|
|
עאלק היי לכו לישון יא בגינרים
קיצר חזרתי היה פשוט פצצצצצצה יצרתי פולל שיחות עם שוות שזה הייתה המטרה שלי ואפילו השגתי שתי מספרי פלא של ממש שוות (HB8.5 שתיהן .. )
ושלא נדבר על ההופעה שהיה פשוט קטלניייייייי...
רוטינות זה לא פיקאפ. רוטינות זה רוטינות.רוטינות זה גם פיקאפ.
בוא אני אביא לך דוגמא למה צריך רוטינות:
במשחק טבעי, אתה צריך להכות בברזל בעודו חם.
עם רוטינות, אתה יכול לחמם אותו מתי שתרצה.
כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו בחורה שאתה לא הטעם שלה בכלל ולא יעזור כלום.
בכל מקרה, אני תמיד משתמש בחומרים שלי, רוטינות שאני פיתחתי ודברים שאני המצאתי וזה מעולה.
אחלה סיסמא, אבל זאת רק סיסמא. בפיקאפ אתה אמור להנות לא לדקלם דברים שחשבת עליהם מראש.
אני לא אכנס איתך ללמה רוטינות זה תת רמה, רוצה תשתמש, אבל מה תעשה כשלא תהיה לך רוטינה לסיטואציה? תוותר?
כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו בחורה שאתה לא הטעם שלה בכלל ולא יעזור כלום. - אחלה גישה! תמשיך ככה!
לא במצב הזה עדיף לגשת ולפתוח בשיחה. לא מכיר דבר אין על מה לדבר. - אתה לא יודע על מה אתה אוהב לדבר?אתה לא מגיע לפעמים למצב שלרגע אין לך מה לומר?
במצב כזה הכי פשוט לשלוף איזו רוטינה, לא?
בגינרים? מי מבקש רוטינות כדי שיוכל לגשת לבחורה?עאלק היי לכו לישון יא בגינרים
קיצר חזרתי היה פשוט פצצצצצצה יצרתי פולל שיחות עם שוות שזה הייתה המטרה שלי ואפילו השגתי שתי מספרי פלא של ממש שוות (HB8.5 שתיהן .. )
ושלא נדבר על ההופעה שהיה פשוט קטלניייייייי...
[QUOTE=HellMax;5722102]רוטינות זה לא פיקאפ. רוטינות זה רוטינות.
אחלה סיסמא, אבל זאת רק סיסמא. בפיקאפ אתה אמור להנות לא לדקלם דברים שחשבת עליהם מראש.
אני לא אכנס איתך ללמה רוטינות זה תת רמה, רוצה תשתמש, אבל מה תעשה כשלא תהיה לך רוטינה לסיטואציה? תוותר?
כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו בחורה שאתה לא הטעם שלה בכלל ולא יעזור כלום. - אחלה גישה! תמשיך ככה!
שמע לכאלה שמתחילים הם מתבססים על רוטינות כי הם חדשים עדין לא יודעים מה לעשות מה להגיד וזה
אבל ככל שאתה יותר יותר בתחום אתה כבר יודע איך לאלתר בהתאם לסיטואציה בלי רוטינות מוכנות וכו' ..
אחשלי שמע כמה דברים :
א. תתתהההננהההה.... אתה הולך למסיבה לא בשביל החברים חברות בנות זונות....לא משנה מה ....
אתה הולך בשביל עצמך!!!!! הכי חשוב תהנה לא קשור לכלום!!!!
ב. דבר שני אני היתי מציעה לך לא להציב לך משהו גדול ובילץי אפשרי כמו 100-200 בנות, מי יכול כל כך הרבה ולדעתי במסיבה כזאת ככולם מתחילים אם כולן (באופן אישי) היתי מנסה לפתח שיחה לקחת מספרים ולא להתחיל במטרה לנשק , לזיין או משהו.... בגלל שכמוך יש שם 2500 איש כמו שאמתרה ואם אתה בא בשיטה אם כוונה למספר ואומר שאתה תתקשר ותצאו או משהו בסגנון זה מבדיל אותך מהשאר....ושוב הכי חשוב המטרה הראשונה והכי חשובה לך זה להנות... בונא זה הפקינג אינפקטד מאשרום![]()
Hellmax, אם אני מביא לך עכשיו 20 בחורות, אתה משכיב לי את כולן בלי שום פספוס או דחיה?
אתה רוצה להגיד לי שאתה מצליח גם אם כאלה ששונאות אותך לגמרי?
אם תוכיח לי שיש לך 100 אחוזי הצלחה (באמצעות דיווחים כמובן), אז אני שולח לך את כל ה-50 נקודות הלא שימושיות שלי אליך בתור תרומה, איך אני?
ודרך אגב להתחיל בהיי זה טוב מאוד ואני עשיתי את זה לא מעט והלך לי די טוב, ניסיתי את כל הגישות.
אבל גם לרוטינות וגם למשחק טבעי אין ממש העדפה אצלי כיוון שעד היום שניהם הביאו לי את אותן תוצאות.
נערך לאחרונה על ידי songoku; 18-05-2010 בשעה 23:32.
א. יש לי את כל הסקס שאני צריך, תודה רבה.
ב. למה שהן ישנאו אותי?
ג. לא זכור לי שאני צריך להוכיח משהו למישהו.
ד. אולי לא 100% הצלחה, אבל אני בהחלט לא שולל את זה! והשאיפה היא 100% הצלחה. [בלי שום תירוצים של "היא בכלל לא בעניין שלי"]
ה. אני מאחל לך כל טוב ואת כל ההצלחה שבעולם עם רוטינות או בלי רוטינות, אני לא מנסה לפשל אותך או להראות כאן עליונות. אמרתי את דעתי ועצתי - אתה מוזמן להסכים ולקבל את זה או לא.
ו. אני רוצה את ה50 נקודות שלי.
נערך לאחרונה על ידי HellMax; 19-05-2010 בשעה 15:52.
50 נקודות? אין לך 100 אחוזי הצלחה אבל.
ואני מדבר על משו אחר, למשל אם אתה רואה את בר רפאלי, אתה מתחיל איתה ומשכיב אותה?
אתה לא מקבל שום דחיה?
אם אתה לא מקבל שום דחיה אז סימן שאתה לא מתחיל עם אף אחת ולא מנסה להיות עם אף אחת.
ובשביל להיות קצת הוגן, אני אתרום לך עכשיו 10 נקודות, את ה-40 האחרות אביא לך כשתגיד לי שאתה מצליח עם כל בחורה (גם בר רפאלי), ללא שום דחייה.