נכתב במקור על ידי
Dark Eliminator
קודם כל בתור מנהל פורום בעברי הרחוק, להביע דעה ולנעול מיד אחריה את הנושא מראה על חולשה.
בקשר למאפי, אני לא שתול שלהם וכן יש להם פורום משלהם, למעשה נכנסתי לפורום הזה סתם כדי "להציץ" קצת ולראות מה כותבים מחוץ לקהילה של מאפי.
הבעיה הגדולה שנתקלתי בה זה תגובות חסרות שחר של משתמשים פה, וכן, זאת לא הייתה בעיה אם היה מדובר בנושא אחר. אבל כשמדובר בבני אדם כל תגובה פה יכולה לקבוע את העתיד של זה שיקרא אותה.
באתי לעזור פה לאנשים וזאת המטרה שלי.
אני חושב שאתה צריך להודות לי ולא ההפך.
אני שמח שהאנשים בפורום הזה משתפים איתי פעולה ומבינים את הרצון שלי והידע שלי, נרשמתי לפורום רק אתמול וכבר קיבלתי מספר נכבד של הודעות פרטיות ובקשות לייעוץ אישי.
אני חושב שעלייך לבדוק את ההנהלה שאתה מעמיד בפורום הזה אם המשתמשים כאן כל כך חסרי אמון שהם פונים לבנאדם שנרשם רק אתמול שיעזור להם.
כמובן כל מי שרוצה מוזמן לפנות אליי, רק לפני שעה סיימתי שיחה של 40 דקות עם משתמש פה שביקש עזרה להתחיל עם מישהי אחרי שההנהלה פה התייחסה לשאלות שלו בצורה מחפירה.
דבר נוסף: תביע מקצועיות ואל תערוך לי את החתימה כל עוד לא הפרתי את כללי הפורום שלך.
זכותי לכתוב איפה עשיתי קורס.אני לא מהלל ולא משבח אותו, ככה שאני לא "מפרסם" אותו, אלא רק מציין עובדה. ערב טוב.