קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הגיע הזמן להתעורר
    על ידי idonthavenameagain בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-04-2012, 02:02
  2. [שיר] Cosmosis - Metaphysical Worlds | הגיע הזמן להתעורר :)
    על ידי subwave בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-05-2011, 18:40
  3. [דיוו] האם הגיע הזמן להשמיד את המחשב שלי ?
    על ידי Alonh בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 22:05
  4. אחרי יום של"ח מפרח, הגיע הזמן למבחן האמיתי
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 23:32
  5. הגיע הזמן להיפרד =/ אני מתגייס מחר
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 00:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 77

תתעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן להתעורר! - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen...

ציטוט נכתב במקור על ידי Grid צפיה בהודעה
    מתוקה שלי, אם את רוצה למות בפיגוע טרור אז למה את לא הולכת לצעוד אם משפחת שליט?
    ראש הממשלה שלנו שומר על המדינה ואת רק רוצה לרסק אותה יחד אם כל האנשים האלה שחושבים שצריך לשחרר 1400 רוצחים תמורת חייל אחד....
    שוב שחור ולבן?!
    א. אני הולכת עם משפחת שליט.
    ב. לא אני לא רוצה למוץ בזמן הקרוב.
    ג. הבקשה לשחרר אותו, ולא לשחרר מאות מחבלים.... זה לווא דווקא מחייב שיחרור אסירים. כבר אמרתי שיש גם כל מיני גוונים של אפור?!

2. קישורים ממומנים

שמעו עם כמה שזה קשה אי אפשר להיכנע לרגשות ולבצע מעשה אימפולסיבי שיגרור גל של פיגועים וחטיפות ושהטרור ישלוט כאן, בתקופה האחרונה היה לנו שקט מהחמאס כי הם צריכים את האסירים האלה בשנייה שהם יקבלו אותם הם יתחילו לירות שוב אבל הם מתחמשים אז הפעם המטחים יהיו כבדים יותר, יותר אנשים יפגעו ואז תראו לאם העסקה הזו תוביל, זה יכול לגרום נזק כמעט כמו הסכמי אוסלו.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    שמעו עם כמה שזה קשה אי אפשר להיכנע לרגשות ולבצע מעשה אימפולסיבי שיגרור גל של פיגועים וחטיפות ושהטרור ישלוט כאן, בתקופה האחרונה היה לנו שקט מהחמאס כי הם צריכים את האסירים האלה בשנייה שהם יקבלו אותם הם יתחילו לירות שוב אבל הם מתחמשים אז הפעם המטחים יהיו כבדים יותר, יותר אנשים יפגעו ואז תראו לאם העסקה הזו תוביל, זה יכול לגרום נזק כמעט כמו הסכמי אוסלו.
    אממ נכון, אבל לא רק בגלל זה יש לנו שקט, יש נסיונות, והרבה , פשוט אנחנו מצליחים לסכל אותם...
    אבל אין ספק שעם תוספת האסירים האלה יהיה לנו רק רע.....

משתמש מתחיל האוואטר של Grid
    לייקים
    1
    נקודות
    52

ציטוט נכתב במקור על ידי קספר צפיה בהודעה
    שוב שחור ולבן?!
    א. אני הולכת עם משפחת שליט.
    ב. לא אני לא רוצה למוץ בזמן הקרוב.
    ג. הבקשה לשחרר אותו, ולא לשחרר מאות מחבלים.... זה לווא דווקא מחייב שיחרור אסירים. כבר אמרתי שיש גם כל מיני גוונים של אפור?!
    א. ברכותי...
    ב. אצל הערבים זה לא מעניין אותם אם את לא רוצה למות וכו', הם חיות אדם אוקיי, זה לא מעניין אותם בת כמה את או אם את יהודיה וכו', את גרה במדינה הזאת ואת יודעת מה המצב שלנו אם הערבים, אז תפסיקי לדבר שטויות בבקשה.
    ג. מה את מעשנת בבית? מה קשור כאן צבעים לגלעד שליט? חחחחחחחחחחחחחחחחח
    אם מ"ג" מעלבת אני מצטער מראש!

אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קספר
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ

א. ברכותי...
    ב. אצל הערבים זה לא מעניין אותם אם את לא רוצה למות וכו', הם חיות אדם אוקיי, זה לא מעניין אותם בת כמה את או אם את יהודיה וכו', את גרה במדינה הזאת ואת יודעת מה המצב שלנו אם הערבים, אז תפסיקי לדבר שטויות בבקשה.
    ג. מה את מעשנת בבית? מה קשור כאן צבעים לגלעד שליט? חחחחחחחחחחחחחחחחח
    אם מ"ג" מעלבת אני מצטער מראש!
    לא קשור לגלעד כמו שקשור אליך,
    אתה לוקח את הכל בשחור או לבן, אין לך מחשבה של באמצע... זה לא כן או לא! זה יכול להיות גם כן אבל....
    כן לשחרר אבל לא בתמורה למחבלים.....

לגבי ב' שלך, בטח שמשנה להם, הם מעדיפים לפגוע ביהודים! ובעיקר בצעירים!

ומג' לא נעלבתי.... אני לא נעלבת מהר....

משתמש משקיע האוואטר של 13lackArrow
    לייקים
    22
    נקודות
    247
    משפט מחץ
    תאמין לי אל תאמין לאף אחד.

תראו תמונות שלו הוא בקושי מחזיק רובה
    ברור שהיה קקל לחטוף אותו

400 אסירים = 27 איש מתובעיסקה האחרונה
    1000 אסירים תחשבו לבד!!
    GShock

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

מתוקה שלי, אם את רוצה למות בפיגוע טרור אז למה את לא הולכת לצעוד אם משפחת שליט?
    ראש הממשלה שלנו שומר על המדינה ואת רק רוצה לרסק אותה יחד אם כל האנשים האלה שחושבים שצריך לשחרר 1400 רוצחים תמורת חייל אחד....
    יש מליונים של מחבלים איסלמים, לא על 1400 תפול או תקום ישראל, אל תהיה ילד קטן, הגיע הזמן שתפסיק לשחק אייג' אופ אמפיירס ותסתכל על העולם בממדים הרבה יותר גדולים מהקופסא הקטנה שלך.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

ציטוט נכתב במקור על ידי Cry_AngeL צפיה בהודעה
    יש מליונים של מחבלים איסלמים, לא על 1400 תפול או תקום ישראל, אל תהיה ילד קטן, הגיע הזמן שתפסיק לשחק אייג' אופ אמפיירס ותסתכל על העולם בממדים הרבה יותר גדולים מהקופסא הקטנה שלך.
    אתה מסרב להכיר במציאות, ברגעים אלו החמאס מתחמש והם ישלחו את המחבלים האלה להתפוצץ שוב אז בוא נעשה חישוב קטן, כל פיגוע נהרגים כ-20 אנשים נגיד ש 1200 יצליחו להתפוצץ אז אתה בעצם הורג משהו כמו 24000 אלף אנשים לא? ואל תגיד שעכשיו הביטחון והכוננות יותר גבוהים כי כבר הצליחו להתפוצץ בעבר עם אותה שמירה של היום.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

