תעשה לאט ותראה שאתה לא עושה אפילו 30 ..
לאט וטוב ! כמו שצריך ..
ומה סט 1 ???!?
תעשה אז 3 סטים של 15 לאט ....
תעשה לאט ותראה שאתה לא עושה אפילו 30 ..
לאט וטוב ! כמו שצריך ..
ומה סט 1 ???!?
תעשה אז 3 סטים של 15 לאט ....
|
|
95 מאמרים לייתר דיוק, שלא תמצא באף אתר אחר.
ולא התיימרתי להיות אף פעם מומחה, זה אתה אמרת, בנתיים אתה זה שמפחד להיכנס מתחת למוט של סקוואט או לעשות דדליפט כי הקוביות יעלמו לו ולא אני, לכן אתה תישאר שחיף גם מבלי הרצון לא להיות כזה. קוביות כל ילד בן 12 יכול להשיג, להרים כבד לא כל אחד יכול וזה מה שיפה בכך.
קיצר עזוב.
אתה לא יודע אם הייתי בחדר כושר או לא.
אין לך מושג אם אי פעם עשיתי סקווט, או דדליפט, או לחיצת חזה, או כל דבר אחר.
וגם אין לך מושג אם למדתי בתחום או לא.
וכל ילד בעולם, למרות שאתה לא נראה לי בן 12, יודע שזה לא המשקל! זה הטכניקה.
כל הכבוד לכל אדם שהולך לחדר כושר ומתאמן.
אבל אם אתה מתאמן בחדר כושר, אז תלמד להביא את אותו הכבוד לסוגי אימונים אחרים, כמו אימוני משקל גוף וכו'.
ותאמין לי כאשר אמרתי שKOSHER מכין תוכניות גרועות, זה לא היה בגלל שאני מפחד לעשות סקווט או כל דבר אחר בחדר כושר.
זה היה בגלל שהוא באמת כותב תוכניות שלא ממש יעזרו לאף אחד להתקדם לשום מקום, ובכך אמרתי שעדיף שאת התוכנית יכתוב מדריך מתמחה בתחום ולא ילד בן 14.
ורק לדוגמא:
כמה מלוחמי הMMA הטובים בעולם, לא נוגעים בברזל (לא נכנסים לחדר כושר).
ומתאמנים רק אם משקל גופם.
יום טוב :]
Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it
...The question is
?Are you willing to pay the price to obtain it
נכון הרי ידוע שלוחמי MMA לא מזריקים ומתאמנים רק שכיבות "צמחיה" ו"קטילות" בטן, ידוע בכל מקום בעולם שספורטאים מקצועיים בכל מקה אולימפי לא מזריקים ומתאמנים רק כנגד משקל גופם, הרי רק כך שוברים שיאים. בקיצור מה אני בכלל מתכווח עם ילד בן 12 שאין לו מושג בתחום ורק אכפת לו לצלם את הקוביות שלו ולשים בחתימה בפורום אטרף, שיהיה לך בהצלחה.
וכד"א אין דבר כזה אימונים ביתיים עם משקל גוף, לא קיים מקצה כזה או ספורטל כזה, זו עצלנות וחוסר רצון להתקדם (יחד עם מריחה של אודם ואולי הצבה של טמפון בין הרגליים) של אנשים.
אם לשים טמפון בין הרגליים עושה לך טוב אז תמשיך ככה.
לא מתבייש מהגוף שלי הולך לשים תמונה איפה שבא לי יא מבוגר אחד, ולמדתי בתחום (מה שבטוח יותר ממך בכל מקרה).
וcalisthenics זה אחד הסוגים המפורסמים כיום של אימון אם משקל גוף אז לך תמשיך לדחוף מוט אולימפי למקום שבו אתה צריך אותו הכי הרבה.
אני מפסיק להגיב פה כי בתכלס, אין מה לדבר איתך בכלל, לילה טוב.
Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it
...The question is
?Are you willing to pay the price to obtain it
זה מצחיק שככול הנראה יש לו יותר ניסיון מהגיל שלך בכלל. אין לך מה לדבר בכללי.