הראשון שיבקש יקבל...
ממשלא בתשלום...
|
|
רק בחינם..
לא בנקודות..
בטופס לבקשה טורנטים תרשום שחייבים לשתף איזה 48 שעות או עד 1 RATIO...
משתמש מתחיל
חח לא הבנתי איפה אני אמור לראות את הפורום שיש לי גישה אליו אני לא מוצא אותו![]()
רק ראשיים יכולים לתת גישה לשיתוף VIP. אני אדבר עם האחראי כדיי שתקבל בהקדם.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 19-06-2010 בשעה 20:17.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יש לי כמה שאלות.
1. עשיתי פירמוט וכל הדברים שהיה לי נמחקו איך אני יביא לכם הוכחות.
2. שידרגו לי את האינטרנט לפני כמה ימים אז ההורדה והעלאה שלי בטראקר שהיה לי כבר לא רלוונטית.
אתה יכול להציע לי איך אני יקבל גישה עם הבעיות האלה?
האימייל שלי:
1) תראה את מה שיש לך עכשיו
2) תראה את הסטטיסטיקה שיש לך עכשיו. אני עם מגה וחצי מסתדר מצוין.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אין לי כלום, כל מה שהיה לי נמחק את ה פשוט תראה 0 הורדה 0 העלאה, ניסיתי להתחבר לטראקר ואני לא מצליח שלחתי להם אימייל הם אמרו לי שבגלל שמזמן לא הייתי שם אז הם מחקו לי את המשתמש.
שמעתי פעם שאנשים קונים את זה שמישהו מעלה בשבילם דברים או משתמש כמעלה בטראקרים לא כל כך הבנתי את זה אני אולי יכול להיות מעלה באיזה טראקר ניסיון שתתן לי ולפי זה תראה, מצידי תן לי אפילו טראקר קטן כמו סייפר ואחרי שבוע אני יביא לך הוכחות.
האימייל שלי:
כרגע לא תוכל לקבל גישות לשיתוף VIP.
כשיהיו לך טראקרים חדשים וסטטיסטיקות בשביל לבחון אותך תוכל להגיש בקשה.
אלברט איינשטיין