קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיעור תורה 4 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    על ידי Kobi_S בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 12:44
  2. שיעור תורה 5 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 18:26
  3. שיעור תורה 3 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:11
  4. שיעור תורה 2 | הרב אמנון יצחק שליט"א
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:11
  5. שיעור תורה|הרב אמנון יצחק שליט"א
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 01:10
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

אמנון יצחק - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

הלווו, הלוו אנשים פה מגזימים בטירוף, במיוחד עם הקללות, כל השטיות האלה של ה"הוא מפחיד אנשים".
    אלה שטויות, הוא מערב פוליטיקה עם צחוקים, מלחמות עם צחוקים, הכל זורם אצלו אישית אני הייתי ב3 הרצאות שלו.
    באף הרצאה לא יצאתי מפוחד, הבן אדם גדול, הוא מעביר לך מסר חד משמעי.
    זה שאתם רואים ווידאיו, זה לא אומר כלום, תמיד זה יראה מפחיד - לכו להרצאות שלו ואז תדברו.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי ColdJoker צפיה בהודעה
    הלווו, הלוו אנשים פה מגזימים בטירוף, במיוחד עם הקללות, כל השטיות האלה של ה"הוא מפחיד אנשים".
    אלה שטויות, הוא מערב פוליטיקה עם צחוקים, מלחמות עם צחוקים, הכל זורם אצלו אישית אני הייתי ב3 הרצאות שלו.
    באף הרצאה לא יצאתי מפוחד, הבן אדם גדול, הוא מעביר לך מסר חד משמעי.
    זה שאתם רואים ווידאיו, זה לא אומר כלום, תמיד זה יראה מפחיד - לכו להרצאות שלו ואז תדברו.
    הבנאדם הזה מפרק משפחות, הוא גורם לנערים תמימים לחזור בתשובה (באופן קיצוני) ולהפנות גב למשפחה שלהם. הוא בדיוק כמו הגורויים בהודו ששוטפים לאנשים את המוח וגורמים להם להאמין שכל מה שהם אומרים נכון, יש סיבה טובה מאוד לגדף את האיש הזה, אני מכיר אישית בנאדם שבגללו עשה סיבוב והוא לא מדבר עם המשפחה שלו 4 שנים. ממש בנאדם צדיק למופת.

אם אני ארצה משהו שישטוף לי את המוח בתעמולה שיקרית, אני אלך לכנס של מפלגה מסויימת בשלהי שנות ה30 באירופה.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    הבנאדם הזה מפרק משפחות, הוא גורם לנערים תמימים לחזור בתשובה (באופן קיצוני) ולהפנות גב למשפחה שלהם. הוא בדיוק כמו הגורויים בהודו ששוטפים לאנשים את המוח וגורמים להם להאמין שכל מה שהם אומרים נכון, יש סיבה טובה מאוד לגדף את האיש הזה, אני מכיר אישית בנאדם שבגללו עשה סיבוב והוא לא מדבר עם המשפחה שלו 4 שנים. ממש בנאדם צדיק למופת.

אם אני ארצה משהו שישטוף לי את המוח בתעמולה שיקרית, אני אלך לכנס של מפלגה מסויימת בשלהי שנות ה30 באירופה.
    קרוב משפחה שלי חזר בתשובה בצורה "קיצונית" ובגלל שהמשפחה לא עושה חטאים שכנראה המשפחות של הנערים שהזכרת עושות (נידה,הוצאת זרע לבטלה וכדומה...) הוא שומר על קשר טוב מאוד עם המשפחה ואני אישית יכול לומר לך שהשינוי הזה בדת עשה לו רק טוב באישיות ובשמחת חיים אז לפני שאתה אומר משהו תשמע גם את הצד של הנער שחזר בתשובה ולא רק את הצד של המשפחה שכל מה שהמשפחה יודעת על הדת זה רק דעות קדומות ובגלל זה הם כל כך פחדו וברחו מהדת
    נערך לאחרונה על ידי toobi; 16-07-2010 בשעה 04:18.

