נכתב במקור על ידי
Matisyahu
[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אם לא שמת לב לא כתבתי אפילו פעם אחת את המילה "אתאיסט" בתגובה שלי למעלה.
אולי לפעמים כתבתי אותה באופן שגוי,מה לעשות שאני לא בודק כול מילה איך כתבתי אותה,או האם היא נכונה.
אני בן אדם.לא כמו האל הדמיוני שאתה מאמין בו."
[/COLOR]
שוב פעם, אתה מראה את הזלזול וההתנשאות שלך ואתה ממשיך להוכיח כי צדקתי בהודעה הקודמת, תודה רבה על זה שאתה מחזק את טענותיי.
[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אני לא חושב שאני הכי חכם בעולם, אבל אני כן חושב שאני יותר חכם ממך,תתמודד עם זה.
הדת היהודית לא התחילה עד היום שום מלחמה? טעות חמורה בפיך,ואתה עוד קורא לי טיפש.
הנה אלוהים הרחום והחנון שלך:."[/COLOR]
שוב, אתה מחזק את דבריי וגם סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר שאתה לא מתנשא אבל אתה אומר 'אבל אני כן חושב שאני יותר חכם מימך'. ושוב, אי אפשר להתווכח עם עובדות. הדת היהודית לעולם לא כפתה את עצמה על עמים אחרים, והיא בעצמה אומרת שאסור לכפות אמונה על אדם. לדת הנוצרית והמוסלמית היו מלחמות בכדי לכפות את דתם ('מסע הצלב' לנוצרים, ו'הגיאד' למוסלמים.). הדת היהודית אף פעם לא פתחה מלחמה בכדי לכפות את דתה. ואי אפשר להתווכח עם העובדות, שהדיקטטורים הגדולים בעולם (ופותחי המלחמות הגדולים בעולם, כמו היטלר ונפוליאון) לא עשו את זה על רקע דתי. אבל אתה כמובן, ממשיך לסלף דברים כמו בכל הודעה שלך.
[COLOR="rgb(160, 82, 45)"]"אין לי ערכים?!
אתה לא מכיר אותי,שתשפוט אותי, לא אלוקים אמר :"לדון כול אדם לכף זכות",אבל לוקחים מה שרוצים לא?
אני לא גורם לשנאת חינם, אני רק מנסה להעיר את עינכם.
אבל אתה מתעקש להשאיר אותם סגורות. אני לא אדיוט,ואני לא קיללתי אותך.
אז תהיה בשקט,ואל תגיד לי מה לכתוב או מה לא לכתוב."[/COLOR]
'אני מנסה להעיר את עינכם' עוד פעם, התנשאות וזלזול באנשים אחרים. ועוד פעם סתרת את עצמך שאתה חושב שאתה האדם הכי חכם בעולם. תמשיך לסתור את עצמך, זה רק מחזק אותי. בידיוק כמו שכתבת בחתימה שלך. [COLOR="rgb(160, 82, 45)"]'יש שני דברים שהם אינסופיים
היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.'[/COLOR]
וזה גם כן סותר את דבריך.
הקיצר, תאמין לי שראיתי את כל ההודעות שלך, ההודעות שלך שיעשעו אותי נורא, אתה ילד זלזלן, מתנשא וחושב שהוא יודע הכל והכי חכם בעולם, אז אני מסכים לעצמי לא להגיב פה יותר ובטח ובטח לא לענות לך (ואני מאמין שרבים כמוני לא יענו לך, רק בגלל טיפשותך.) תאמין לי ששוחתי ונפגשתי עם אתאיסטים 'קיצוניים' מימך. אני לא אתפלא אם תגיד לי שלא עברת את גיל 17 בכלל. הקיצר, כמו שאמרתי למעלה. זו תגובתי האחרונה פה, אתה לא ראוי לתגובות שלי, ולא של אף אחד. כי אתה בנאדם מסיט. ורואים את זה בכל הודעה שלך (למרות שכל מה שאתה כותב זה שטויות.)
שבת שלום.
נ.ב, לחבר'ה פה. יש לי פורום בו אני כותב המון דברים, כמו על נדידת היבשות, השקרים שאתאיסטים ממציאים על הדת היהודית ועוד המון דברים, אם אתם רוצים כתובת. אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית. אם זה אסור, מצטער.
בברכה.
Matisyahu.