קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו מפרסם פורום גרוע
    על ידי logan בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-12-2006, 22:45
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-07-2006, 20:02
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

זה כולכך גרוע שכול פורום שצץ בארץ פותח פורום על פיקאפ!!! - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני עומד לעשות הצהרה דיי כוללנית, אני מצטער אם מישהו ייעלב.
    אם 70%+ ממי שנכנס לפורום הזה לא משקיע את הזמן בללמוד פיקאפ, למה שבחורות ישקיעו את הזמן?

א'- כדי ללמוד מהפורום הזה צריכים התמדה, ולקרא הרבה מעבר למאמרונים האלה שיש בפורום מאמרים.
    ב'- בחורות (90%, זה אשכרה היה רוטינה שלי פעם), לא מאמינות שאפשר ללמוד איך להתחיל עם בחורות, ודיי בטוחות שזה הכל שטויות. הן לא ישקיעו את הזמן בשביל לפתח מיומנות מספיקה כדי שהן יראו בחור שניגש אליהן ויידעו מה הוא עושה.
    אבל הרבה דברים יחזרו על עצמם והם יבינו לבד זה כמו שאתה תבין לבד מיתרגול בשטח ככה הם יבינו לבד את השיטה אם הרבה יבואו אליהם אבל מיצד שני זה שיטה פסיכולוגית אז לא יודע מה יכול ליקרות ותצפה להעתקות מהפורום ככה אני חושב פורומים חדשים שניפתחים צריכים חומר התחלתי

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

שרק ינסו להעתיק.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

למה , חסר העתקות יש פורומים שלמים שמעותקים אחד לאחד מפורום אחר ואנשים לוקחים קרדיט לעצמם בפירסום המאמרים המועתקים וניחשבים "כמשקיעים" בפורום.
    ניראה לי שיהיה קשה לעצור את העתקה הזאת אבל אני סומך עליכם

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני עומד לעשות הצהרה דיי כוללנית, אני מצטער אם מישהו ייעלב.
    אם 70%+ ממי שנכנס לפורום הזה לא משקיע את הזמן בללמוד פיקאפ, למה שבחורות ישקיעו את הזמן?

א'- כדי ללמוד מהפורום הזה צריכים התמדה, ולקרא הרבה מעבר למאמרונים האלה שיש בפורום מאמרים.
    ב'- בחורות (90%, זה אשכרה היה רוטינה שלי פעם), לא מאמינות שאפשר ללמוד איך להתחיל עם בחורות, ודיי בטוחות שזה הכל שטויות. הן לא ישקיעו את הזמן בשביל לפתח מיומנות מספיקה כדי שהן יראו בחור שניגש אליהן ויידעו מה הוא עושה.
    בדיוק!
    ועוד להוסיף:
    אתם תהיו הכי ותיקים! אם עכשיו זה לא מפורסם, תתחילו להשקיע עד שזה באמת יתפרסם זו רק סיבה להשתפר כי יש תחרותיות!
    ועוד משהו, חוץ מבחורות גם גברים לא לוקחים את זה רציני, כשאני לא הכרתי את הפיקאפ אמרתי תמיד "נו, באמת".
    זאת לא סיבה לפחד,
    זאת סיבה להשתפר!

עוד דבר, אל תשתמשו ברוטינות והסיכוי שלכם להחשף יקטן בהרבה. גם הסיכוי להצלחה יגדל בהרבה כי זה יראה הרבה יותר טבעי.
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 30-06-2010 בשעה 09:46.

אוקיי.
    בואו אני אגיד לכם משהו, וזאת הסיבה שאן לי בעיה לחלוק כל מיני דברים ושיטות (כמו הסטיילייף צ'אלנג' שעשיתי בזמנו).
    ממה שאני יודע, איזה 50-60 אחוז מהגברים יודעים מה זה פיק אפ אבל חוץ מזה שהם יודעים שהוא קיים, אין להם מושג מה עושים בזה, כי אין להם כוח לשבת ולקרוא או שזה מביך מדי בשבילם. מתוכם, די הרבה גם יודעים יותר ממה זה פיק אפ, הם למדו קצת, קראו, יודעים פחות או יותר מה זה DHV רוטינות וכל מיני כאלה... ובואו אני אספר לכם משהו: יש המון!!!!!!!! המון!!!!!! המון!!!!!! אנשים כאלה בארץ. המון!!!! יודעים למה זה לא משנה כלום? כי בארץ הם יודעים מה זה אבל כולם מפחדים לעשות או שעושים מקסימום פיק אפ על ידידה שלהם.

אני מתערב אתכם שאין להם מושג מה באמת לעשות במועדון או בפאבים, גם אם הם חושבים שהם יודעים. כשאתה טוב, ואתה יודע באמת מה אתה עושה, אז בחורות מתחילות איתך - אתה זורם עם זה. נחשו מה: מלא בארץ יודעים מה זה המיסטרי מתוד. אף אחד לא באמת עושה את זה.