טוב תקשיבו, אני פשוט אגיד את זה בשפה הכי ברורה שיש אוקיי!
    תפסיקו להיות ילדים קטנים!!! אתם מתנהגים לפעמים כמו ילדים בני 6 אם התגובות "צריך לשחרר 1400 אסירים" או "שום דבר לא יקרה אם נשחרר אותם" וכו', תבינו, המדינה כבר לא מטומטמת ותפסיקו להפוך כל דבר קטן למהומה גדולה! גלעד שליט הוא באנדם אחראי אוקיי, הוא רצה ללכת לצבא, הוא רצה ללכת ליחידות האלה למרות שהוא ידע מה מחכה לו והנה התוצאה, הוא בשבי, מי אשם בשבילו!? אהה?! מי!? אני?! אתם?! ממש לא! אז תפסיקו לסכן את המדינה הזאת!!!! פשוט תתבגרו כבר! אני בתור ראש ממשלה לא הייתי מוכן לשחרר אפילו אסיר אחד בשביל חייל חטוף ואתם יודעים למה?! כי זה רק מחזק את החמאס, היום כל ילד בן 14 בעזה הוא מחבל, אז אתם נותנים לחמאס סיבה לחטוף עוד חיילים, בדיוק ככה, מה נראה לכם?! שהממשלה שלנו תשחרר 1400 אסירים, גלעד יחזור, יחבק את אמא וכולם ילכו לישון בשקט?! ממש לא!!!!!! חמאס ימשיך לחטוף חיילים וידרוש עוד אסירים אליהם! וככה זה ימשך עד לרגע שבו נבין איזה טעות עשינו בכך ששחררנו 1000 אסירים בשביל גלעד!
    אני אולי לא מבין בפוליטה ובכל החרטא הזה כלום, אבל דבר אחד אני יודע, אני לא רוצה להיות במצב שאני מחר הולך לקניון מסויים ומחבל יורה בי בראש ובכל האנשים שנמצאים בקניון ועוד מפוצץ אותו בסוף! ממש לא רוצה!!!!! ותאמינו לי שגם אתם לא רוצים, כל הצעדה המעפנה הזאת רק מחלישה את המדינה ואף מסכנת אותה ב-85%, לא הספיקו לכם כל הפיגועים שהיו אז? כל הילדים האלה שהתפוצצו באוטבוסים!? כל המשפחות האלה שהתפוצצו במסעדות?! לא הספיק לכם?! אתם רוצים עוד כמה פיגועים כדי להתעורר?! כי זה מה שיהיה!!! אם ככה אתם רוצים להתעורר סבבה! אבל אחר-כך אל תבואו בטענות(רוב הסיכויים שזה יקרה) לראש הממשלה שלנו "למה שיחררת את האסירים!?" וכו', כי ככה זה יגמר! אז תתחילו להתעורר!!!!! ומהר!!! לפני שהמדינה הזאת תהפוך לכדור אש אחד גדול!
    תגידו לי
    אם כל הכבוד לגלעד שליט ואני רוצה שיחזירו אותו.
    אבל לשחרר מחבלים?אפילו עם דם על היידים?
    תחשבו איזה אבל הם גרמו למשפחות!הבנים שלהם מתו!!!וגלעד עדיין חי ברוך השם.
    זה נורא!
    אם אני הייתי במקום גלעד אני הייתי פשוט נותן לגורל לעשות את שלו...
    כמו שאומרים "טוב למות בעד ארצנו"
    עוד ציטוט:
    שאלה מעניינת ביותר והנה סוף סוף שאלה שאף אחד לא טרח לשאול אותה, כנראה שלגלעד היה נשק אבל כנראה מהעוצמה של הפיצוץ לא היה לו זמן להוציא את האקדח שלו, להזכיר לך שמתי שאוטו מתפוצץ גם אתה מתפוצץ איתו...לכן אי אפשר לדעת באיזה מצב היה שליט מתי שהרכב שלו התפוצץ...
    אתה יודע מה זה הלם?בקיצור אם האוטו שלו התפוצץ אז הוא היה בהלם זה מה שבטוח.
    ואני יודע לאן אני רוצה להתגייס לצבא,אני רוצה להתגייס ליחידה קרבית אך אני לא בטוח שהפרופיל שלי יהיה מתאים.
    בקיצור אל תגידו לי עכשיו "כשאתה תתגייס..." או "מפגר אם היית ראש ממשלה הממשלה היתה מתרסקת".
    אתם יודעים שאני בכלל בעד משטר צבאי.
    למה אנחנו לא יכולים להיות אגרסיביים ולהשתמש במלחמת גרילה כמו החמאס והחיזבאללה וכו'.
    וזה שאנחנו רושמים פוסטים כאן אנחנו רק מראים לחמאס כמה אנחנו רוצים שישחררו אותו,ואז הם מבינים שהם יכולים לגבות כל דבר בשבילו אפילו חצי מהמדינה שלנו -_-...
    ובמצב היום אני מפחד לסוע באוטובוס כי אף אחד לא יכול להבטיח לי שהאוטובוס הזה לא יתפוצץ...
    הדרדרנו עד כה וצריכים להפסיק את הגישה שלנו!
    למה בכלל התנתקנו?כדי שירו עלינו טילים ויחטפו לנו חיילים?
    ועוד אערפת קיבל פרס נובל לשלום!.
    בחיי כמה שהעולם חיי על סטראוטיפים ודעות קדומות...
    הם לא רוצים להסתכל על הצד השני של המטבע...
    זהו אמרתי את דעתי
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש משקיע האוואטר של שועל סגול
    שם פרטי
    מתן ツ
    לייקים
    32
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    עדיף להיות טיפש במזגן מאשר חכם בשמש..

