כן במחיר נמוך כמו 1-100 mesos
כן אבל במחיר של 250K-1M
לא לשים ביכלל All in 1 Shop
|
|
ה-Login זה סתם חשבתי שילדים יראו אותו עם אני ישים את ה-קובץ XML שלו ב-ריפאק אבל לא רואים אז על תיתיחסו ל- LOGIN אני לא נותן הורדה שלו
פאקקקק איזה לוגין!
יש מצב אתה מפרסם ? בבקשה!
. Lets put a smile on that face
חח אחי על תגזים..... אפילו אני לא היתלהבתי פשוט ניסיתי לערוך את ה-LOGIN וכל פעם שאני מנשה לשנות משהוא ב- Herapack זה לא נותן.
אני מיתכוון נגיד עם אני סתם צובע את התמונה ב-פוטושופ זה נותן אבל עם אני כותב משהוא זה לא נותן גם עם אני שומר את זה תחת הסיומת של png
עם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה טוב.
שרת סוס.
ממליץ על שרת קשה בסגנון של Global / רק אם אתה מסכים.
וה-all in 1 shop לא חיוני כל - כך מיד פורשים משרתים כאלה.
תודה רבה וכן השרת יפתח בתוח ביום ראשון.!
תודה על ההצעה עם היתה מקדים קצת היתה מקבל GM בכיף (אחרי טסט כמובן)אבל כרגע סגרתי את כל הצוות של השרת אז סורי
{עריכה}
ה- מערכת PINIM ירדה לבין התיים כי ה- GMS אמרו שהם לא יכולים ליפתוח משתמש אז לבין התיים היא ירדה עד שנשיג טסטר.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי yakir56; 10-06-2010 בשעה 19:26.
סבבה זה במלא לא היה משהוא ה-pin זה סתם מעצבן עד שניכנסים והכל.
אבל סבבה מקווה שהבעיה תיסתדר
תקשיבו כולם אני ניתקלתי בבעיה שעשויה להימשך קצת זמן אני יודיע באשכול זה מתי השרת יפתח.
למי שיכול לעזור יש לי בעיה שזה רושם לי בקובץ באט שהפורט 1099 בשימוש יש לי מודם! פתחתי פורטים ב- fire wall הבעיה במשחק היא שאי אפשר ליצור שחקן.
תודה לעוזרים