אז אין לכם מה לדאוג רוב האנשים פה סתם קוראים עוד ועוד ועוד כדי למצוא שיטה אחרת טובה יותר ומושלמת יותר. אף אחד לא עושה עם זה באמת משהו. אולי איזה רוטינה שתיים מקסימום... (והבחורה גם ככה שיכורה היא לא תזכור...)
    נערך לאחרונה על ידי מוגלי 007; 30-06-2010 בשעה 10:27.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ציטוט נכתב במקור על ידי מוגלי 007 צפיה בהודעה
    אוקיי.
    בואו אני אגיד לכם משהו, וזאת הסיבה שאן לי בעיה לחלוק כל מיני דברים ושיטות (כמו הסטיילייף צ'אלנג' שעשיתי בזמנו).
    ממה שאני יודע, איזה 50-60 אחוז מהגברים יודעים מה זה פיק אפ אבל חוץ מזה שהם יודעים שהוא קיים, אין להם מושג מה עושים בזה, כי אין להם כוח לשבת ולקרוא או שזה מביך מדי בשבילם. מתוכם, די הרבה גם יודעים יותר ממה זה פיק אפ, הם למדו קצת, קראו, יודעים פחות או יותר מה זה DHV רוטינות וכל מיני כאלה... ובואו אני אספר לכם משהו: יש המון!!!!!!!! המון!!!!!! המון!!!!!! אנשים כאלה בארץ. המון!!!! יודעים למה זה לא משנה כלום? כי בארץ הם יודעים מה זה אבל כולם מפחדים לעשות או שעושים מקסימום פיק אפ על ידידה שלהם.

אני מתערב אתכם שאין להם מושג מה באמת לעשות במועדון או בפאבים, גם אם הם חושבים שהם יודעים. כשאתה טוב, ואתה יודע באמת מה אתה עושה, אז בחורות מתחילות איתך - אתה זורם עם זה. נחשו מה: מלא בארץ יודעים מה זה המיסטרי מתוד. אף אחד לא באמת עושה את זה.

אז אין לכם מה לדאוג רוב האנשים פה סתם קוראים עוד ועוד ועוד כדי למצוא שיטה אחרת טובה יותר ומושלמת יותר. אף אחד לא עושה עם זה באמת משהו. אולי איזה רוטינה שתיים מקסימום... (והבחורה גם ככה שיכורה היא לא תזכור...)
    תודה שהרגעת אותי.

NOT

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי מוגלי 007 צפיה בהודעה
    אוקיי.

וואי גם אותי הרגעת

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

ציטוט נכתב במקור על ידי GaLely צפיה בהודעה
    כול פורום ענק מתחיל לפתוח כול בחורה שתיגש אליה יכולה לדעת בדיוק מה אתה מנסה עלי אם זה קרוב רחוק ו DHV אז היא תקלוט ישר שאתה רוצה אותה ופה תוותר אם אתה לא מספיק בשבילה,מה דעתכם?
    אני מביא לך סרטון בידיוק על מה שאמרת!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Ktsz0ZXZ1e4"]YouTube- &#x202b;אומנות הפיתוי - מצלמה נסתרת ונתפס על חם&#x202c;&lrm;[/ame]

בבקשה תיראה איזה יופי , הוא אחד המדריכים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

תקשיב הרגע ראיתי על אייזה פורום אתה מדבר ודווקא שם הייתי הכי הרבה פעיל וממש עוזר וכמעט הייתי עובר שם לניהול,
    הפורום הזה בלי להעליב או משהו כמו שאמרו פה הם לומדים לומדים וקוראים וקרואים אבל?!!?! הם לא מיישמים את זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ראיתי על מה אתה מדבר
    אבל הם לא מגיעים לרבע מפה
    כל אחד שפ מעתיק מדריך וכולם אומרים תודה
    פה אני שואל שאלות אחרי 5 דקות כולם עונים לי

אני לא חושב שזאת תהיה הסיבה שבנות לא ימשכו לבנים
    Maccabi Tel-Aviv
    AC Milan

פיקאפ.

האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.

כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.

מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.

בברכה,
    אני.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

באמת שאני לא מבין למה לפתוח עוד פורומים של פיקאפ..

כל הקטע לפי דעתי בפיקאפ זה שהוא מגיע רק לאלה שבאמת רוצים למצוא אותו, אני בפעם הראשונה שלי הייתי שבר כלי וחיפשתי מה עשיתי לא נכון עד שבטעות הגעתי לאתר של אלפא ישראל, לפי דעתי כל הנושא הזה צריך להישאר בדלתיים סגורות ובאתרים ספציפיים, מי שרוצה לדעת את זה שיתאמץ להגיע לזה..

ולא כל איזה ילד בן 12 שקורא איזה משפט פתיחה והולך לתרגל על המורה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

למה נראה לכם שהתחום יתפשט כל כך?
    באשדוד כמעט כל האנשים שם יודעים על פיקאפ, יש כמה אחדים שבאמת התעמקו בזה ונכנסו לפיקאפ.
    כל השאר "אני לא צריך ללמוד כלום, רק תביאו לי מישהי ערומה אני יודע מה לעשות משם" .
    אותו דבר פה, הרבה אנשים יגידו שזה סתם חארטה ולא יהיו בזה יותר מחודש (אני בכוונה מקצין).

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

איך לכל הAFC רועדות פה הביצים זה פשוט משעשע...

מה אתם באים להגיד פה? שדרך העולם תשתנה ובחורות פתאום יתחילו להמשך לAFC שמנסים להרשים אותן? שפתאום הן יסננו -כל-מי שינסה להתחיל איתן ויעברו לגור בדירה עם חתולים וימותו רווקות?

זה נראה לכם הגיוני בכלל?!

יאללה שכל העולם ידע מזה פיקאפ! אני רוצה להתחרות מול כל העולם ולנצח נגד כל הסיכויים שלי..

עשיתי את זה פעם אחת ואני אנצח פעם שניה. וגם פעם שלישית.

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

לא ממש אכפת לי מהבנים שילמדו אבל הבנות הקטע שהן יכולות פשוט לדעת שאנ עושה עליה עכשיו רוטינה לנשיקה ועושה לה פתיח דעה ואני לא מבקש דעה אני מתחיל איתה את זה היא תדע!
    ואני כבר זיהיתי שם אולי 5 מפה שהלכו לשם וחצי מלנקייה שלנו כבר שם צריך פשוט להחזיר אותם אלינו

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect