קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח לוהט]WWE מנסים לרכוש את סטינג!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 12:42
  2. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 15:46
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 16:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 07:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 21:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

[דיווח] בים. - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    העתקתי את זה מאיפשהו:
    Evolution Phase Shift Routine
    by Style
    1. I tell her that she smells good and ask what she is wearing. Then I lean in, brush her
    hair aside, and sniff her slowly, moving up from the shoulder to the ear. "Mmmm, that
    smells good. People don't pay enough attention to smell. But you'll notice how animals,
    before they mate, will always smell each other. Evolution has hard-wired us to respond to
    certain things. You are wired to respond when someone smells you."
    2. "It's like when someone pulls the back of your hair. You'll notice how lions, when they
    mate, always bite and tug at the end of each other's mane, right here." (Since I'm shaved
    bald, I'll add here, "This is what I miss the most about not having hair"; if you have hair,
    say, "This is one of my favorite things".) Then I run my hand up the back of her neck and
    grab a fistful of hair at the roots and pull it, downwards. She says "Mmmm..." And I say
    "see."
    3. Then I talk about how "No one knows this, but the most sensitive places on the body
    are places that are usually hidden from contact with the air, like the back of the elbow
    (touching it) and knee (touching it). Any place where your body bends, twists, or folds,
    there are millions of sensitive little nerve endings that release endorphins. Then I take her
    arm, bend it a little, and erotically bite the area on the opposite side of the elbow (that
    crease where it bends). She usually gets the chills, and I have her ratify how good it feels.
    [Note for the less experienced: If you don't know how to erotically bite a girl, learn before
    you do this. You want to take a big chunk of skin -- not a little pinch! - and slowly and firmly
    slide your teeth together until they meet and release the skin. You may want to practice
    on your own elbow first.]
    4. After, I say, "But do you know what the best thing in the world is?...A bite...right...here."
    And I point to the side of my neck. (Every now and then, I'll add, that "this has to do with
    the fact that it is where the jugular vein is most exposed, and since most sexual fantasies
    have to do with submission and vulnerability, it sends all the fantasy signals flying.") Then
    I'll expose my neck and say, "Bite me right here" as if I expect her to do it. Fifty percent of
    the time she will. If she doesn't, I just turn away calmly (punish), wait a few seconds, and
    then turn back and repeat, "Bite me right here." Usually she will.
    5. Half the time, her bite is lame. If so, I correct her and say, "That's not how you bite.
    Come here." Then I give her a good bite on the neck and instruct her to "try again." This
    time, she ALWAYS does a great job.
    6. Now you look her in the eye, smile mischievously/approvingly, and say, very slowly, "not
    bad." Then glance down at her mouth, back up at her eyes, and...yes...finally...you...may...if
    you want...and if she's ready...um...kiss!
    אני אנסה בהזדמנות, תודה

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אל תשלח נגים מאולצים בחיים שלך. אין דבר יותר מגעיל מזה, תאמין לי שעדיף להתנהג כמו AFC מאשר לזרוק נג מאולץ.
    זה פשוט לא נראה טוב.

ולמה לא סגרת KC אנלא מבין? בודדת אותה, היא רצתה אותך. עכשיו כל מה שקיבלת על זה זה עוד טלפון חסר משמעות ל"דפי זהב" שהיא תסנן תשיחות שלך.
    (הפעם רק צנזרתי לך...פעם הבאה שפה כזו תטופל בחומרה,תשים לב לצורת ההתבטאות שלך)
    ציטוט נכתב במקור על ידי בור צפיה בהודעה
    תגידו אני לא מבין אך אתם יכולים פשוט ללכת ולשאול אותם
    " יש לי רק דקה אבל אני צריך לשאול אותך משהוא "
    זה הכי מביך וזה הכי ברור שאתה מתחיל איתם ... , לי נראה שאם אני יעשה את זה הם יגידו לי תעוף מפה .
    קודם כל, בנות לא כאלו מגעילות, דווקא רוב הכוסיות נחמדות אפילו שהמון מתחילים איתן, אפחד לא תגיד לך עוף מכאן מקס יגידו לך יש לי חבר או אתה מפריע לנו, בצורה עדינה יגידו לך..

