תיכנס לנושא בפיקאפ בגיל 15
תיכנס לנושא בפיקאפ בגיל 15
|
|
האנשים שאמרו כאן אם הם היו מתחילים בגיל 12 הילדות שלהם הייתה מאושרת,
כנראה יש לכם בעיה מאד חמורה, אם את חושבים שהילדות (דגש על ילדות) נמדדת לפי כמות הבחורות
שלך, ולא הדברים שאתה עושה כילד, התמימות, בילויים קטנים, חברים, האושר הזה שאתה אוסף קלפים
וגומר תאלבום ומתלהב מול חברים שלך ודברים בסגנון הזה.
חבל שלילדים של היום אין ילדות כבר.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:30.
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:31.
אני גר ליד חיפה אחי ויאלה מה אתם מזינים לו תמוח יש פה תגובות כאלה חסרות תועלת
כל התקופה של החטיבה לכולם היו בנות ולי לא היה כלום. אפילו ההכי כונפות לא היו מסתכלות עלי. לא חברים, לא בנות, שומדבר. בגלל החרא הזה עד גיל 17 הייתי בתול שפתיים שלא חיבק אפילו בחורה.
תאמין לי שאם הייתי מתחיל ללמוד פיקאפ בגיל הזה, היו לי זכרונות יותר יפים בתקופה של ז'~ט'. הייתי מרגיש שניצלתי תילדות שלי.
תעזבו תילד בשקט כבר, חשבתי שהרבה מקהילת הפיתוי בארץ היו במצב כמו שלי בגיל של החטיבה+-...מסתבר שטעיתי וקיבלתם הכל על מגש של כסף.
וויכוחים תשאירו לפרטי,
בין אם הוא בן 12 או 16 או 120,
שיהיה לך בהצלחה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אוקיי תקשיב מזבלים לך פה את השכל שאתה קטן מידי וכל השטויות האלו...עזוב אותם !
לפי דעתי אתה צריך להסתכל על הדברים החיוביים:
1.בחורות בגיל שלך לא יודעות איך גברים מתחילים איתן כי עדיין לא התחילו איתן...אז גם אם תעשה טעויות,זה לא יהיה קריטי.
2.אתה תיחשב למיוחד (בצורה הטובה) שאתה מכל הבחורים יכול לגשת לבחורות...אם תיגש למישהי היא כבר תתפוס ממך על ההתחלה.
3.אתה יודע שיש לך עוד ים זמן ללמוד את החומר הזה ככה שאתה יכול להתקדם בקצב שלך,אין לך שום עומס מצב הבצפר ויש לך את כל היום לעשות את זה כמה שאתה רוצה.
בקשר לרוטיניות,תחפש בלינקיה בנעוץ.
אל תגידו לו מה לעשות חחח איזה רוח פשש נחוש אה תקשיב תעשה שטויות תתפרע זה גיל כיף רצח אתה ילד :]אם אתה רוצה להתחיל תתחיל תעשה מה שבראש שך חשוב שתגש הרבה בנות ידברו איתך חופשי בגיל הזה אני חושב שתתחיל לקבל דחיות ותבין לבד במה טעית ותנסה לשפר
....
נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 24-03-2014 בשעה 13:32.
בהצלחה גבר.
אני בדעה שאתה צריך לעשות מה שאתה רואה לנכון.
בני אדם זה לא כימיה ולא רובוטיקה. אין מדע מדויק. לאדם אחד פיקאפ יתאים מאוד ולשני לא.
אתם לא יכולים לקבוע לאדם אחר עפ"י חוסר ההתאמה שלכם לתחום.
תשאירו לו את הבחירה והלמידה מטעויות והחלטות אישיות.
אחי תעשה מה שאתה חושב לנכון
תלמד פיקאק,אם תראה שזה עוזר לך ואתה מסתדר-תמשיך
אם לא-פרוש עד שתחשוב שזה כן יכול לעזור ואתה תצטרך את זה,אני למשל בן 14 וחצי ומאז שהתחלתי לקרוא ולהתעניין,בערך חודש-חודשיים אני תמיד אומר לעצמי:"חבל שלא התחלתי קודם"
למה?כי זה פשוט דבר מדהים,הרבה אומרים לי שחל בי שינוי עצום[לטובה כמובן] מבחינת ההתנהגות והאופי.
אל תתן לאף אחד לגרום לך להפסיק,תלמד וצא לדרך.