אני באמת מתפלא איך היא לא נפנפה אותך על המקום עם היא 8.5 עם פתיחה עלובה כזאת אבל אחי סחטיין כבוד על האומץ תמשיך ככה ראית איך הגיבו תשתדל לא להחמיא ישר על המשפט הראשון או לתת נג על המשפט הראשון אבל תאמת שהיה אחלה תגש בלי לפחד תדע שדחייה זה דבר טוב
אני באמת מתפלא איך היא לא נפנפה אותך על המקום עם היא 8.5 עם פתיחה עלובה כזאת אבל אחי סחטיין כבוד על האומץ תמשיך ככה ראית איך הגיבו תשתדל לא להחמיא ישר על המשפט הראשון או לתת נג על המשפט הראשון אבל תאמת שהיה אחלה תגש בלי לפחד תדע שדחייה זה דבר טוב
|
|
לא כל בחורה תנפנף על הפעם הראשונה ולא תמיד זה תלוי במראה גם אולי היא הסתכלה על השפת גוףשלי והבינה שאני אומר את זה עם בטחון ובגלל זה לא ניפנפה או שסתם היה בא לה לדבר עם מישהו לפעמים לא הכל לפי הספר![]()
צודק.. פשוט אמרת שזה פעם ראשונה חשבתי אתה לא הכי חזק בביטחון עצמי ושפת גוף
לדיווח ראשון אני חושב שמה עשית היה בסדר גמור ואפילו טוב.
אומנם נתת מחמאות אבל לא הגזמת ואפילו איזנת את זה עם הרבה עקיצות וטיזינג והראית לבחורה שאתה
לא פראייר. כל עוד הוצאת מספר זה טוב מפה יש רק לאן להשתפר. בשביל פעם ראשונה כל עוד פתחת
ולא משנה עם איזה משפט זה בסדר גמור, חלק מהאנשים פה שוכחים שלא משנה עם איזה משפט אתה פותח
זה יכול להיות המשפט הכי מטומטם בעולם כל עוד הוא "העביר" את זה בצורה טובה וקלילה זה בסדר גמור.
אחי דיווח טוב.
אהבתי את זה שאתה עוקץ אחרי שאתה מחמיא זה יוצר האזנה. והבחורה לא
נעלבת מהעקיצה כי לפני שניה החמאתה לה. זה מה שיוצר את המשיכה זה מה שנקרא C&F.
"אני: את יפפפה
היא: תודה איזה חמוד
אני: כן אבל עדיף לך לעשות פוני ככה זה לא ממש מתאים לך
היא:מה באמת "
בהתחלה היא חושבת שאתה כמו כולם מחמיא לה על המשפט שראשון,אבל אתה עוקץ אותה על המשפט הבא והיא בהלם מזה.
אהבתי את זה אחי,אני אשתמש בזה![]()
חחח כן זה היה מתוכנן קראתי על זה שזה נקרא להתקרב ולהתרחק שאתה מחמיא ועוקץ עקיצה קטנה כדי לא לתת לבחורה בטחון גבוה שתרגיש שהיא שולטת עליך
לא הבנתי למה סיימת את השיחה כל כך מהר ועוד עם שקר ...כנראה היית לחוץ נורא מכל הסיטואציה...
פסדר לפעם ראשונה ,אבל תלמד מטעויות ותנסה להיות יותר רגוע,תפגין פחות רגשות,פחות תזוזה ...
זה יסדר לך בראש שאתה לא צריך להתרגש ממנה בכלל וככה אתה לא תרגיש שאתה צריך להרשים אותה וככה לא תשקר ולא תחפש לאן לבחור מהסיטואציה.
בקשר לפתיח,איום ונורא ! יש לך מזל שהיא לא הייתה בתנועה ,כי אחרת היא הייתה אומרת תודה וממשיכה ללכת.
יש גם בחורות שאפילו אם הן לא בתנועה ,היו מעיפות אותך אחרי משפט כזה עם "תודה ,עכשיו אתה יכול לחזור אני עסוקה פה " וזהו ... עדיף פתיח רגיל או אפילו פתיח נג מאשר פתיח כזה ...תאמת עדיף כל פתיח על פתיח כזה.
אינטראקציה נחמדה.
כמו שאמרו לפני, אל תחמיא ובטח לא על ההתחלה ובטח לא מחמאה כמו "את יפה".
למה לא?
אם היא כונפה ואתה אומר לה שהיא יפה -> אתה משקר. היא תקלוט את זה
אם היא יפה ואתה אומר לה שהיא יפה -> היו עוד 1000 לפניך שאמרו לה שהיא יפה. איזה כיף לה, יש לה עכשיו ידיד חדש שיגיד לה שהיא יפה.
אהבתי את היצירת סקרנות.את זה את תצטרכי לגלות שתכירי אותי
בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
מסנג'ר darke1@windowslive.com
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.