|
|
אל תיפגעי אבל הדעה שלך היא די ילדותית להגיד את האמת, הכי קל זה להגיד צריך להחזיר אותו החלק היותר קשה זה איך, אי אפשר גם מבחינה מוסרית לשחרר כל כך הרבה מחבלים עם דם על הידיים כי אז כל מי שמת בפיגועים מת מבלי שימוצא הדין עם הרוצח שלו, לפי דעתי היה כבר ממזמן צריך לתלות את כולם. האם מישהו יכול לשחרר את הרוצח שהתפוצץ במסעדת מקסים וחיסל משפחה שלמה? הרי בשבוע הבא יחטפו עוד חייל בטרמפיאדה ויאללה שוב רק שהפעם הדרישות יעלו והם ירגישו שידם על העליונה. ומי שמתפוצץ במטרה לרצוח חפים מפשע איבד כל צלם אנוש והוא ממש לא בן אדם בעיניי, וכל אחד בעזה תחת שלטון חמאס יכול להיות מחבל פוטנציאלי גם ילד קטן כבר קרו מקרים שהטמינו מטעני חבלה בתיקים של ילדים ושלחו אותם להתפוצץ ביחד עם התיק, כי תביני אין להם שום ערך לחיים והם יעשו הכול כדי להצדיק את המעשים המטומטמים שלהם בדרך לגזילת האדמות והשמדתו של העם היהודי. הם לא שונים מהיטלר ואם יהיה להם כוח צבאי חזק במיוחד הם ינסו להשמיד אותנו ואז מה תגידי? הם בני אדם ויבינו אותנו כך גם אמרו על הגרמנים בשואה שהם מתורבתים ותראי לאן זה הוביל.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
את בת 13, לכן את לא מבינה את משמעות הדבר וכמה הנושא טעון.
זה פשוט מעצבן לראות שילדים קטנים רושמים את הדעה שלהם ומזיינים תשכל, בבקשה לא לזיין את השכל, סבבה? תודה.
רוצים על חייל פשוט אחד,1000 מחבלים שרצחו כמות לא יאומנת של ישראלים!
אם נסכים לכל דרישה כזאת אז מה? הם יחטפו 15 בשביל הגולן,10 בשביל ירושליים ו50 בתמורה לכל המדינה?
אם אתם רוצים לשחרר אותו עדיין תסתכלו על אחד מההורים או האחים או הילדים שלכם ותאמרו "עליך אני מוותר כי מחבל ששחררנו ירצח אותך!"
כי כל העולם חתם על חוזה חוצ מהערבים שמי שחלתם על החוזה
חיב להחזיר את החיילים בריאים ושלמים אבל הם יכולים להרוג את גלעד שליט
גם אני חושב ככה. גלעד הכי חשוב, הוא נחטף לפני 4 שנים, הוא יושב שם נרקב שם עם החמאס מסביב,
גלעד צריך להיות בראש סדר העדיפויות ולהחזירו הביתה חי.
גם אתם תצטרפו לבצא החברים של גלעד!
כל מי שרוצה להטרף לצבא החברים של גלעד שיכנס לפה !! - http://my.gilad.org/login/
שאומר שאסור לחייל להיחטף. כלומר חייל בסכנת היחטפות צריך לעשות הכל ולהתנגד
והכוחות שמזהים שהוא נחטף צריכים לירות על הכוח החוטף, אפילו במחיר חייו של החייל החטוף.
אבל כל עוד לא קיימת הוראה מפורשת כזאת- צריכים לעשות את כל המאמצים להחזיר את גלעד.
כמו שפומה אמר בתגובה הראשונה, בלתי לנהל איתם משא ומתן.
היית נותנת לי 1000 שקל על דולר אחד?
את חושבת כמו כל הנשים שאני מכיר
עם כל הכבוד , נשים לא נלחמות (בגיזרה) ולא נראה לי שצריכות לחלק הוראות
את גלעד אסור להחזיר בתמורה לאסירים.
מספיק שאסיר אחד יבצע פיגוע שיהרוג שני אנשים אז כבר הפסדנו בעסקה הזאת.
למרות שזה קשה, במחלמה צריך להקריב קורבנות.
אתם חייבים להבין משהו חברים ,
כראש ממשלה, אני מצפה מביבי שיתנהג ויחשוב מהראש ! ולא מהלב !
הלב אומר - להחזיר את גלעד .
הוא חייל, הוא חי ! , הוא תרם בשביל המדינה וככה אנחנו מודים לו על כך !?
הראש,מוח אומר - לא לשחרר בתנאים האלו !!
תחשבו שאם ניתן להם את מה שהם מבשקים, זה נותן להם לגטימיציה לחטוף עוד חיילים ואז לדרוש עוד בעבורם !!!!
* דעה למחשבה, לארצות הברית, בחוקה האמריקאית רשום - "אין משא ומתן עם מחבלים "
שלא תבינו, אם אותו חייל,אותו גלעד, היה מישהו מהמשפחה שלי - הייתי נכנס לשם בעצמי ולוקח אותו ! בגלל זה, אני לא שופט את משפחת שליט .
אבל ! , כראש ממשלה, אני מצפה מביבי , שלא ישחרר את גלעד עבור עסקה זאת .
תראה .. זה יכול להיות גם מסוכן .. אם נחזיר את גלעד בעד 1000 מחבלים
חיים של אלפי אנשים יהיו בסכנה !