הוא ניסה לשמור עלייך ועכשיו הוא בשבי.. סובל כל שנייה ושנייה..
    אתה חמוד שאתה מדבר ככה.. אתה היית מת רק מהגעגוע לאמא שלך חמודי.. אתה לא יודע מזה לישון באוהל מסריח..קור אחושרמוטעע רוחח מיפה רוח מישם קר לך פה אתה מסריח למחרת עוד יום קשה.. טירטורים.. ובסוף שאתה מגיע לרגע האמת.. פאקינג חוטפים אותך..
    אתה רק תירצה להגיד "אמא אני אוהב אותך , אל תידאגי לי , אני חזק.." חח כאפה לפנים תקבל שם.. אין לך רחמים? עזוב רחמים.. אין לך בושה? כבוד?? הבנאדם הזה ניסה לשמור עלייך ! תיתבייש.. איזה תגובה .. אתה פוחד לצאת לקניון?.. מעניין מה יקרה לך שלא תיהיה בקניון 4 שנים.. כמוהו.. לא תיראה את אמא..4 שנים ... לא תוכל לא תיצא עם חברים שלך..4 שנים.. לא יהיה לך עם מי לדבר ..4 שנים!!!!!
    יש לי דבר אחד להגיד לך .. לך כוסרברבראבקקק ערסס !

אוג' 11 , גבעתי , רתם .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס

יודע מה, אתה צודק! בשביל אסיר אחד שהוא לא מלך או משהו לא נשחרר בכלל 1400 מחבלים!
    הוא חייל רגיל. והם 1400 מחבלים!

NickName3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס

ציטוט נכתב במקור על ידי שועל סגול צפיה בהודעה
    הוא ניסה לשמור עלייך ועכשיו הוא בשבי.. סובל כל שנייה ושנייה..
    אתה חמוד שאתה מדבר ככה.. אתה היית מת רק מהגעגוע לאמא שלך חמודי.. אתה לא יודע מזה לישון באוהל מסריח..קור אחושרמוטעע רוחח מיפה רוח מישם קר לך פה אתה מסריח למחרת עוד יום קשה.. טירטורים.. ובסוף שאתה מגיע לרגע האמת.. פאקינג חוטפים אותך..
    אתה רק תירצה להגיד "אמא אני אוהב אותך , אל תידאגי לי , אני חזק.." חח כאפה לפנים תקבל שם.. אין לך רחמים? עזוב רחמים.. אין לך בושה? כבוד?? הבנאדם הזה ניסה לשמור עלייך ! תיתבייש.. איזה תגובה .. אתה פוחד לצאת לקניון?.. מעניין מה יקרה לך שלא תיהיה בקניון 4 שנים.. כמוהו.. לא תיראה את אמא..4 שנים ... לא תוכל לא תיצא עם חברים שלך..4 שנים.. לא יהיה לך עם מי לדבר ..4 שנים!!!!!
    יש לי דבר אחד להגיד לך .. לך כוסרברבראבקקק ערסס !
    תקשיב! החייל הזה בצה"ל.... אוקיי?!?! הוא מנסה לשמור עליך! אבל, אם אתה לא רוצה שישמרו עליך אז לא צריך!

NickName3

[גם אני מחכה שתחזור הביתה, גלעד שליט.]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    8
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    איש

טוב תקשיבו, אני פשוט אגיד את זה בשפה הכי ברורה שיש אוקיי!
    תפסיקו להיות ילדים קטנים!!! אתם מתנהגים לפעמים כמו ילדים בני 6 אם התגובות "צריך לשחרר 1400 אסירים" או "שום דבר לא יקרה אם נשחרר אותם" וכו', תבינו, המדינה כבר לא מטומטמת ותפסיקו להפוך כל דבר קטן למהומה גדולה! גלעד שליט הוא באנדם אחראי אוקיי, הוא רצה ללכת לצבא, הוא רצה ללכת ליחידות האלה למרות שהוא ידע מה מחכה לו והנה התוצאה, הוא בשבי, מי אשם בשבילו!? אהה?! מי!? אני?! אתם?! ממש לא! אז תפסיקו לסכן את המדינה הזאת!!!! פשוט תתבגרו כבר! אני בתור ראש ממשלה לא הייתי מוכן לשחרר אפילו אסיר אחד בשביל חייל חטוף ואתם יודעים למה?! כי זה רק מחזק את החמאס, היום כל ילד בן 14 בעזה הוא מחבל, אז אתם נותנים לחמאס סיבה לחטוף עוד חיילים, בדיוק ככה, מה נראה לכם?! שהממשלה שלנו תשחרר 1400 אסירים, גלעד יחזור, יחבק את אמא וכולם ילכו לישון בשקט?! ממש לא!!!!!! חמאס ימשיך לחטוף חיילים וידרוש עוד אסירים אליהם! וככה זה ימשך עד לרגע שבו נבין איזה טעות עשינו בכך ששחררנו 1000 אסירים בשביל גלעד!
    אני אולי לא מבין בפוליטה ובכל החרטא הזה כלום, אבל דבר אחד אני יודע, אני לא רוצה להיות במצב שאני מחר הולך לקניון מסויים ומחבל יורה בי בראש ובכל האנשים שנמצאים בקניון ועוד מפוצץ אותו בסוף! ממש לא רוצה!!!!! ותאמינו לי שגם אתם לא רוצים, כל הצעדה המעפנה הזאת רק מחלישה את המדינה ואף מסכנת אותה ב-85%, לא הספיקו לכם כל הפיגועים שהיו אז? כל הילדים האלה שהתפוצצו באוטבוסים!? כל המשפחות האלה שהתפוצצו במסעדות?! לא הספיק לכם?! אתם רוצים עוד כמה פיגועים כדי להתעורר?! כי זה מה שיהיה!!! אם ככה אתם רוצים להתעורר סבבה! אבל אחר-כך אל תבואו בטענות(רוב הסיכויים שזה יקרה) לראש הממשלה שלנו "למה שיחררת את האסירים!?" וכו', כי ככה זה יגמר! אז תתחילו להתעורר!!!!! ומהר!!! לפני שהמדינה הזאת תהפוך לכדור אש אחד גדול!
    צודק כולם צבועים שמנסים להרשים את הבנות כמו "שיחזור כבר אמן" ומתלהבים מכל המחאה

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    69

אם כבר אתם מדברים על גלעד שליט ..
    תלמידות י''ב אצלי בבית ספר הלכו ביחד עם המנהלת וחלק מצוות המורים לאוהל המחאה של גלעד שליט, שם היו עם הוריו של גלעד.
    הסיבה היא שילדה כתבה שיר והלחינה ביחד עם עוד כמה, והם הלכו ושרו לאביו של גלעד, נועם שליט את השיר.
    הנה הסרטון שהם העלו ליוטיוב :

מקווה שאהבתם את השיר, סה''כ כולנו רוצים שיחזור הביתה

משתמש מתחיל האוואטר של מר גרזן
    שם פרטי
    פינטו
    לייקים
    0
    נקודות
    63
    משפט מחץ
    חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים במוניות.

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    תקשיב חתיכת נוד נפוח שמרגיש הוגה דעות, הוא לא התגייס מרצון, על גיוס חובה שמעת?! ברוב המקרים הצבא מחליט בשבילך לאן אתה מוסלל ואתה חושב שאם הוא היה ג'ובניק לא היו יכולים לחטוף אותו?.

אתה מאשים אותו על זה כשל של צה"ל? וכן צה"ל כגוף כשל בעצם זה שהצליחו לחטוף חייל משורותי.

לא אומר כל מחיר, ולא אומר שלא יקרה שום דבר, אבל אתה חייב לגדל מוח!
    מה הקשר רצון או לא?
    הוא והמשפחה שלו ידעו לאן הוא נכנס.
    זה בעיה שלו שהוא נרדם ונתן להם לחטוף אותו.
    ומשפחה שלו מתנהגת בצורה אנוכית ..
    יושבים מול הבית של ראש הממשלה כאילו חסר לו מה לעשות
    וצועקים "לשחרר בכל מחיר" אם משחררים 1400 מחבלים חודש אחרי שגלעדי יחזור הבית הוא יהיה בקבר.
    ותכלס בואו תחטפו ערבי ותבקשו 10 (לא 1400) 10 אסירים ישראלים (למרות שאין אבל נגיד) הם יצחקו לנו בפנים
    נערך לאחרונה על ידי מר גרזן; 31-10-2010 בשעה 18:50.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maxthon1G צפיה בהודעה
    חדש פוו
    איך אני פותח אשכולים?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,015 | הודעות: 8,151,597 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect