אני נרשמתי לאיזה אתר סקס ובטעות כתבתי את האימייל של ההורים שלי והגיע להם מייל עם פרטי החשבון שלי זה היה פדיחה לא נורמלית
אני נרשמתי לאיזה אתר סקס ובטעות כתבתי את האימייל של ההורים שלי והגיע להם מייל עם פרטי החשבון שלי זה היה פדיחה לא נורמלית
|
|
נערך.פעם אחרונה שאתה מגיב ככה.
נוותר לך בגלל שאתה חדש הפעם.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 01-04-2010 בשעה 16:45. סיבה: תוכן שלא מתאים.
אין לי פדיחות כול כך מצחיקות .
אבל ואו חח אבא שך מזה סטלן חח .
ישחמ לישמוע עוד פדיחות [=
פעם אחת השארתי קונדום באמבטיה של חברה שלי ובבוקר חבר של אמא שלה קרץ לנו שישבנו לאכול ארוחת בוקר.
לא הבאנו מה הקטע עד שאמא שלה אמרה שפעם הבאה נזרוק את הדברים שלנו לפח :|
וואלה הייתי עם חברה שלי בחדר באמצע סקס בדיוק ההבאתי לה מה בדחיפה דפקה צעקה ואמא שלי בדיוק דופקת בדלת ואנחנו ערומים וזה וקיצר פתחתי לאמא שלי וחברה שלי לא שמה לב שהיא לבשה תחולצה הפוך ואז אמא שלי חייכה והלכה וזה פדיחה למה אני רק בן 14
נערך לאחרונה על ידי KhalilMamoon; 04-04-2010 בשעה 05:44.
חתימתך נערכה מאחר שהיא עוברת על חוקי הפורום.
אממממ זה משהוא של רוסים כזה
שתיתי יותר מידי אבל הרבה יותר מידי ואיזה 5 דקות הזין שלי פשוט סירב לעמוד
ואז היא אמרה לי זה בסדר
ואז אמרתי מה בסדר בזה הפכתי אותה על הגב התחלתי לנשק אותה
והופה הפלה ופלע הוא חזר וחזר בגדול
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 04-04-2010 בשעה 14:39.
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
ערכתי למישהו משהו בפוטושופ בחור בן 30 ככה משהו כזה, עכשיו אני בא לפתוח את התמונות
דרך הפוטושופ וזה פתח לי את התקייה של הסקס רואים אחת פותחת רגליים חחח
איזה פאדיחה ואני לא מכיר את הבן אדם , זאת פעם ראשונה שנפגשנו...
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
ווואי הייתה לי פדיחה ענקית אבל היתי קטן אז לא נורא
היה איזה ילד ששנאתי אז כול הזמן הייתי מצייר עליו ועל אמא שלו דברים סתם שאנשים טוקעים אותה וזה זה היה כזה כול מיני קשקושים כוס וכאלה חחחחחחח פעם אחת אמא שלי אמרה לי עשיתה שיעורים אמרתי כן היא בדקה לי בחוברת הזאת היא עושה לי כזה מזה??!?! אמרתי לה סתם קישקשתי והיא לא עשתה לי כלום אבל פדיחה אחושרמוטה
זה היה בערך בכיתה ה'
היתה לי עוד אחת שראיתי פורנו ואחרי זה היה לי דפדפן בן זונה כזה כול פעם שאתה סוגר אותו אז זה זוכר למה נכנסת אז סגרתי את זה אחשלי פתאום עושה לי מזהה מי נכנס לזה אבא?? אז באתי אליו אמרתי לו זה אני אל תספר להורים
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 04-04-2010 בשעה 19:13.
וואו לא מגיב חודש ולזה אני חוזר... אח שלי הקטן תפס אותי שהוא היה בן 6 עם מישהי ערומים מתחת למיטה :]
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אני וידידה עשינו סקס בגן שעשועים ועלינו למעלה, כי כל הילדים המפגרים של צפת עוברים משם אז עלינו למגלשות למעלה בתוך הגן שעשועים.. תוך כדי הסקס עפתי למטה הכלבה הקטנה צוחקת עליי במקום שתרד לעזור לי.
הראתי לחבר שלי פורנו וחבר שלי אמר לאמא שלו. אמא שלו אמרה לאמא שלי. אמא שלי צעקה עליי. הייתי בכיתה ד'. החיים שלי בזבל.
בפעם הראשונה שניסיתי אנאלי הבחורה דפקה חירפלוץ קטן. לא נעים - מאז אני נגעל מהרעיון, אפילו פורנו של אנאלי אני לא יכול לראות.
תפסו אותי איזה מאה פעם, באמת. חבר שלי פעם החליט שהוא הופך לי את האוהל בכנרת כשהייתי באמצע, ההורים פתחו את הדלת, זוג זקנים עבר ליד הגן שעשועים.. יש לי מזל נאחס בקטעים האלה, אם אני שוכח לנעול את הדלת, מישהו בטוח יפתח אותה.
שכבתי עם מישהי מהמשפריצות, שלא תבינו אותי לא נכון זה אחד הדברים היותר סקסים בעיניי, אבל כשהיא מצמידה לי את הראש אליה, ואני מקבל שפריץ לתוך העין..