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

כוח תבוני עליון, איפה את רואה כאן איזכור לאל אישי?! כוח תבוני יכול להיות גם הטבע עצמו.
    כוח תבוני עליון=משהוא למעלה שמסדר את העניינים. אתה יכול לקרוא לזה טבע(אני לא יודע מהי ההגדרה שלך לטבע) אבל זה ישאר באותה משמעות.
    נשמע כאילו הוכחת שהבריאתנות היא האמת, מצויין השג ששום אדם בעולם לא התיימר להשיג עדין!
    ??????????
    הבחוור הזה שאתה כל כך מעריץ, ריצ'ארד דוקינס, קורא לתאוריית האבולוציה עובדת האבולוציה ואומר שזה מגוחך להגיד שהעולם נברא ב 5000 ומשהוא שנים כאילו שהוא הוכיח את זה, זו לא יומרנות מוגזמת? הדת בנויה על מסורת של אלפי שנים שעוברת מדור לדור בין חכמים רבים ולא על כמה אנשים שבשנים האחרונות התחילו להמציא תאוריות.
    "אנשים דתיים לא מבינים הגיון.אם אנשים דתיים היו מבינים הגיון הם לא היו אנשים דתיים"~ד"ר האוס
    בסדר אז האדיוט הזה שציטטת עכשיו יאלץ לומר את זה גם ל: אייזיק ניוטון(אבי המכניקה הניוטונית),פרופסור אלווין בדקובסקי(מגדולי מדעני הגרעין בעולם), שמואל יוסף עגנון(שזכה בפרס נובל), פרופסור ישעיהו ליבוביץ' ועוד הרבה אנשים הגיוניים שאני לא מדבר איתך על זה שהם מאמינים באלוקים הם גם דתיים אדוקים(דוגמא לכמה מהם בסרטון שהבאתי).
    הוא אדם חולה, מטיף ופסיכי
    כמובן כל מי שלא מסכים אם דעתך הוא פסיכי. דניאל בלס הוא אדם קצת כבד וכל המאמר הזה שהבאת כתוב בצורה מטאפורית אז תפסיק להיות ילד קטן. תמצא באמת דברים מטומטמים ואז תדבר עליהם.
    בנוגע לאמנון יצחק, הוא טען באחת מהרצאותיו, שילדים הם כמו סוסים, מגבילים במתכוון את יכולת ההסתכלות שלהם לצדדים כדי שימשיכו ללכת ישר בדרכי התורה.

זה לא קיצוני בעייניך? טוב שהוא לא שולח אותם למחנה חינוך מחדש כמו במדינות קומניסטיות.
    לא זה לא קיצוני. לא לתת לילד קטן את כל האפשרויות זה דבר לגיטימי שכל הורה נורמלי עושה. למשל למה לתת לילד קטן לבחור אם לשחק באש במקום פשוט להחביא ממנו את הגפרורים? גם זה יהיה קיצוני?
    לא צריך לתת לילד את כל הדרכים והאפשרויות בגיל מוקדם אז תפסיק לנסות להוציא דברים מהקשרם. הרב אמנון יצחק הוא בין הרבנים היחידים שמגלים סובלנות לאנשים כמוך.
    אני לא רוצה להתחל לדבר על האנשים שהוא שתף להם את המוח באופן שיטתי וגרם להם להפנות את גבם לכל משפחתם וחבריהם,
    תסביר לי איך הוא בדיוק שטף לבן אדם את המח? בכך שענה לו על שאלות? אנשים הולכים להרצאות שלו מתוך בחירה חופשית אף אחד לא מכריח אותם להקשיב לו, אז צא מהסרט שאתה חי בו, וברגע שתתפוס אותו מזריק לאנשים חומרים ומהפנט אותם דבר איתי.
    גם בווידאו זה לא נראה מפחיד אני לא יודע איך איך אנשים מגיעים למסקנה הזאת.

