|
|
אתה תמים וכל מי שחושב שזה יעזור גם תמים, כשזה מגיע לעם היהודי בכלל ולישראל בפרט, יש דבר שנקרא: מוסר כפול, הרי גם עכשיו שאנחנו מדברים מתבצעים לינצ'ים וטווח בסודן האם אתה שומע משהו אומר על זה מילה? כשרוסיה הפכה את גיאורגיה משהו דיבר מילה? ואני יודע שאנחנו לא מעצמה כמו רוסיה אבל הם לא קיבלו נזיפה אלא נו נו נו קטן, עד היום יש מדינות שנתונות תחת שלטון מוסלמי שמפר זכויות אדם של יהודים ונוצרים האם משהו פוצה פה? אבל ברגע שהמחבלים ההומינטריים האלה מקבלים כמה מכות אחרי שהם מתכננים אמבוש על חיילים של מדינה שהם בכלל פלשו אליה ובכך הפרו את ריבונותה, ישר אנו רואים את האו"ם דורש חקירה, התנצלות רשמית, ועונשים וקנסות, אם לאו"ם באמת היה ביצים הוא היה מדבר מילה עם קדאפי ולא מפחד שבכל פעם שעוצרים אותו או את בנו הפושע הוא יפיל את הכלכלה בכך שיוציא את חשבונות הבנק שלו מאירופה. אין מה לעשות אנו חיים בעולם אנטישמי בעל מוסר כפול שימצא סיבה לשנוא אותנו גם אם לא עשינו כלום.
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 01-06-2010 בשעה 17:50.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
ואי פשוט זוועה מה שהם עשו לנו.
בהמות!
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
זה פשוט מחריד מה שקרה שם.
אתה מלך!
תאמין לי שאני מרחם עליהם, אנשים מטומטים , לא רואים את המציאות בעניים, מסכנים!
אחי אחלה יוזמה, זה הקבוצה בפייסבוק, כמעט 35 אלף איש , תפרסם למעלה:
http://www.facebook.com/pages/hrm-l-...21600641214235
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
כצעד רגיל, זה לא יעזור, ישראל תראה בכל העולם כטרוריסטית וכפיראטרית וזו שאוכלת ערבים לארוחת בוקר, וזה טוב ככה פחות יתעסקו עם ישראל וידעו שיש ביצים מאחורי מה שעומד או לא שם.
למרות שהם הלכו עם רובי פינטבול (טוב שלא הביאו גם רובי תפוח אדמה) לפחות הביאו להם קצת בראש, ושיזדיין כל העולם, למי אכפת ממנו? גם ככה כל המימונים של ארה"ב לישראל נגמרו, הברז ממזמן נסגר, הדבר היחידי שכן קורה זה סחר בנשק וטכונולוגיה שזה חשוב אבל עדיין, ישראל לא מקבל כסף "חינם" אלא מוכרת משהו בתמורה לאותו כסף, דעת הקהל הבין לאומית גם לא מעניינת, מדינות לעולם יא סגרו מסחר עם ישראל כי הם יפסידו יותר מאשר שהם ירוויחו, ישראל היא מדינה מפותחת יחסית למדינות כמו איראן או עירק ששם אין בעיה להטיל עליהן סנקציות כלכליות.
ישראל משחקת תפקיד חשוב בטכונולוגיה ומדועין ביטחוני להרבה מדינות בינהן ארה"ב וחלק ממדינות אירופה (אנגליה) לכן לכל אותן מדינות שמבלבלות את המוח יש יותר מה להפסיד מאשר להרוויח, ארה"ב דיי שבוייה של ישראל, בגלל כל הפלישה למזרח התיכון (אפגניסטן ועירק) אם היא תאבד ישראל כ"חבר" היא תאבד הרבה כוח באזור ותמיכה.
בכל מקרה, כל התקשורת מבלבלת את המוח כל היום וכמה שפחות לראות טלויזיה ולקרוא עיתונים רק יועיל לכל בן אדם.
שאני רואה דברים כאלה זה רק מדרבן אותי יותר לצה"ל