|
|
תרשום תרשום: הטורקים גייז ואני לא גייז
-שאולי
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
נעול ע"פ בקשת פותח האשכול.
נו אז מה אם אתה תורכי? בין לאדן תימני וסדאם הוא עיראקי, אתה רואה פה מישהו נעלב? בוא נפתח את זה לדיון..
אם אתה בכל זאת רוצה שישאר נעול, רק תגיד.
גם אני ממוצא טורקי ואני לא נעלב. ואני אגיד לך משהו יותר מיזה אני יותר לא נוסע לטורקיה ולא רוצה לשמוע מהם בכלל.
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 06-06-2010 בשעה 20:41.
אף אחד לא אמר שהוא שונא אותך אנחנו עצבניים על אלה שיושבים בטורקיה ועושים עיניים לעולם ומוציאים אותנו רוצחים ועם אתה קורה לנו גזענים אז יש לך בעיה נפשית כי הם הגזענים האמיתיים שרוצים לשרוף את העם שלך
אני יהודי מלא .
היתה תקופה ששמרתי שבת .
אני עליתי לתורה ועשיתי הכל וגם אני חוגג את כל החגים
אין בי אפילו חלק של מוסלמים .
My PC:
Intel Core I5 750 2.66GHz
Gigabyte GA-P55M-UD2
Patriot DDR3 4Gb 1333MHz
Gigabyte Ati HD5770 1Gb DDR5
Seagate 500GB
Thermaltake Soprano DX
Thermaltake 650W
אז למה הייתה מטרת האשכול? מה רצית להראות פה?
תעשה טובה תשלח לי את הנקודות שלך אם אתה כבר עוזב.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
אחי כנראה לא הבנת, אין לי בעיה עם הטורקים, יש לי בעיה עם אלא שרוצים להשמיד אותנו, עוד לא הבנת את זה?
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אוקיי לפותח האשכול, אולי אתה לא הבנת כמה דברים.
אף אחד לא אומרים שכל טורקי הוא חרא, פשוט מדינת ישראל נוקטת צעדים בכדי להקשות על הטורקים האותה מטבע שהם מקשים עלינו.
ביטלו טיסות לטורקיה לא בגלל שהטורקים חארות, בגלל שהממשלה שלהם שלחה פעילים שוחרי שלום שהכו את החיילים שלנו ועררו פרובוקציות בכל העולם!
אף אחד לא אומר שהטורקים שמסתובבים ברחוב הם @#!%@#%
למרות שגם להם יש חלק בעניין, שוב, לא כולם, אבל אותם אלה שהולכים להפגנות נגד מדינת ישראל הם באמת אנשים שונאי ישראל.