|
|
תלוי, אם היא הייתה מעניינת ומצחיקה אני אשלם, אם היא הייתה בסדר וזורמים למקום אחר חצי חצי, אם היא מעפנה היא משלמת את הכל, כושלאמא שלה, בזבזה לי כמה שעות מהחיים....
וברצינות, הרעיון הוא לשלם על מה שהזמנת. אם אתה במסעדה, ואתה מזמין סטייק והיא סלט, אל תגיד לה חצי חצי, כי זה לא הוגן. אבל, תתנהג כמו שהיית מתנהג עם חבר - אם היא הזמינה כולה כוס קולה, זה לגיטימי להגיד לה שאתה משלם על הקולה, ושתשאיר טיפ. אחרת זה מקבל צורה של "אני משלם בשביל לבלות איתך זמן", וזה אף פעם לא טוב.
ובמערכות יחסים זה יוצא פעם - פעם, חצי חצי, לפי למי יש כסף קטן וכו וכו... אין פה חוקיות.
כמו שמישהו אמר פה אם היא בחורה איכותית חמודה שאתה יודע שאתה משלמת עליך ומתייחסת אליך יפה אז הייתי משלם
היא משלמת.
הן יכולות להצביע, הן יכולות לשלם,אני פמניסט![]()
כמו שכבר אמרו תלוי איזה בחורה היא איכותית או לא
אם נגיד אני לא ירצה לישמור איתה על קשר
אני יגיד אני ישלם הכל
היא תנסה להתעקש ואני יגיד בקול לא נעים לא נו לא צריך אני ישלם לבד
היא תתוכח ואני יוותר מהר יחסית ויגיד אם את מתעקשת אז פסדר
אם היא לא תתוכח אז אכלתה אותה![]()
האמת שזה יכול להיות אופנר טוב לפי דעתי.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
יצאה לי לשאול את אחותי פעם על זה היא אמרה לי שברגע שמישהו אומר לה "טוב אז חצי חצי" היא לא תהיה מסוגלת לראות את הפרצוף שלו יותר בחיים.
תכלס זה נכון.. חחח זה כזה מעפן להגיד בסוף הפגישה "יאללה חצי חצי" בראש רץ לי כזה בחור חנון עם משקפיים וגשר וארנק עם סקוץ' שמתחיל להוציא שקלים כדי לעשות ממש חצי חצי חחחחחחחחחח
אחותך רגילה לבחורים שיעשו מה שהיא רוצה, זו סיבה מצויינת בפני עצמה לא לעשות מילה ממה שהיא אומרת.
אני משלם לא משנה מה.
מה אני קמצן ?
כל מי שאמר שהיא משלמת - רומני או תימני.