כןןןןןןןןןןןןןן אחי תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
|
|
יש איזה שיר כזה סמבה כזה של זכנים ואז יש מנגינה כזאות כמו צפצפה ואז האנשים צריכים להגיד עולה אני חיפשתי הרבה ולא מצאתי מי שיביא לי תשם של השיר אז תודה
וואלה דניאל זה לא זה ..
התכוונתי בסגנון משהו חזק , קופצני ... סגנון מועדונים
מחפש את השיר שמשמעים בשבוע האחרון בתוכנית הרדיו דידי לוקאלי.. השיר לפי מה שאני זוכר אז הוא: באנגלית והם אומרים בלובלו איר דהונלולו.. ובהתחלה של השיר עם גם אומרים שמות של מלה סוגים של רקודים ואז הם אומרים ועכשו מיקס של כולם ביחד שזה בולובלו או משהו כזה.... שיר מקפיץ.
אני מחפש שיר שיש בו בפזמון אישה ששרה :
i think i got a crush crush i got a crush crush i got a crush crush on you
בסגנון מוזיקה שחורה/ראפ
השיר הוא בסגנון אלקטרו רמיקס טארק כזה
איזה טראק של בטריה בטה..
באמצע הטראק זה אומר בטריה בטה..
אני לא יודע את כמה זה מתאים לפה אבל יש את המוזיקה בפרסומת של יס לעונה השנייה של הסדרה ניצולים אם משהו יודע מאיפה זה, זה יהיה מעולה.
בסרטון מהדקה 4:00 עד 4:40 יש מנגינה/שיר אתם יכולים בבקשה לעזור למצוא את השם של זה
חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי בבקשה תעזרו
יש כזה טראנס בצרפתית כזה הוא במעודנים והוא מזה יפה איך קוראים לו?
יש שיר אחד שבסוף יש בו את המילים tell me what the music does to you והן חוזרות על עצמן כמה פעמים.. לא הצלחתי למצוא איך קוראים לו, מישהו יודע? \:
אפשר שיר בצרפתית כזה בתחלה יש הלו הלו הלו
אויייי תודההההה כפרה עלייךךךך
תקשיבוו יש כזה שיר טראנס שיש לכולם בפלאפוון ואני לא מצליח למצוא אותוו הוא כזה יש טראנס ואז כזה אומרים משהו אסטה לה בטריהה תוודה רבה למי שימצא אותוו הפתעה עליי !
http://www.2all.co.il/web/Sites/aizikkkk/PAGE284.asp זה אתר של ילד קטן אבל ברקע יש שיר פצצה !!!!!!! איך קורראים לו ???