כשאהבת חיי אמרה לי שאנחנו צריכים לדבר
חח והיא סתם עבדה עליי
כשאהבת חיי אמרה לי שאנחנו צריכים לדבר
חח והיא סתם עבדה עליי
|
|
חחחח יש לכם סיפורים של ילדים בכיתה א'..
סיטואציה מפחידה שהייתה לי זה שהייתי בתחנה מרכזית תל אביב כמה ילדים אני חושב שבני 18 ככה באו אליי כזה שמו עליי יד חשבתי אני מכיר אותם או איזה משהו ואז הם אמרו לי יאללה בוא לשתות איתנו אחי, לא רציתי המשכתי ללכת והם אמרו יאללה בווא בוא שתה איתנו והתחילו לתפוס אותי חזק יותר, זה היה במקום גדול והיו די הרבה אנשים מסביב אז לא הכי פחדתי ..
קיצר הוצאתי מהר ת'פלאפון מהכיס ואמרתי: " כן אבא אני ליד השאוורמה כבר אני רק אמרתי שלום לכמה חברים"
קיצר הבינו ת'רמז שכאילו אבא שלי במקום הזה ועזבו אותי ..
זה היה קצת מלחיץ אבל לא משהו רציני ומה שהכי טוב בסיפור הזה הוא :
שזה לא זיון שכל כמו כולם פה!!!
זה נקרא גזענות!
כל אחד רוצה לצאת פה גבר יותר מהשני :\
לא יודע לי אישית לא קראו דברים מלחצים כאלה, כנראה בגלל שאני גר בעיר טובה ואין פה הרבה עבריינות
פעם הייתי בחיפה עם חבר אז סתם אחד בא התחיל לספר לי סיפור שאין לו כסף להגיע הביתה ואני כבר מכיר אותו פגשתי אותו הרבה פעמים עם אותו הסיפור שהוא מספר בתחנה מרכזית חח
בקיצור הוא עצר התחיל לדבר איתי כזה ברוסית כבדה כעילו אני אח שלו התחיל לספר לי ''תשמע אחי אין לי אני פה עם כמה חברים ניתקעתי ואין לנו כסף לחזור הביתה תביא לי איזה כמה שקלים'' אני כזה רגיל כבר לסיפור שלו אז התחלתי להמשיך ללכת לסנן אותו פתאום הוא תופס אותי עושה לי ''סתכל בעניים כשמדברים איתך'' אני עושה לו ''תוריד תיד!'' העפתי לו תיד אני וחבר שלי נכנסנו מהר לחנות ממול שלא יהיה סתם בעיות ומי יודע אולי יש לו סכין וזהו ככה זה ניגמר..
סתם קטע שאני זוכר שקרה לפני המון זמן כי אני לא זוכר שהיה לי משהוא יותר מיוחד מזה..
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 09-04-2010 בשעה 14:37.
פעם כמעט נדרסתי![]()
הייתי עם חבר בקניון והיה ממש מאוחר (איזה 12 בלילה),
לא היה לנו כסף לאוטובוס ובטח ובטח שלא למונית, אז עלינו על מונית ולפני זה תיכננו לברוח ברמזור שלפני איפה שביקשנו לרדת. כל הנסיעה דיברנו עם הנהג וזה שלא יחשוד, קיצר איך שאנחנו באים לצאת ברמזור הנהג אומר תביאו את הכסף(כי עוד רגע זה הבית), פתאום חבר שלי עושה לי צא עכשיו!!! יצאנו, התחלנו לרוץ פתאום אנחנו קולטים את הנהג מוציא רובה אוויר סנייפר אחד הדברים, יורה לי בגב עם כדור חרסינה , היה לי כחול לאיזה שבוע אחרי זה בגב, אבל נסענו במונית בלי לשלם D: .
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח טואווואווווואוווובבבב XD
רעינו זוג ערבים מתמזמזים צילמנו אותם מרחוק והבן התחיל לרדוף אחרינו![]()
בחול המועד של פסח יצאתי עם חברים לאיזה פארק עכשיו באו ילדים והתחילו להתפלצף עלינו הלכנו איתם מכות אבל לא חזק שלא יבכו (הם היו יותר קטנים ממנו בשנה-שנתיים) קיצר פתאום אנחנו שומעים ניידת של משטרה אנחנו מסתכלים לכיוון הכביש אנחנו רואים 3 שוטרים רצים אלינו, התחלנו לרוץ והם המשיכו לרדוף אחרנו אבל הצלחנו בסוף לברוח זה היה יותר מצחיק מאשר מפחיד
וואלה לא קרה לי שום דבר מפחיד ברוך השם![]()
My PC:
Intel Core I5 750 2.66GHz
Gigabyte GA-P55M-UD2
Patriot DDR3 4Gb 1333MHz
Gigabyte Ati HD5770 1Gb DDR5
Seagate 500GB
Thermaltake Soprano DX
Thermaltake 650W
אני מחכה לאופטובוס , פתאום מישו יורד כזה ומחצחיל להקיא ואז מתיישב, אני שואל אותו אם הכל בסדר והוא שוב הקיא והפעם שכב והתחיל לפרפר, ישר התקשרתי לאמבולנס ורצתי לקנות לו מים ואז הפראמדיק אמר לי שיש לו אפילפסיה ....