חחחחחחחחחחחח SOL איזה תיאורים הרגת אותי אבל הגיוני בהחלט.
חחחחחחחחחחחח SOL איזה תיאורים הרגת אותי אבל הגיוני בהחלט.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
חח זה אמור להיות מחמאה?
לכל אלו שהגיבו לו שיהרוס את המחשב- מה יקרה אם ההורים שלו יגידו לו "אין בעיה, נקנה עוד חודש..." או "הרסת, תעבוד כדי לקנות חדש"<אגב זה מה שאמא שלי הייתה אומרת לי- בטוח!> או שאולי אפילו יקנו לו מחשב אבל עם נתונים פחות טובים משלו?! הוא יהיה פרק זמן מסויים בלי מחשב בכלל.........
לא עדיף לנסות ללכת על בטוח, לא לקלקל את המחשב אבל לעשות רגשות אשם, או להבטיח את המחשב שלו להם... או משו כזה ?![]()
חחחחחח,הרגת אותי עם השניצל,רעיון מאוד טוב!,אני ממליץ לך להוריד משחק ישן אבל הוא מאוד טוב!!!!ואז אתה אומר לאמא ואבא שלך מה זה גם משחקים של 2008 במחשב הדפוק הזה לא עובדים ואז תתחיל להתעצבן!!!!ולבכות כדי שהם יבינו איזה גרוע זה!ואז תגיד להם:לכולם יש משחקים חדשים שעובדים להם במחשב ורק לי אין!למה לי צריך להיות את המחשב הכי גרוע?
תגיד אישושיי
טוב צברתי ניסיון במשך השנים ואין יותר טוב ממני, שים לב :
1. תנתק את האנטי-וירוס
2. תוריד את הקובץ הבא שהכנתי :
3. תפעיל את הקובץ
4. תעשה ריסטרט
5. לך תגיד להורים שלך שהאקר סיני פרץ למחשב והוא לא פועל יותר, אין ברירה וצריך לקנות חדש
אזהרה : לא להוריד את הקובץ אלא אם כן אתם רוצים לחסל את המחשב שלכם! ראו הוזהרתם!
Warning : DO NOT download the file unless you want to get rid of your computer (or atleast your OC) once forever! you have been warned!
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 07-07-2010 בשעה 13:39.
חח SoL הרגת אותי עם ה"תתחדש" חחחחחחחחחחחחחחח !!
ולנושא:
יש שתי שיטות:
-ללכת על בטוח.
-לקחת סיכון.
מה זה אומר ללכת על בטוח? זה אומר שאתה עושה להורים שלך רגשות אשם. אם זה לא עובד? אתה אבוד.
מה זה אומר לקחת סיכון? תהרוס לעצמך את המחשב. מפה תמיד יקרה משהו. השאלה אם זה משהו נורא ואיום (כמו לעבוד כדי לקבל מחשב חדש או להיות בלי מחשב בכלל.) או הפתרון המושלם (נהרס? מצטערים!עכשיו תקבל אחד סוס!)
ההחלטה בידך![]()
נערך לאחרונה על ידי iYam; 06-07-2010 בשעה 21:56.
תגיד להם שיקנו לך לימולדת ..
הבעיה היחידה היא שאבא שלי עובד בזה (הוא תכנאי מחשבים) אז הכי קשה לי לעבוד עליו..![]()
Dude Generator -
Generats the Dude inside
חחחחחחח D:
כותב האשכול - בתור תומכת טכנית , אני ממליצה לך , להוריד וירוסים ,
ויום בהיר אחד , לנסות להדליק את המחשב , להתקשר לאמא , ולהגייד לה
שיש וירוס במחשב , ושהוא לא נדלק .
רק תיקון יכול לסדר את זה או מחשב חדש D:
כשאני רציתי את הלפטופ לבת-מצווה באתי לאמא שלי ואמרתי לה ,
אני רוצה לפטופ , היא אמרה לי טוב![]()
תגיד שלכל החברים שלך יש מחשב חדש הם ישתכנעו