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

כן מה אני יגיד לך כל אמא הייתה שמה קץ לחייה עם הבן שלה היה מתחיל להניח תפילין.אתה קולט איזה דבר מטומטם כתבת פה עכשיו? גם אני במקרה מכיר שני אחים שחזרו בתשובה ולא נטרפה דעתם של הוריהם בעקבות זה, להפך הם התחילו לשמור שבת ולהתקרב לדת. ואיך אתה מאשים את הרב בהפניית גב למשפחה? אפילו לאדם הזה הוא אמר להמשיך לכבד את הוריו.

מההערה המגעילה הזאת אני אבחר להתעלם(אתה עוד אומר שאמנון יצחק קיצוני).

הרב אמנון יצחק שליט"א אחד המחזירים בתשובה החכמים ביותר

ואתה יכול לשאול אותו שאלות בהרצאות !

אני ממליץ שתראה את ערוץ הידברות (הרב פנגר)

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    הורג אותי איך כול שאלה ששואלים פה הופכת לאותו הדבר
    זה מדהים פשוט!!!
    לא משנה איזה שאלה/אמרה זה יגיע לאותה נקודה בשלב מסויים
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 20-09-2010 בשעה 17:09.

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

אמנון הצוחק..
    לא אוהב את הרב הזה ביכלל..הוא צוחק על דתות אחרות..
    צוחק על האבולוציה
    ומוציא את עצמו איינשטיין..

מה שכן אני ממליץ לך לשמוע בתור אגנוסטיקן ..זה את זמיר הכהן שהוא באמת תותח..(כן גם אני שומע מידי פעם הרצאות..)
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

הטמטום חוגג כאן.
    ריצ'ארד דוקינס קורא לתאוריית האבולוציה -עובדת האבולוציה,מכיוון שהתאוריה הזאת הגיע לרמה של עובדה.
    "תאוריה" במדע,היא לא כמו תאורייה שאתה מייחס,אלא השערות שהוכחו שוב ושוב, ולא נמצא שום הוכחה שסותרת אותם.
    ואז אחרי מחקר של עשרות שנים אפשר לקרוא לזה "תאוריה".

עם כול הכבוד, הרב אמנון יצחק לא יודע כלום במדע, באבולוציה, בקוסמולוגיה,מעולם לא למד באמת איך התרחש המפץ הגדול
    או למד ביוגנזה-היווצרות החיים.

אתם הולכים אחריו כמו עדר,ללא שום מחשבה שנייה. מה לעשות זאת בורות!.
    השומרים-שנחשבים בתור הציוויליזציה הראשונה, התקיימו לפני כ6500 שנה.
    אז כשהעולם נוצר לפי התנ"ך הם כבר שתו בירה. רק לא הודיעו להם שהם לא באמת קיימים.

איינשטיין, עם כול הכבוד מת בשנת 1955 והרבה נלמד מאז.
    הוא טען שצריך להיות סוג של בורא לעולם. סטיבן הוקינג בספרו "קיצור תולדות הזמן" שיצא בשנת 1993 הסכים עימו.
    אבל זה השתנה!. בספרו החדש סטיבן הוקינג אומר שאין צורך לייחס את היווצרות העולם לאלוקים!

איינשטיין חשב שיש בורא, הוא אולי צדק בהרבה דברים,אבל טעה בקשר לזה,ואם הוא היה חיי כיום,אני משער שהוא היה מודה בטעותו.

הרב זמיר כהן יו"ר ארגון "הידברות",הוא אדם שמנסה להראות שהתנ"ך והמדע לא סותרים.
    ואם הם כן סותרים,משמע שהמדע טועה.
    האירגון הזה, מפיץ הרצאות של רבנים שלא למדו שיעור אחד במדע!,הם אומרים כול כך הרבה שקרים,השערות ניחושים בהרצאות שלהם
    סתם כי זה מתאים להם.
    ללא קשר למציאות.
    מספר הפרופסורים שחזרו בתשובה, אפשר לספור על יד אחת. אז אל תביאו דוגמאות מזה,כי זה פשוט מגוכחך.