ולמה מביך!?!!?, מביך להתחיל עם בת? , צר לי לומר לך אבל זה המטרה של הגבר, אתה בכלל לא צריך להיות מובך מזה.
    אבל גם אם אתה רואה שהיא שולחת מין מבטים שהיא לא מעונינת וקלטה שאתה מתחיל איתה אתה פשוט יכול לשלוח נג, איזה בן הולך להתחיל עם בת "וצוחק עליה"
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 15-07-2010 בשעה 17:20.
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ובאמת כדאי ללכת על הקטע של , אין לי זמן אבל אני צריך רק לשאול אותך שאלה ... התערבתי אם חבר שלי על זה , מה לדעתכם נשים אוהבת XXX ... , זה נראה לי נראה נורא את גנן ואבא שלך פרח , נראה לי שלהגיד לה שאלה בקשר לסביבה משהוא שנשמע טיפה הגיוני שיהיה לא תהיה בטוחה במאת האחוזים שאני מתחיל איתה .
    אבל יכול להיות שאני טועה וכן השיטת של מיסטורי הכי טובות , מה אתה אומר ?

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ובאמת כדאי ללכת על הקטע של , אין לי זמן אבל אני צריך רק לשאול אותך שאלה ... התערבתי אם חבר שלי על זה , מה לדעתכם נשים אוהבת XXX ... , זה נראה לי נראה נורא את גנן ואבא שלך פרח , נראה לי שלהגיד לה שאלה בקשר לסביבה משהוא שנשמע טיפה הגיוני שיהיה לא תהיה בטוחה במאת האחוזים שאני מתחיל איתה .
    אבל יכול להיות שאני טועה וכן השיטת של מיסטורי הכי טובות , מה אתה אומר ?
    נראלי מיותר לחזור על זה שוב, כי אתה צריך לקורא תספר כדי להבין

אבל נניח שאני פותח בפתיח דעה, וכן היא הבינה שאני מתחיל איתה
    א. מקס תדחה אותך, למי אכפת..
    ב. היו מקרים מעטים שלא ענו לי
    ג. בשביל זה יש את הנג, תחשוב שאתה מתחיל עם מישהי ואז אתה אומר לה (אני אגזים כדי שתבין תעיקרון) את ממש מכוערת את יודעת את זה, וממשיך בשיחה, זה מבטל תחשד שאתה מתחיל איתה (כמובן שאם תגיד לה שהיא מכוערת היא תלך )
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי יארדן צפיה בהודעה
    נראלי מיותר לחזור על זה שוב, כי אתה צריך לקורא תספר כדי להבין

אבל נניח שאני פותח בפתיח דעה, וכן היא הבינה שאני מתחיל איתה
    א. מקס תדחה אותך, למי אכפת..
    ב. היו מקרים מעטים שלא ענו לי
    ג. בשביל זה יש את הנג, תחשוב שאתה מתחיל עם מישהי ואז אתה אומר לה (אני אגזים כדי שתבין תעיקרון) את ממש מכוערת את יודעת את זה, וממשיך בשיחה, זה מבטל תחשד שאתה מתחיל איתה (כמובן שאם תגיד לה שהיא מכוערת היא תלך )
    דוקא קראתי תספר , אני מבין אני אלך על השיטה של מיסטוריס .
    נערך לאחרונה על ידי בור; 15-07-2010 בשעה 13:39.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בור ועם הארץ אוי אוי אוי....
    זה שאתה שואל דעה של אנשים זה אומר שאתה מתחיל איתם? גם אם אלה בנות... זה לא אומר שאתה מתחיל איתן!
    אני הרבה פעמים שואל אנשים שאני לא מכיר דעה רק כדי להוכיח למישהו משהו... זה אומר שאני מתחיל איתם????
    זה למה זה נקרא פתיח עקיף, אתה לא מראה שאתה מתחיל איתה... ואז אתה ממשיך את השיחה ועוד זורק עקיצות שאמורות עוד יותר להראות שאתה לא מתחיל איתה....

אם זה מביך אותך לעשות את זה, אתה בחיים לא תוכל להתחיל עם בנות שאתה לא מכיר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אין לי פחד ממש ... פשוט השיטה נראתה לי קצת מצחיקה אבל עכשיו אני מבין שזה עובד ...

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

בור אויש כמה שאתה טועה אחשלי, כמה שאתה טועה.... זה דבר מצויין כי אתה יוצר משיכה ואתה אומר לה שאתה הולך עוד מעט והיא רוצה שתשאר וגם דרך שפת גוף זה גורם לה לרצות שתשאר וזה לא קשור שאתה מתחיל איתה, ויודע מה נגיד והיא הבינה שאתה מתחיל איתה,מזה משנה לך גם ככה היא דלוקה עליך ;] עדיף מאשר לא לגשת בכלל ויש גם כאלה שהולכים על ישיר כן אתה מתחיל איתה אבל אתה לא כמו הבחורים האחרים
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 15-07-2010 בשעה 15:39.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה הכי מביך וזה הכי ברור שאתה מתחיל איתם ... , לי נראה שאם אני יעשה את זה הם יגידו לי תעוף מפה .
    תעבוד על האמונות שלך אחי ההודעות שלך צועקות "אני חסר בטחון".

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

דבר ראשון מה מביך פה בדיוק ? למה שמשהו יביך אותך בכלל ? הרי אלו אנשים שאתה לא הולך לראות שוב בחיים אלא אם כן אתה תקבע איתם פגישה.

דבר שני,נכון,רוב הפעמים בחורות כן שמות לב שמתחילים איתן ,אבל תשים לב שכמעט תמיד הן זורמות עם זה אם אתה לא עושה את זה כמו חמור,הרי מי לא רוצה גבר אמיתי שיודע מה הוא עושה ?

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

הקטע עם ההבעת דעה לדעתי חרוש , זה כבר נהיה כמעט ישיר, המון אנשים אני מכיר שמתחילים עם בנות בפתיח "בנות, אני צריך את הדעה שלכם" , "בנות עשינו התערבות ורצינו שתעזרו לנו" וכו', נראה לי שפשוט צריך לזרום עם הסיטואציה, למשל אם אתה רואה 2 בנות במים אז להגיד להן "אתן יודעות, פעם זיינתי דולפין, זה מה זה מגניב" משהו בסגנון שיהיה ברור שזה מצחיק ושהכל באוירה טובה וסבבה, הן גם יזרמו עם זה בד"כ, ולא חייבים להשתמש בשפה כזאת אבל גם שפה כזאת יכולה לעבוד.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    הקטע עם ההבעת דעה לדעתי חרוש , זה כבר נהיה כמעט ישיר, המון אנשים אני מכיר שמתחילים עם בנות בפתיח "בנות, אני צריך את הדעה שלכם" , "בנות עשינו התערבות ורצינו שתעזרו לנו" וכו', נראה לי שפשוט צריך לזרום עם הסיטואציה, למשל אם אתה רואה 2 בנות במים אז להגיד להן "אתן יודעות, פעם זיינתי דולפין, זה מה זה מגניב" משהו בסגנון שיהיה ברור שזה מצחיק ושהכל באוירה טובה וסבבה, הן גם יזרמו עם זה בד"כ, ולא חייבים להשתמש בשפה כזאת אבל גם שפה כזאת יכולה לעבוד.
    אני מסכים איתך אבל דווקא לא כזה אהבתי תדוגמא ...
    אני כבר כתבתי לי כמה דברים מקורים שאני חושב שיהיו יותר מוצלחים כי המשפטים של מיסטורי כבר די חורשים .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,876 | הודעות: 8,199,469 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect