היי חבר'ה ,
אני לא בא להתבכיין או לחפש פתרונות קסם , כי אני יודע שאין.
והדרך היחידה להתגבר על פחד-גישה היא להבין שהפחד-גישה הזה זה האויב הכי גדול שלנו וזה מה שמפריע לנו ומונע ממנו להתחיל עם כל הבחורות היפות שאנחנו רואים מדי יום ויום.
קראתי הרבה בנושא , אבל בשביל באמת להתמודד עם זה צריך לצאת לשטח.
רק לקרוא ולקרוא לא ייתן לי כלום , פיקאפ זה יציאות לשטח - התנסות והתמדה.
אני יודע את כל זה , אבל בכל זאת משהו עדיין מפריע לי , יש עדיין משהו שחוסם אותי.
אני עכשיו תקוע במשימה החמישית של DC , לא מצליח לעשות אותה.

המשימה (ספויילר) :
לגשת ל-30 נשים ולהחמיא להן על פריט לבוש
יצאתי לביצוע המשימה הזאת כבר כמה פעמים , אבל אני תמיד חוזר הביתה כשאפילו לא ניסיתי.
משהו חוסם אותי , וגם בנסיעות שאני עושה במיוחד בשביל זה - רק בשביל המשימה , משהו עוצר אותי בסוף.
שוב - אני לא מחפש פתרונות קסם , כי אין כאלה ואתם לא תוכלו לעזור לי בדרך הזו.
זה משהו שאני צריך להתמודד איתו ולעבור אותו.
מה שכן , תוכלו לעזור לי להוריד קצת מהלחץ שכנראה משפיע הרבה על הפחד-גישה הזה.
יש לי עדיין כמה שאלות שלא סגורות אצלי בקשר למשימה , ויכול להיות שזאת חלק מהבעיה וחלק ממה שמונע ממני לבצע אותה.
אז למי שעשה את המשימה , וגם למי שלא אבל חושב שיוכל לעזור :
1. למי אתם פונים במשימה הזאת? ז"א מה הטווח גילאים פחות או יותר? אני ארגיש ממש מוזר אם אני אבוא לאישה מבוגרת ואומר לה "אהבתי
את החולצה שלך" או משהו בסגנון
2. אתה אמור במשימה לזרוק לה "היי, אהבתי את החולצה שלך" ולהמשיך ללכת או להגיד "היי...(לחכות שהיא מפנה את תשומת-לבה אלייך) , אהבתי את החולצה שלך" ולחכות לתגובה ממנה ?
הנושא הזה הוא יותר פריקה מייעוץ , אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות...
אני מתכוון , אני נחוש לסיים את התוכנית , ולהתקדם בשלבים. אני מרגיש הכי טוב שבעולם אחרי שאני מסיים משימה , זה נותן לי בטחון ואני מרגיש שהרווחתי כלים חדשים שיעזרו לי בחיים.
אחרי שסיימתי את המשימות הקודמות , אוטומטית זה נכנס לי לחיים. לא התביישתי יותר לשאול את השאלות של המשימות הקודמות וזה בא לי הכי בטבעי שבעולם.
אני יודע שהמשימה הזאת תעזור לי המון ואני חייב לעשות אותה , לא משנה מה.
אבל משהו עוצר אותי ... לא משנה כמה שאני אומר לעצמי "הכל בראש" , "אתה לא צריך לפחד" , "היא רק בחורה" , "אם לא תגש אליה אתה אפס" בשנייה האחרונה , משהו עוצר אותי..
חברים , עצות ועידודים יתקבלו בברכה.