ושוב,תפקחו את העניים, ואולי תראו שהולכתם שולל, ואולי אז תחפשו אחר האמת.

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    על משכבי בלילות ביקשתי את שאהבה נפשי

אתה למעלה, אתה "אתאיסט" אבל לא יודע לרשום את זה נכון אפילו. אתה מסיט אנשים ומדבר דברי שנאת חינם. ומאמין לאדם שקרן שמשקר שוב ושוב, כמו השקר "הדת גורמת למלחמות." השקר הכי נורא שהוא אומר, והוא חוזר על זה שוב ושוב ושוב. הדת היהודית עד היום, לא התחילה שוב מלחמה. אבל אני מכיר את אתאיסטים כמוך, אתם אטומים ולהתווכח אתכם זה לדפוק את הראש בקיר כל פעם מחדש. ישנם אתאיסטים שמדברים מתוך בורות וחוסר ידע בתורה, להם אני מסביר והם מתחילים להאמין. אבל אתאיסטים כמוך... אין טעם אפילו לדבר.

ד''א, אתה למעלה, קראתי שרשמת "איינשטיין חשב שיש בורא, הוא אולי צדק בהרבה דברים,אבל טעה בקשר לזה,ואם הוא היה חיי כיום,אני משער שהוא היה מודה בטעותו." במילים אחרות, מה שאתה בעצם אומר זה "אם הוא מסכים עם הדעה שלי, שאין אלוקים. אז הוא צודק!."

שבת שלום. אל תצפה לעוד תגובה מימני פה, ובעיקר לא אליך. כי קראתי המון הודעות שלך (וגם בגלל שאני בקושי מתחבר לפה), ואתה בנאדם אידיוט. זלזלן ומתנשא, וחושב שהוא הכי חכם בעולם. לפני שההורים שלך מביאים לך מקלדת, הם צריכים ללמד אותך איך להתנהג, אולי אתה לא מאמין בתורה, אבל יש דברים שאתה צריך ללמוד מימנה. כמו "ואהבת לרעך כמוך". אולי אנחנו אנשים "טיפשים" כמו שאתה תמיד אומר, אבל לפחות לנו יש ערכים. ואנחנו לא אידיוטים כמוך (ובטח ובטח, לא מסיטים כמוך ומדברים דברי שנאת חינם.)
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 01-10-2010 בשעה 16:02.
    שלמה המלך :

כָּל הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל הַיָּם וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא אֶל מְקוֹם שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים שָׁם הֵם שָׁבִים לָלָכֶת:

מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Matisyahu צפיה בהודעה
    אתה למעלה, אתה האידיוט היחידי פה. אתה "אתאיסט" אבל לא יודע לרשום את זה נכון אפילו. אידיוט. אתה מסיט אנשים ומדבר דברי שנאת חינם. ומאמין לאדם שקרן שמשקר שוב ושוב, כמו השקר "הדת גורמת למלחמות." השקר הכי נורא שהוא אומר, והוא חוזר על זה שוב ושוב ושוב. הדת היהודית עד היום, לא התחילה שוב מלחמה. אבל אני מכיר את אתאיסטים כמוך, אתם אטומים ולהתווכח אתכם זה לדפוק את הראש בקיר כל פעם מחדש. ישנם אתאיסטים שמדברים מתוך בורות וחוסר ידע בתורה, להם אני מסביר והם מתחילים להאמין. אבל אתאיסטים כמוך... אין טעם אפילו לדבר.

ד''א, אתה למעלה, קראתי שרשמת "איינשטיין חשב שיש בורא, הוא אולי צדק בהרבה דברים,אבל טעה בקשר לזה,ואם הוא היה חיי כיום,אני משער שהוא היה מודה בטעותו." במילים אחרות, מה שאתה בעצם אומר זה "אם הוא מסכים עם הדעה שלי, שאין אלוקים. אז הוא צודק!."

