|
|
אפשר עוד דוגמאות על לצחוק על התוקפנות שלה ?
למשל הביאו פה דוגמא נחמדה של לענות ב"כן המפקדת!" ולהמשיך לשחק
אהבתי את זה, אפשר עוד כאלה ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
טוב מספיק לעשות פה ספאם !!!
בקשר לעוד דוגמאות ...אני יתן לך רק עוד דוגמא אחת כי בטכלס אתה רק צריך להבין את העיקרון ולהמציא את התשובות האלו במקום בהתאם לסיטואציה.
נגיד אתה בים והיא אמרה לך לעבור מקום אתה יכול לענות לה
"ככה את מתחילה עם כל הגברים שמוצאים חן בעינייך ? "
"אתה לא מוצא חן בעייני" זו לא תגובה רעה. עיקרון פשוט אומר דבר כזה - התת מודע לא יודע להבדיל בין חיוב ושלילה, הוא חושב על מה שאתה גורם לו לחשוב. לצורך העניין - אם אני אגיד לך "אל תחשוב על פיל סגול", זה בדיוק מה שאתה תחשוב עליו.
אם תתחיל לדבר איתה על מה בך היא לא נמשכת, זה לא ישנה את העובדה שהיא כל הזמן תגיד "[לא] נמשכת אליך, [לא] נמשכת לעיניים שלך, [לא] נמשכת לשיערות שך בבית שחי כשאתה משחק מטקות" וכו....
אם אתה רוצה להמשיך לדבר איתה, תמשיך לדבר איתה, אם אתה רוצה להתעלם ממנה, תתעלם ממנה..
לא הבנתי את השאלה שלך.
איך להמשיך לדבר איתה? מליון דרכים, מ"מה את עושה אחר"כ, רוצה לבוא אלי הביתה?" עד ל"מה בדיוק לא מוצא חן בעיניך אצלי?"
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 29-06-2010 בשעה 23:10.
תאמת? יצאת קוסינל אחושרמוטה.
הייתי אומר " אם אתן רוצות לשחק איתנו אתן לא חייבות לשחק אותה כאילו אתן רוצות שנזוז מפה.." (סתם אילתור של עכשו )
אבל בגדול גם אם היית משחק אותה לא שומע וחוזר אחרי זה ופותח כמו שצריך אז זה גם טוב.
להתחיל עם מישהי בעזרת פינג פונג?
Yossi Bublil Method?