אתה מחובר עם כבל לראוטר/מודם?
או שאתה מנסה לקלוט אלחוטי?
הNETWORK ADAPTER זה מתאמי רשת ..[תבדוק שם אם יש משהו עם סימן שאלה]
אתה מחובר עם כבל לראוטר/מודם?
או שאתה מנסה לקלוט אלחוטי?
הNETWORK ADAPTER זה מתאמי רשת ..[תבדוק שם אם יש משהו עם סימן שאלה]
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 02-04-2010 בשעה 17:47.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
יש לאח שלי הגדול בחדר את הראוטר יש לו כאבל ולי יש USB של בזק שמחובר אם כאבל לשקע, הוא אמור לקלוט את הראוטר.
במנהל התקנים יש לך "מתאמי רשת"- תלחץ על זה ותבדו אם יש סימן שאלה צהוב או משהו דומה.
אם כן נסה לעשות עידכון עם לחצן ימני.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אין שום סימן
בדקתי את כולם לכול מקרה באף אחד אין רק בUSB2.0 WLAN הזה.
אם אתה לא יודע מה לעשות זה בסדר גמור, אני יפנה לאיש מקצוע.
עריכה: אני אחפש ת'דיסק של הUSB2.0 WLAN
עריכה: מצאתי ת'דיסק אבל שאני לוחץ על התקנת דרייבר אין שמה אופצייה לחלונות 7 מה אני לוחץ?
יאי לחצתי על וויסטה ועבד!!@#!@
לנעול!
נערך לאחרונה על ידי GamerHere; 02-04-2010 בשעה 19:14.