שבת שלום. אל תצפה לעוד תגובה מימני פה, ובעיקר לא אליך. כי קראתי המון הודעות שלך (וגם בגלל שאני בקושי מתחבר לפה), ואתה בנאדם אידיוט. זלזלן ומתנשא, וחושב שהוא הכי חכם בעולם. לפני שההורים שלך מביאים לך מקלדת, הם צריכים ללמד אותך איך להתנהג, אולי אתה לא מאמין בתורה, אבל יש דברים שאתה צריך ללמוד מימנה. כמו "ואהבת לרעך כמוך". אולי אנחנו אנשים "טיפשים" כמו שאתה תמיד אומר, אבל לפחות לנו יש ערכים. ואנחנו לא אידיוטים כמוך (ובטח ובטח, לא מסיטים כמוך ומדברים דברי שנאת חינם.)
    אה,וזאת דעתי.
    אני לא קראתי לאף אחד פה טיפש,נכון רמזתי על כך. אתה לעומת זאת: "..ם את זה נכון אפילו. אידיוט. "
    אני לא יגיב כדי שלא יצנזרו לי את ההודעה.

אם לא שמת לב לא כתבתי אפילו פעם אחת את המילה "אתאיסט" בתגובה שלי למעלה.
    אולי לפעמים כתבתי אותה באופן שגוי,מה לעשות שאני לא בודק כול מילה איך כתבתי אותה,או האם היא נכונה.
    אני בן אדם.לא כמו האל הדמיוני שאתה מאמין בו.

אני לא חושב שאני הכי חכם בעולם, אבל אני כן חושב שאני יותר חכם ממך,תתמודד עם זה.
    הדת היהודית לא התחילה עד היום שום מלחמה? טעות חמורה בפיך,ואתה עוד קורא לי טיפש.
    הנה אלוהים הרחום והחנון שלך:

http://www.youtube.com/watch?v=MEvMR...ayer_embedded#

אין לי ערכים?!
    אתה לא מכיר אותי,שתשפוט אותי, לא אלוקים אמר :"לדון כול אדם לכף זכות",אבל לוקחים מה שרוצים לא?
    אני לא גורם לשנאת חינם, אני רק מנסה להעיר את עינכם.
    אבל אתה מתעקש להשאיר אותם סגורות. אני לא אדיוט,ואני לא קיללתי אותך.
    אז תהיה בשקט,ואל תגיד לי מה לכתוב או מה לא לכתוב.
    נערך לאחרונה על ידי crazyseducer; 01-10-2010 בשעה 16:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    על משכבי בלילות ביקשתי את שאהבה נפשי

[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אם לא שמת לב לא כתבתי אפילו פעם אחת את המילה "אתאיסט" בתגובה שלי למעלה.
    אולי לפעמים כתבתי אותה באופן שגוי,מה לעשות שאני לא בודק כול מילה איך כתבתי אותה,או האם היא נכונה.
    אני בן אדם.לא כמו האל הדמיוני שאתה מאמין בו."
    [/COLOR]

שוב פעם, אתה מראה את הזלזול וההתנשאות שלך ואתה ממשיך להוכיח כי צדקתי בהודעה הקודמת, תודה רבה על זה שאתה מחזק את טענותיי.

[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אני לא חושב שאני הכי חכם בעולם, אבל אני כן חושב שאני יותר חכם ממך,תתמודד עם זה.
    הנה אלוהים הרחום והחנון שלך:."[/COLOR]

שוב, אתה מחזק את דבריי וגם סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר שאתה לא מתנשא אבל אתה אומר 'אבל אני כן חושב שאני יותר חכם מימך'. ושוב, אי אפשר להתווכח עם עובדות. הדת היהודית לעולם לא כפתה את עצמה על עמים אחרים, והיא בעצמה אומרת שאסור לכפות אמונה על אדם. לדת הנוצרית והמוסלמית היו מלחמות בכדי לכפות את דתם ('מסע הצלב' לנוצרים, ו'הגיאד' למוסלמים.). הדת היהודית אף פעם לא פתחה מלחמה בכדי לכפות את דתה. ואי אפשר להתווכח עם העובדות, שהדיקטטורים הגדולים בעולם (ופותחי המלחמות הגדולים בעולם, כמו היטלר ונפוליאון) לא עשו את זה על רקע דתי. אבל אתה כמובן, ממשיך לסלף דברים כמו בכל הודעה שלך.

[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אין לי ערכים?!
    אתה לא מכיר אותי,שתשפוט אותי, לא אלוקים אמר :"לדון כול אדם לכף זכות",אבל לוקחים מה שרוצים לא?
    אז תהיה בשקט,ואל תגיד לי מה לכתוב או מה לא לכתוב."[/COLOR]

'אני מנסה להעיר את עינכם' עוד פעם, התנשאות וזלזול באנשים אחרים. ועוד פעם סתרת את עצמך שאתה חושב שאתה האדם הכי חכם בעולם. תמשיך לסתור את עצמך, זה רק מחזק אותי. בידיוק כמו שכתבת בחתימה שלך. [COLOR="rgb(160, 82, 45)"]'יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.'[/COLOR]

וזה גם כן סותר את דבריך.

הקיצר, תאמין לי שראיתי את כל ההודעות שלך, ההודעות שלך שיעשעו אותי נורא, אתה ילד זלזלן, מתנשא וחושב שהוא יודע הכל והכי חכם בעולם, אז אני מסכים לעצמי לא להגיב פה יותר ובטח ובטח לא לענות לך (ואני מאמין שרבים כמוני לא יענו לך, רק בגלל טיפשותך.) תאמין לי ששוחתי ונפגשתי עם אתאיסטים 'קיצוניים' מימך. אני לא אתפלא אם תגיד לי שלא עברת את גיל 17 בכלל. הקיצר, כמו שאמרתי למעלה. זו תגובתי האחרונה פה, אתה לא ראוי לתגובות שלי, ולא של אף אחד. כי אתה בנאדם מסיט. ורואים את זה בכל הודעה שלך (למרות שכל מה שאתה כותב זה שטויות.)

שבת שלום.

נ.ב, לחבר'ה פה. יש לי פורום בו אני כותב המון דברים, כמו על נדידת היבשות, השקרים שאתאיסטים ממציאים על הדת היהודית ועוד המון דברים, אם אתם רוצים כתובת. אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. אם זה אסור, מצטער.

בברכה.
    Matisyahu.
    נערך לאחרונה על ידי Matisyahu; 01-10-2010 בשעה 16:37.
    שלמה המלך :

כָּל הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל הַיָּם וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא אֶל מְקוֹם שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים שָׁם הֵם שָׁבִים לָלָכֶת:

מַה שֶּׁהָיָה הוּא שֶׁיִּהְיֶה וּמַה שֶּׁנַּעֲשָׂה הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה וְאֵין כָּל חָדָשׁ תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Matisyahu צפיה בהודעה
    [COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אם לא שמת לב לא כתבתי אפילו פעם אחת את המילה "אתאיסט" בתגובה שלי למעלה.
    אני בן אדם.לא כמו האל הדמיוני שאתה מאמין בו."
    [/COLOR]

שוב פעם, אתה מראה את הזלזול וההתנשאות שלך ואתה ממשיך להוכיח כי צדקתי בהודעה הקודמת, תודה רבה על זה שאתה מחזק את טענותיי.

[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אני לא חושב שאני הכי חכם בעולם, אבל אני כן חושב שאני יותר חכם ממך,תתמודד עם זה.
    הנה אלוהים הרחום והחנון שלך:."[/COLOR]

שוב, אתה מחזק את דבריי וגם סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר שאתה לא מתנשא אבל אתה אומר 'אבל אני כן חושב שאני יותר חכם מימך'. ושוב, אי אפשר להתווכח עם עובדות. הדת היהודית לעולם לא כפתה את עצמה על עמים אחרים, והיא בעצמה אומרת שאסור לכפות אמונה על אדם. לדת הנוצרית והמוסלמית היו מלחמות בכדי לכפות את דתם ('מסע הצלב' לנוצרים, ו'הגיאד' למוסלמים.). הדת היהודית אף פעם לא פתחה מלחמה בכדי לכפות את דתה. ואי אפשר להתווכח עם העובדות, שהדיקטטורים הגדולים בעולם (ופותחי המלחמות הגדולים בעולם, כמו היטלר ונפוליאון) לא עשו את זה על רקע דתי. אבל אתה כמובן, ממשיך לסלף דברים כמו בכל הודעה שלך.

[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אין לי ערכים?!
    אז תהיה בשקט,ואל תגיד לי מה לכתוב או מה לא לכתוב."[/COLOR]

'אני מנסה להעיר את עינכם' עוד פעם, התנשאות וזלזול באנשים אחרים. ועוד פעם סתרת את עצמך שאתה חושב שאתה האדם הכי חכם בעולם. תמשיך לסתור את עצמך, זה רק מחזק אותי. בידיוק כמו שכתבת בחתימה שלך. [COLOR="rgb(160, 82, 45)"]'יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.'[/COLOR]

וזה גם כן סותר את דבריך.

הקיצר, תאמין לי שראיתי את כל ההודעות שלך, ההודעות שלך שיעשעו אותי נורא, אתה ילד זלזלן, מתנשא וחושב שהוא יודע הכל והכי חכם בעולם, אז אני מסכים לעצמי לא להגיב פה יותר ובטח ובטח לא לענות לך (ואני מאמין שרבים כמוני לא יענו לך, רק בגלל טיפשותך.) תאמין לי ששוחתי ונפגשתי עם אתאיסטים 'קיצוניים' מימך. אני לא אתפלא אם תגיד לי שלא עברת את גיל 17 בכלל. הקיצר, כמו שאמרתי למעלה. זו תגובתי האחרונה פה, אתה לא ראוי לתגובות שלי, ולא של אף אחד. כי אתה בנאדם מסיט. ורואים את זה בכל הודעה שלך (למרות שכל מה שאתה כותב זה שטויות.)

שבת שלום.

נ.ב, לחבר'ה פה. יש לי פורום בו אני כותב המון דברים, כמו על נדידת היבשות, השקרים שאתאיסטים ממציאים על הדת היהודית ועוד המון דברים, אם אתם רוצים כתובת. אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. אם זה אסור, מצטער.

בברכה.
    Matisyahu.
    אוי ואיבוי.
    ראית את הסרטון? אני מתישהו אמרתי שהיהדות עושה מלחמות כדי לכפות את דתה?
    היא עושה מלחמות כדי להשתלט על שטחים. אולי אם היא היית בשלטון יותר זמן היא גם היית עושה מלחמות כאלה.

אני לא אומר שאני יותר חכם מכול אדם, אבל מאחר שאתה בור ועם הארץ אז אני אומר שאני יותר חכם ממך.
    את זה הבנת ?או שאני צריך להרצאות לך על זה במשך שעה?

אתה יותר לא תגיב כאן נכון? כמו הפעם הקודמת. "אל תשקר" אלוקים אמר.
    וכן, עוד חודש יש לי 17.
    רק שתדע אני בדרך כלל לא מתנשא. אבל עליך אי אפשר לא להתנשאות.
    אפילו ילד בגיל שנה יותר חכם.

ומנהלים,תנעלו מיצינו את הקטע של הויכוח העלוב הזה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

גולש למקום שלא צריך להגיע אליו.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 01-10-2010 בשעה 17:09.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,511 | הודעות: 8,198,104 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect