עצה שלי? במקום להסתבך עם כל הדברים שאתה מסתבך איתם
תגדיר גישה על פי MAC לכל המחשבים ברשת, ותגיד לו לא לשדר את השם של הרשת
אני לא בטוח שיש לך האקרים כל כך מתוחכמים באיזור מגוריך, בשביל לשבת ולאתר רשתות מוסתרות.
עצה שלי? במקום להסתבך עם כל הדברים שאתה מסתבך איתם
תגדיר גישה על פי MAC לכל המחשבים ברשת, ותגיד לו לא לשדר את השם של הרשת
אני לא בטוח שיש לך האקרים כל כך מתוחכמים באיזור מגוריך, בשביל לשבת ולאתר רשתות מוסתרות.
תודה ,
המשך שבוע מצויין.יש לך בעיה עם המחשב\רשת\מחשב כף יד?
אל תתביש לשאול, אני פה למטרה הזאת בדיוק !!
תוסיף אותי
לאיסיקיו\מסנג'ר\או סקייפ.
|
|
כיצד אני מבצע את -גישה על פי MAC
תודה מראש
נ.ב!אתה אף פעם לא יודע מה השכן יכול לעשות
כדי לעשות גישה על פי כתובת MAC פשוט ראה איפה שנכנסת להצפנה עם סיסמא יש לך שם MAC filter (אין לי את הראוטר בהשג יד אז אני אומר לך על פי זכרון מהתעסקות איתו בעבר) ושם יהיה לך שני אפשרויות-
1)הכנס כתובת MAC שיהיו המורשים להיכנס-עם זה תתעסק
2)הכנס כתובת MAC שאינם היו מורשים להיכנס
כדי לזהות את כתובת הMAC של המחשב שלך\כרטיס רשת אתה פשוט עושה ככה:
התחל>הפעלה>CMD>תכתוב ipconfig/all>שם תראה Physical Address וזה הכתובת MAC של הכרטיס רשת שלך.
לדעתי יש לוותר על דרך הצפנה זו מכיוון שהיא רק נותנת אשליה של אבטחה אלא שבפועל היא שיטה שקל לפרוץ אותה ובקלות ניתן לזייף את כתובת הMAC של הכרטיס שלך.
הייתי ממליץ לך ללכת על דרכי הצפנה אחרות יותר יעילות כדוגמאת: סיסמת התחברות אלחוטית-לא חובה את החוזק שאתה שמת אלא גם יספיק WEP ולא WPA2 שיכול להיות שפשוט הכרטיס האלחוטי שלך לא תומך.
הייתי ממליץ גם(בלי שום קשר)לשנות את שם המשתמש והסיסמא לגישה להגדרות של הראוטר כדי שההגדרות היו מאבוטחות גם אם יש לך איזה האקר מוכשר שהחליט להיכנס לך לראוטר-לפחות זה יגביל אותו.
אני גולש כרגע אחרי השינוי הסיסמא
מקווה שזה יעבוד להרבה זמן
אם לא נבצע את הפיתרון המק
[B]תודה רבה על העזרה והתמיכה
יש לי בעיה חדשה האם באותו שרשור או ללתוח חדש
אני מחבר כבל רשת באורך 15 מטר מהנתב למחשב השני דרך הקיר עם בידוד (שרשור בצבע ירוק )
הבעיה היא שאינטרנט לא עובד לי .
הכבל רשת חדש והוא תקין
אני גולש עם הכרטיס רשת האלחוטי שמתאים ל-xp אינו מתאים ל-win 7.
http://www.siz.co.il/codes.php?i=0yd0zyyyd2zn.jpg
תודה
נערך לאחרונה על ידי jfkk1; 15-08-2010 בשעה 14:31.