תגיד שהקשר פורח, תגיד שאני טועה, תגיד שמעולם לא חשת כך אבל מה תגיד על כל הזמן שהזנחת? מה תגיד על כל המחשבות שהיו לך? בבאמפר הראשון אתה תחזור בדיוק לאותה נקודה שאתה נמצא בה כעת אם לא יותר גרוע...
    כל מטרתי תאכלס בתגובה הקודמת שלי ועכשיו היא לדחוק אותך לפינה ואכן כך קרה כמו שהגבת לי קודם בצורה חד משמעית שאני טועה והכל הרבה יותר טוב.
    פעם אדם זקן אמר לי שהנטייה של האדם לזכור רק את הדברים הטובים או לפחות להמעיט בחשיבותם של הדברים הרעים מה שגורם לשכוח למה נפרדו דרכינו וזה בדיוק העניין אצלך אתה לא באמת זוכר למה חשבת כך ולמה הרגשת כך וברגע שהדברים יחזרו אתה תגיע לאותה נקודה שבה היית לפני.
    אני לא אחליט לך אם זה דבר חיובי שנשארת או שלילי אני רק אבקש ממך עוד שלושה חודשים לחזור ולהגיד לי מה המצב.
    ושלא תבין לא נכון אני מאחל לך חיים מאושרים וטובים אך אל תשלה את עצמך.
    יום טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אני רחוק מאוד מלאשלות את עצמי,אני שבע רצון מההחלטה הניכרת בה בחרתי.
    תבין,אני לא מרגיש כך זמן קצר הרגשתי כך כבר חודש+ וניסיתי לפענח מה השתבש בה לאורך כל הדרך מה שלמעשה הייתי עיוור התשובה הייתה כל הזמן מתחת לאפי הבעייה היא אני,היא עשתה הכל מושלם,שהיא הזמינה אותי וויתרתי. שהיא רצתה הדחקתי.
    לא באמת ניסיתי לקחת את הקשר פשוט באתי בתלונות שווא,לא לקחתי אחריות מצידי,ציפיתי שהכל יבוא ממנה.
    אני אדם שמאוד הולך אחרי הטיפות וניסיתי לעשות כל צעד כדי לבדוק אם אני שוגה אכן יש נטייה לשכוח מהרע ולהתרכז בטוב,אבל לא זה פשוט לא זה,השיעמום והשיגרה היא כתוצאה מזיזול מצידי בקשר.
    אם אני מוותר אני יכול להסתכל על עצמי בעוד כמה שנים חוזר אחורה בזמן והולך סחור סחור .
    תמיד נראה שהדשא של השכן ירוק יותר. אבל יצא לי להבין שתחושות השיגרה יגיעו אל כל קשר אחרי זמן מה.
    אתה חושב שבקשר שלי לא היו מריבות? הכל היה מושלם? ממש לא היו ירידות היו מורדות,היה קשה,גם מהדברים הקטנים היינו רבים הכל כמובן מסיבה של אכפתיות.
    אתה תקבל ממני פרטית בעוד שלושה חודשיים ,אני מבטיח אני מקווה שהכל יהיה בסדר עד אז.
    אתה צודק, את הלקח שלי למדתי לעולם אסור לנוח על עלי דפנה,וזה בדיוק מה שעשיתי פה שגיתי.
    אבל למרות הכל אני בטוח שלא מאוחר לתקן,אני מרגיש שכבר תיקנתי!

ויודע מה,נגיד אפילו בעוד שנה יגמר בצער רב הקשר,אני אבין שלא ביזבזתי כלום,למדתי המון דברים חדשים,אני מודה על כל שנייה שאני עם אדם כזה מדהים,שזיכיתי לקבל מתנה שכזאת,אני אעביר עוד דף בחיים שיחרט לי לעוד לדבר טוב.
    רק ביומיים האחרונים הבנתי והתחלתי להעריך כמה.

לקחתי לעצמי חופש בסופ"ש ולא משנה כמה ניסיתי להדחיק אותה גיליתי שהמחשבות נודדות אליה.

trrt צדק,ריגושים חולפים,הם באים והולכים,היה לי חוסר בריגושים אבל בימים האחרונים זה היה פיצוי על כל הזמן הזה,הרגשות היו עזים.

בגלל כל אלה אני יכול להגיד לך חד-משמעית אתה טועה ,אני ממש לא משלה את עצמי,זה מה שאני מרגיש.

אם יש לך מה להוסיף/להבהיר אתה יותר ממוזמן.
    נערך לאחרונה על ידי ZeroForce; 29-03-2010 בשעה 03:18.
    אטרף 2004 (:

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,577 | הודעות: 8,174,164 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect