אם תעשו את זה במהלך היום (עד שעה 4 +-), באמצע השבוע, אני אגיע.
אם תעשו את זה במהלך היום (עד שעה 4 +-), באמצע השבוע, אני אגיע.
|
|
מה נסגר עם זה?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תעשו בחופש הגדול עכשיו זה בגרויות בלאגנים אין זמן..
בכיף למה לא?,
רעיון טוב
תראו,
לפי מה שאני רואה כאן
נעשה את זה בחופש שבועות. ביום רביעי ה19/05 בערך בשעה ארבע וחצי בסינמה סיטי החדש בראשון לציון.
אני לא רוצה לעשות את זה בעזריאלי מכיוון שהבנות חושבות שכל אחד שניגש אליהן הוא בא ממאפי(וכן הם די הרסו לכולם שם). חוויתי את זה על בשרי....חחח
בערך שלושה שבועות קודם לכן אני אפתח אשכול מסודר, אני אבדוק מי בא ומי לא, אקח מספרי טלפון/מסן וכו' ואעשה דף קשר.
**תרשמו כאן אם התאריך/שעה טובים לכם...
בנוסף זכור! אני לא אומר שאנחנו לא יכולים להפגש שם. אני לא מזלזל באף יכולת של אף אדם, אבל אני יודע ממני ועל עוד כמה בפורום שלא כולם כאלה מנוסים וחזקים בחומר ולכן אני מעדיף במקום שאין בו סטיגמות למיניהן.
נערך לאחרונה על ידי biNGbAN; 15-04-2010 בשעה 15:36.
וואלה חבר'ה אני ישמח לבוא..חח (למרות שאני חדש)..ותגידו יש פה מישהו מהצפון? יעני מהגליל? (אם כן אז אפשר לתאם ולרדת ביחד או משו)..ולא הבנתי את כל הקטע עם עזריאלי..מהזאתומרת הבנות יודעות שאתם ממאפי? למה כל הבנות שם אותו דבר? לבנות בתל אביב אין חיים שהם כל היום בקניון?
נערך לאחרונה על ידי tomer101; 15-04-2010 בשעה 16:53.
עזוב עדיף לא עזריאלי.. ואני מהקריות אחי אתה יכול לבוא לקרית מוצקין תתתפוס איתי רכבת... ויש כאן עוד 2 מהקריות השאלה אם הם יבואו... אחד ילד קטן בן 14 אבל אחד פה רציני TheNuts בן 21... נקווה שהוא יבוא
גם נחשב ילד "קטן" אני בן 15 אבל יש לי ביטחון עצמי לא רע בכלל, בנוסף יש לי ידע (לא ניסיון) ברמה גבוהה גם כן...
עזבו תגילאים אני ממוצע כזה (17) .. קיצר קבענו לשבועות ניראלי אז אפשר לסגור שבועיים לפני תתחיל לאסוף מספרים ושמות של אנשים ותתארגן יותר טוב אחי... תארגן גם קבוצות של אנשים מאיזורים מסויימים שיגיעו ביחד שאנשים לא יתחילו להסתבך ולא יידעו את המקום (כמוני אין לי מושג איפה זה.. )
^אל תדאג אני לוקח את זה ברצינות. תודה על הרעיון עם הארגון של האזורים...
נערך לאחרונה על ידי biNGbAN; 15-04-2010 בשעה 18:45.