נכתב במקור על ידי -Unforgiven- כי אני אידיאליסט אתה מתכוון טמפון.
נכתב במקור על ידי ENBLλCK אתה מתכוון טמפון. אני מתכוון אידיאליסט פעם הבאה אולי יצא לך מצחיק....
נכתב במקור על ידי ENBLλCK אתה מתכוון טמפון. פאק אתה חש כמו ילד בן 9 . אתה חושב שזה שאתה מנסה לרדת על מישהו(ד"א חלש) זה יעשה אותך משהו ? יותר חכם ? יותר טוב ? לך החוצה מהפורום והמחשב ותמצא חיים
My PC: Intel Core I5 750 2.66GHz Gigabyte GA-P55M-UD2 Patriot DDR3 4Gb 1333MHz Gigabyte Ati HD5770 1Gb DDR5 Seagate 500GB Thermaltake Soprano DX Thermaltake 650W
נכתב במקור על ידי InSight פאק אתה חש כמו ילד בן 9 . אתה חושב שזה שאתה מנסה לרדת על מישהו(ד"א חלש) זה יעשה אותך משהו ? יותר חכם ? יותר טוב ? לך החוצה מהפורום והמחשב ותמצא חיים זה יעשה לי טוב על הלב ושוב.. אם אתם באמת ... באמת חושבים שניסיתי להצחיק יש לנו פה בעיה כלשהי.
נכתב במקור על ידי ENBLλCK זה יעשה לי טוב על הלב ושוב.. אם אתם באמת ... באמת חושבים שניסיתי להצחיק יש לנו פה בעיה כלשהי. אז מה לעזעזל ניסית?
נכתב במקור על ידי -Unforgiven- אז מה לעזעזל ניסית? להבהיר לך שאתה כותב דברים דביליים אתה בזמן האחרון באמת כותב דברים מפגרים באמא
נכתב במקור על ידי ENBLλCK להבהיר לך שאתה כותב דברים דביליים אתה בזמן האחרון באמת כותב דברים מפגרים באמא בואנה מי שמדבר
האשכול נגרר לספאם ננעל
חוקי הפורום