תשלים בגרויות תמצא עבודה נורמאלית תוך כדי (זה רק השלמת בגרויות,יש לך ים זמן פנוי).
תוך כדי תתחיל להתמחות במשהו שמעניין אותך...
מצידי שזה יהיה ביט בוקס או ציור....העיקר שאתה תעניין בזה ותאהב את זה ותרצה להשקיע את כל כולך בזה.
תשלים בגרויות תמצא עבודה נורמאלית תוך כדי (זה רק השלמת בגרויות,יש לך ים זמן פנוי).
תוך כדי תתחיל להתמחות במשהו שמעניין אותך...
מצידי שזה יהיה ביט בוקס או ציור....העיקר שאתה תעניין בזה ותאהב את זה ותרצה להשקיע את כל כולך בזה.
|
|
תשלים בגרות...
אני עוד קצת בן 19 ותאמת גם אני ללא תעודת בגרות (לא מסיבות שאני לא לומד) אני כן הולך לצבא
וחשבתי המון מה לעשות בעתיד והתוכנית האישית שלי היא ככה:
דבר ראישון אני מסיים צבא ואחרי הצבא אני אלך לעבוד כדי לקבל כסף להשלמת בגרויות ומשם אני כבר ילך למשהוא שהכי יתחבר אלי כי לדעתי בלי בגרות אין מה לעשות בעולם הזה
מציע גם לך לעבוד במשהוא פשוט תגור אם הורים לפחות שנה תחסוך כסף ואחרי זה כבר תלכת ללמוד בכל הכח תהייה לך תקופה לא קלה אבל אין בררה ומשם אתה תהיה די מסודר...
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 11-04-2010 בשעה 23:00.
דבר ראשון, תשלים בגרויות. זה דבר חשוב, וכמו שאחרים לפני אמרו לך אתה לא שווה הרבה אם אין לך תעודת בגרות ביד.
אם כבר הלכת ללמוד, אז בתור מקצוע בחירה תלמד מנהל עסקים. זה יעזור לך המון כשתחליט לפתוח עסק.
ככה גם תלמד ותעביר את הזמן, וגם תרכוש ידע לגבי מה שאתה רוצה לעשות בחיים.
אחרי שסיימת ללמוד אני חושב שכבר תדע פחות או יותר לאיזה שוק אתה פונה ומה לעשות.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
תשמע,
אין לך יותר מדי מה לעשות
,
אתה יכול ללכת להיות שכיר באיזה חברה (אופיס דיפו וכו')
או נהג אוטובוס :huh:
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך ומי יתן והדברים יסתדרו עבורך על הצד הטוב ביותר ובהקדם-האפשרי
אם תרצה עוד משהו פנה אלי בהודעה פרטית.