תודה
|
|
כל מי שמתקין על גירסה נקייה, קודם יש לעדכן את המשחק ורק לאחר מכן לערוך את קובץ ה HOST אחרת זה לא יעבוד לכם(לפחות לי זה לא עבד, כי המשחק לא התעדכן...)
זה לא עובד אחי ניסיתי לפי המדריך ועדיין יש מסך לבן
תנסה אולי לפתוח את הלינק
חייבים להתקין שוב את המשחק או אפשר ישר לעשות לפי המדריך?
חברה שמתי עדכונים במדריך שלי מומלץ להכנס
אוקיי יש לי כאלה בעיות ואני כבר עייף מלנסות לסדר אותם על כל הקראקים האלו.
קודם כל אני מקבל כל איזה 10-5 דק' בעיה של מסך שחור וזה גורם למחשב שלי לעשות ריסטרט אחרי זה החלטתי לבוא לפה ולהתקין את הקראק שהבאת והתחילו להיות בעיות עם המסך הלבן ועכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ואני שמתי לב שהכנסת 2 קישורים של מגה אפלוד של הקראק אז אין לי מושג אפילו מי להוריד יש מצב אתה עוזר לי?
אגב הכי חשוב לי שתעזור לי לגבי הבעיה עם המסך השחור זה באמת בלתי נסבל מה שמוזר בהתחלה ששיחקתי המון לא היו לי שום בעיות כאלה והכל התחיל מאז שהגעתי לממורי 7 ושם ניתקעתי במשימה ואז התחילו הבעיות עם המסך השחור-.-"
נערך לאחרונה על ידי OsHRi007; 08-04-2010 בשעה 21:01.
אחי תסתכל ערכתי את המדריך הוספתי קראק חדש פלוס מדריך חדש תנסה אותם
אבל לא כתבת שם שום דבר לגבי הבעיה עם המסך השחור ....
ואיפה הקראק החדש?
נערך לאחרונה על ידי OsHRi007; 08-04-2010 בשעה 21:04.
אחינו זה קראק חדש אם תוספות שפותרות גם את בעיית המסך השחור וכולל הרבה בעיות שהיו קודם
אבל איפה הקראק אחי אני רואה 2 הורדות של מגה אפלוד ואין לי מושג מי מהם להוריד >.<
לא רואים שהוספתי מדריך חדש?
אחרי שתי ההורדות יש מדריך ובסוף המדריך יש את הורדות
נערך לאחרונה על ידי ambrus; 08-04-2010 בשעה 21:14.
ההורדות האלה לא של הקראק זה כל מיני דברים אחרים שהבאת
שמע אחי במדריך הראשון סבבה יש 2 הורדות של מגה אפלוד אבל אני לא יודע מי מהם לבחור אתה מבין?
במדריך השני כתבת בכלל משו אחר ואגב יש לך שם לינק שלא עובד תתקן אותו.
נערך לאחרונה על ידי OsHRi007; 08-04-2010 בשעה 21:17.
אחינו תיקנתי כבר אותו שמתי לינק של מגהאפלוד
הצעה שלי תקרא את המדריך כל מה שהבאתי שם הוא הדרכה לקראק החדש ותוספות בכדי שהכל יעבוד
תנסה ואחר כך תשאל
נערך לאחרונה על ידי ambrus; 08-04-2010 בשעה 21:23.
זה פותר את הבעיה שאתה מגיע לדוד שלך ואז הוא מאמן אותך לcounter atteck ואז פשוט מסך לבן אם הארבע ריבועים וסימן קראיה ברקע?