תביא עדכון איך זה מתפתח.
|
|
תעמיד פנים כאילו אתה לא מנסה בכלל להתחיל איתה ודבר איתה עם רגש תספר לה הרבה סיפורים שמוציאים אותך כזה מזרים בנות ושיש לך מלא חברים
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 11-04-2010 בשעה 14:56.
שמע אחי , גם לי הייתה אותה בעיה .
אתה צריך לבוא אליה תפוס ביצים אני בטוח שיש לך אתה גבר אל תפחד אל תתבייש הכי גרוע שיכול לקרות שהיא תבעט לך בביצים חח אין לך מה להתבייש שום דבר הכל בסדר לך ותציע לה תהיה גבר אל תהיה נקבה אחי
מקווה שעזרתי לך אחי
בהצלחה גבר !
אני וחברה שלי לשעבר התערבנו על זה שאי אפשר להסתדר שבוע בלי מחשב וכשלא היה מה לעשות אז התחלנו לצאת... החזיק דווקא יפה (4 וחצי שנים).
אם אתה רוצה להציע לי בצורה אחרת אז אם יש לה למשל קולר ליד הכיתה אז אתה יכול להיות לידו כשנגמר השיעור (תצא דקה קודם או משהו) ואז כשתראה אותה יוצאת ולפני שהיא מספיקה "להתמקם" עם חברות שלה אז תשאל אם בא לה לעשות סיבוב בחוץ ותשאל אותה אם היא רוצה ללכת לסרט מתישהו... או שאתה יכול לעשות את אותו דבר ופשוט להגיד שבאת להביא לחבר איזה מחברת ואז לקחת אותה רגע לסיבוב... תהיה יצירתי בקיצור
אתם יודעים אני יושב קורא את התגובות ואז שוב קורא את הפוסט וחוזר לתגובות לטעמי בן אדם וחצי ענו אשכרה על מה שהבן אדם שאל..
תראה בעיית ביטחון עצמי היא בעיה כל כך נפוצה שזה כבר נהיה סטנדרט, אבל אני צריך שתבין משהו על עצמך כדי לצאת מהפוביה הזאת שלך אתה מי שאתה ואתה מושלם בדיוק בצורה הזאת שלב הבא פשוט קח את עצמך בידיים ותספיק לחשוב מה אם, אתה מראה פה מקרה קלאסי של התחמקות אתה מחפש סיבות למה לא לגשת וזה מוכיח לי שאתה לא באמת מאמין שאתה יכול ולצערי במצב הנוכחי אתה באמת לא יכול ועד שלא תשנה פאזה (צורת מחשבה בנוגע לעצמך ולסביבה) אתה לא תשנה את זה.
אם להגיד לך את האמת הדבר שהכי עזר לי בחיים זאת העיצה הזאת (ועד כמה שהיא טיפשית תקרא אותה ותנסה להבין את העומק שבה) העולם הזה קיים כדי שנעשה שטויות נטעה ולא נצליח כי אם הכל היה קל אז אין לך מטרות תתעלה מעל למוגבלות העצמית שלך ותראה לעולם שאתה יודע להיכשל ואתה אפילו נהנה מזה, ובדיוק ברגע הזה תהיה שלם עם עצמך ושום דבר לא יעמוד בינך לבין המטרות שלך.
אז יאללה לך תגרום לעצמך גאווה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 16-05-2010 בשעה 05:12.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update