אתה מדבר על המחשב של אליאנוואר עם כן אז אתה יכול לראות לי איזה קיצור למחשב כזה שב 7000
ושב פעם אני שועל הוא יכול להריץ ל משחקים כמו CFD:MW2 לפחות Medium+ ?
אתה מדבר על המחשב של אליאנוואר עם כן אז אתה יכול לראות לי איזה קיצור למחשב כזה שב 7000
ושב פעם אני שועל הוא יכול להריץ ל משחקים כמו CFD:MW2 לפחות Medium+ ?
נערך לאחרונה על ידי MIB123; 23-07-2010 בשעה 19:46.
|
|
בקישור שהבאתי, אתה קונה אותו ישירות מאליאנוואר במינימום 1700$, שזה 7000 שקל בערך.
כמובן שיעלה יותר אם תבחר שדרוגים למיניהם.
בכל מקרה, אליאנוואר נחשבים הכי טובים לגיימינג, אז כן.
תוכל להריץ משחקים.
מצוי אחי תודה
רק עוד שעלה הם עושים משלוחים לארץ נכון??
והמחשב שאתה מגדיר מינימום הוא יריץ משחקים ברמה טובה נכון?
נ.ב
העם תוכל לתת לי דוגמה למחשב שב 7 ולתת לי קישור אני יודע לך
תודה מראש!!!!
נערך לאחרונה על ידי MIB123; 24-07-2010 בשעה 02:40.
עידו, למה ב- 7K? הנייד שהבאתי יעשה את העבודה בצורה מעולה ויריץ לך משחקים חדשים באיכות סבירה...
ספוילד אתה צודק, אבל חשבתי אם כבר אז לקנות את הבסט.
פותח האשכול:
לא יודע לגבי משלוחים לארץ וכן הוא יריץ משחקים כמו שצריך.
מה פתאום, Alienware הם ממש לא היחידים, אבל הם בהחלט יקרים..
אני מסכים עם Spoiled, אם אתה רוצה מחשב *נייד*, אתה לא יכול שהוא יהיה גם מכונת משחקים. אז יש לך שתי אופציות, או מחשב של 15 אינצ' או 17 אינצ' (17 אינצ' ממש לא נייד), שהם מאוד כבדים (4-5 קילו), גדולים ועבים (5 ס"מ ככה), יחזיקו לך גג שעה וחצי בשימוש סביר (גלישה, ווי פיי) וחצי שעה גג במשחק, אבל יסגרו לך את בכיף את ה19K ב3Dmark 06, ויעלו לך גם משהו כמו 8-10K (ביבוא מחו"ל), או שתקנה מחשב נייד, בגודל סביר 13-14 אינצ', ששוקל קילו וחצי, שניים, ויחזיק לך 6-8 שעות של גלישה ועבודה נורמלית, ויהיו עדיין מסוגלים לשחק את רוב המשחקים בצורה בינונית, משהו כמו 9-10K ב3D mark 06, ויעלו משהו כמו 4K ביבוא מחו"ל.
הבעיה היא שבארץ כל מחשב עולה בערך פי 2 מהמחיר הרגיל שלו, ככה ששווה לך לחכות שאיזשהו קרוב משפחה יסע או לאירופה או לארה"ב, ואז לקנות.
לגבי המחשבים- את הכבדים יותר תוכל למצוא במקומות כמו xoticpc.com או powernotebooks.com אם אני זוכר נכון את השמות, ולגבי הקלים יותר כרגע זה תלוי מאיפה מחו"ל אתה מביא את זה. המלצה שלי- Acer timelineX 3820TG, שזה 13 אינצ' עם radeon 5650, וi5 (הגרסאות של המחשבים הניידים שונות מאלה של הנייחים).
אם אתה רוצה ממש ללכת על קלאסה אתה יכול לנסות את ה Envy 14 של HP, שהוא בערך אותו מפרט רק 14 אינצ' אבל נראה יותר על רמה (למרות שלא בטוח שהוא יותר טוב.
שניהם יעלו לך משהו כמו 4-5 אלף, ואז אתה יכול להשקיע את השאר בנייח, אם באמת ה10 אלף שקל האלה שורפים לך חור בכיס.
אני חייב לומר שתיפה בילבלתה אותי
מה שאני הבנתי שיש אפשרות שאני יקנה מחשב בסביבות ה 7 והוא יוכל להריץ לי מחשקים ברמה "סבבה" (כאילו זה לא יהי הכי טוב אבל עדין סביר)
יבוא מח"ל יש מצב שזה יהיה בעיה אין לי מישאו קרוב שמתחנן לטוב בזמן הקרוב
אז עם תוחל לתת לי מחשב נייד שיוכל להחזחק לי מספיק זמן וגם להריץ למשחקים ברמה "סבבה" אני יודה לך
הנייד שהבאתי לך בעמ' הראשון יספיק לך.
תוכל להריץ משחקים של היום באיכות די סבירה.
לא צריך להזמין שום דבר משום חול
אה עכשיו קלטתי שכתבת שאין לך מישהו שטס בקרוב.. חשבתי שיש..
אם זה המצב אז כן, יהיה לך בעיה למצוא מחשב גיימרים חזק, ועם תקציב כמו שלך שווה לך לקנות את הDV6 ב5600 ואת שאר התקציב לשים על מחשב נייח אם תרצה..
שזה גם מיותר בעיקרון, עדיף לך לקנות את הנייד ולהשקיע את כל השאר בבורסה או משהו.
נערך לאחרונה על ידי Yalla Kvar; 28-07-2010 בשעה 22:58.
תחפש לקנות בחו"ל ולהביא לארץ , הרבה, הרבה יותר זול. באלפי שקלים