http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post5903569
מצדי אפילו תעבוד על אנשים בטלפון
העיקר אינטרקציה עם בן אדם חי [בפייסבוק אין אפילו קול, אז תוותר על לדבר עם אנשים בצ'ט]
תפנים שאתה חי בחברה והאנשים מולך הם רק אנשים.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post5903569
מצדי אפילו תעבוד על אנשים בטלפון
העיקר אינטרקציה עם בן אדם חי [בפייסבוק אין אפילו קול, אז תוותר על לדבר עם אנשים בצ'ט]
תפנים שאתה חי בחברה והאנשים מולך הם רק אנשים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
הכי כיף צ'ט רולט(: וואו רציני זה רעיון טוב! תתרגל שם. אבל עדיין זה מאחורי מסך מחשב...
אבל בדרך יתקילו אותך הרבה בולבולים אז תזהר.
ואתה צריך לדעת אנגלית או משהו.
ניסיתי צ'אט רולט וזה מעצבן! לוקח שעה מינימום להתחיל שיחה עם בת
יש מאמר באתר אחר שלא נציין את שמו שכולם מכירים אותו, כן.
המאמר אומר שחלק מהפחד גישה נובע מהאוננות, היא מעייפת אותך, גורמת לך לוותר על מטרות שהצבת לעצמך ואיבוד חשק מיני.
תנסה להפסיק לאונן לשבוע+ ותראה שיש שינוי, את האמת זה נכון, אני ניסיתי.
אחי יש לי דווקא עצה בישבילך. בגלל שאתה מתחיל את הDC אפשר להגיד שהבטחון העצמי שלך כרגע נמוך וגורם לך נגיד להראות בהשוואה לבנות כמו HB2 או HB3, כמובן שהפוטנציאל שלך הוא HB10 לאחר הDC. עכשיו תדמיין שמישהי HB2 באה אליך ושואלת אותך מה השעה, אתה לא תחשוב שהיא מתחילה איתך, אתה פשוט תענה לה.
אז אפילו אם תלך למישהי כוסית ותשאל אותה פשוט מה השעה, עם שפת גוף של "אני ממהר" אז היא פשוט תענה לך מתוך נימוסים או מתוך נחמדות. לא יקרה כלום, ונגיד שהמקרה הכי גרוע הוא שהיא תחשוב שאתה מתחיל איתה, אז היא הכי גרוע לא תענה לך?!.. הרי היא לא תתן לך כאפה כי שאלת מה השעה!.
לסיכום, אתה רואה מישהי, וטאאאח אתה מתביית לכיוון שלה , אבל לא ישירות אליה (שלא יראה כאילו אתה ניגש במיוחד אליה ) פשוט לוקח נשימה, ואומר - "סליחה, מה השעה??". אחרי ההצלחה הראשונה תהייה לך הקלה גדולה ותבין שסתם פחדת בלי סיבה.
You Miss 100% Of The Shots You Don't take.
אז תבוא אליה ותגיד לה "רוצה להזדיין איתי?" ותקבל סטירה. אז אכלת כאפה ו...? תנסה אלפייה של בנות, בע"ה תתפוס אחת או שתיים. סתם ככה תשאל בנות. תאכל כאפות חופשי, אבל בסוף אתה תקבל את מה שחיפשת.
ועכשיו, ביותר קטן.
תגיע לבחורה ותשאל מה השעה, מה תקבל? חוסר יחס? במקרה הכי גרוע זה מה שתקבל.
במקרה הכי טוב? אולי יצא לך מזה משהו יותר מעבר לשעה
תפסיק לדאוג "מה היא חושבת עליי" "מה היא תעשה" או "היא תדחה אותי" SO BIG FUCKING WHAT.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תודה לכולם חח
זה לא מה שמונע ממני לגשת, פשוט כשאני מתקרב אני חושב אל "זהו, אני ניגש!" ואז יוצא אני רק עובר לידה..תפסיק לדאוג "מה היא חושבת עליי" "מה היא תעשה" או "היא תדחה אותי" SO BIG FUCKING WHAT.![]()
מה שמונע ממנו לגשת זה שהוא מכניס את עצמו לדיאלוג פנימי. "אני אגש, אני לא אגש, אני אגש, אבל אין לה שעון, אבל אין לה שיער בלונדיני, אבל מה אני שואל אותה מה השעה עכשיו, ואיך אני אשאל את זה, וסליחה, מה השעה? או מה השעה?"
תיגש תוך 3 שניות, מהרגע שאתה יוצא מהבית, הבחורה\אישה הראשונה שאתה רואה "סליחה, מה השעה?"
תעשה את תאמין לי זה יעזור לך לדבר גם אם בר רפאלי ! ואולי זה נראה דפוק אבל עשיתי יותר דפוקים!
פשוט לא לחשוב על כלום ולהכריח את עצמך לגשת.
נגיד, איך אתה מכריח את עצמך ללמוד או משהו כשצריך? אתה פשוט יושב ולומד, מכריח את עצמך.
דברים דומים לזה.
תרוקן את הראש שלך ממחשבות, פשוט תיגש ותפלוט את מה שיש לך להגיד, אפילו אם תגיד משהו דפוק.. זה יהיה קודם כל מצחיק ושנית יעזור לך.
לדעתי מיצינו את האשכול, ובכל זאת, אני מציע שתתחיל לדבר עם אנשים שהם לא בחורות, זקנים זקנות מבוגרים מבוגרות, ובהתחלה תנסה עליהם את המשימות, וכשאתה רוצה שאתה מתחיל להבין את העניין תעבור לבחורות.
אם גם את האנשים האחרים אתה לא מצליח- תעבוד הרבה על בטחון עצמי