ציטוט נכתב במקור על ידי Dark Eliminator צפיה בהודעה
קודם כל בתור מנהל פורום בעברי הרחוק, להביע דעה ולנעול מיד אחריה את הנושא מראה על חולשה.
בקשר למאפי, אני לא שתול שלהם וכן יש להם פורום משלהם, למעשה נכנסתי לפורום הזה סתם כדי "להציץ" קצת ולראות מה כותבים מחוץ לקהילה של מאפי.
הבעיה הגדולה שנתקלתי בה זה תגובות חסרות שחר של משתמשים פה, וכן, זאת לא הייתה בעיה אם היה מדובר בנושא אחר. אבל כשמדובר בבני אדם כל תגובה פה יכולה לקבוע את העתיד של זה שיקרא אותה.
באתי לעזור פה לאנשים וזאת המטרה שלי.
אני חושב שאתה צריך להודות לי ולא ההפך.
אני שמח שהאנשים בפורום הזה משתפים איתי פעולה ומבינים את הרצון שלי והידע שלי, נרשמתי לפורום רק אתמול וכבר קיבלתי מספר נכבד של הודעות פרטיות ובקשות לייעוץ אישי.
אני חושב שעלייך לבדוק את ההנהלה שאתה מעמיד בפורום הזה אם המשתמשים כאן כל כך חסרי אמון שהם פונים לבנאדם שנרשם רק אתמול שיעזור להם.
כמובן כל מי שרוצה מוזמן לפנות אליי, רק לפני שעה סיימתי שיחה של 40 דקות עם משתמש פה שביקש עזרה להתחיל עם מישהי אחרי שההנהלה פה התייחסה לשאלות שלו בצורה מחפירה.

דבר נוסף: תביע מקצועיות ואל תערוך לי את החתימה כל עוד לא הפרתי את כללי הפורום שלך.
זכותי לכתוב איפה עשיתי קורס.אני לא מהלל ולא משבח אותו, ככה שאני לא "מפרסם" אותו, אלא רק מציין עובדה. ערב טוב.
אני מביע מקצועיות, אתה מפרסם גוף בעל מטרת רווח באתר שלי, ללא אישורי ולכן החתימה שלך נערכת, אם אתה מרגיש שהופלת אתה מוזמן להתלונן במשוב.

זכותך לרשום איפה עשית קורס, נראה לי קצת לא סביר שתדגיש את זה בחתימה שלך ויראו את זה בכל תגובה שלך.

אתה חייב להבין שאני מאוד פרו-אנשים כמוך, ואני שמח שאתה פעיל ונותן מהידע שלך, אבל אני לא מעוניין שיפרסמו פה קישורים לחברות שמעניקות שירותים שהפורום הזה מעביר בחינם, בעבר פרסמנו כאן חומרים של מאפי וקיבלנו איומים שנוריד את החומרים ולא נפרסם אותם יותר, אין שום סיבה שהם יקבלו כאן במה, אני חושב שהם גוזלים מאנשים תמימים סכומי עתק עבור ידע תיאורטי שהם יכולים לצבור בעצמם, וההכנה בשטח? צריך 2 ביצים ולב שלם וגם את זה אפשר לעשות לבד.

אנשים פונים לאנשים, גם אני מעדיף לפנות לאנשים שנראים לי מקצועיים ולא למנהל הפורום בהרבה קהילות שבהן אני חבר, האמן לי שאני לא "מפחד" לשמוע את דעתך, ונעלתי את הנושא כדי שנמנע מוויכוח שיצרת בנושא חדש, גררת אותי לתוך זה בכל מקרה במקום לעשות את המעשה המכובד ולהביע את דעתך בצורה פרטית.

אתה מוזמן להמשיך איתי את הדיון הנ"ל בפרטי, כרגע אני מצטער אבל אתה נראה לי כאחד שמנסה לקדם אינטרסים של חברה אחרת ואתה עושה זאת בצורה גלויה ושקופה לחלוטין.

אני נועל את הנושא, אתה מוזמן ליצור עימי קשר בכל זמן.