קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה| רוצה להתחיל עם מישהי אבל לא מאז.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 26-12-2008, 22:40
  2. צריך עזרה.. דרכים להתחיל עם מישהי אבל שלא יהיה ברור מדי
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-03-2008, 00:40
  3. [עזרה]שיטות להתחיל עם מישהי
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-02-2008, 22:59
  4. [עזרה] איך להתחיל עם מישהי?
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 17:16
  5. להתחיל עם מישהי שיותר גדולה ממני.. בשכבה שלי..
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 11:22
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

{עזרה}-להתחיל עם מישהי על הבר/במועדן - עמוד 2

זאת לא אמונה מגבילה, זה משהו שאני רואה בעיניים שלי, הרי למועדון יוצאות פרחות לרוב והן מחפשות ערסים מן הסתם כי זה שילוב מתאים, ברור לי אבל מנגד שלמרות שאני לא ערס אם אני ארקוד איתן ישר יילך לי הרבה יותר טוב, אבל זה מצריך הרבה יותר אומץ מלפתוח בדיבור.

אני לא מת על גישה ישירה בגלל שזה לא דבר כל כך בטוח, אם זה הולך לך אז התמזל מזלך, אם לא, נדפקת, לעומת זאת בגישה עקיפה אמנם אתה עדיין צריך לעבוד הרבה יותר אם וכאשר הבחורה נענית לך, אבל הסיכוי שזה לא ילך בהתחלה הוא מאוד קטן, ולכן אני לא מת על הגישה הישירה בכללי.

זה לא קטע של יתקרבו, כמו שDINS הסביר, כשאתה מדבר והיא רוקדת זה פשוט לא מתאים, זה לא זורם וזה לא קשור, כבר ניסיתי לדבר עם HB9 במועדון תוך כדי שהיא רקדה, והיא אמנם הקשיבה אבל היה קשה להמשיך עם זה, כי חברה שלה גם ממילא גררה אותה לרקוד אחרי זה, ברחבה פתיחים לא מילוליים עובדים ב90 אחוז, אבל השאלה שלי היא איזה פתיח יכול להיות טוב שהוא מילולי ולא ישיר (אני זוכר את הפתיח עם המצלמה אבל אני מעדיף לעשות את זה בלי להשתמש באמצעים חח).
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 30-07-2010 בשעה 20:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

זאת או שאמונה מגבילה או שאתה הולך למועדון הלא נכון...
    תקשיב, במועדונים יש הרבה בחורות שהן הכי חמודות ולא פרחות בעולם... והן הרוב בדרך כלל אם אתה הולך למסיבה נורמלית...
    אל תלך למסיבות של מזרחית וזה... לך למועדון מוכר, שאין לו סטיגמה כלשהי של ערסים/אוחצ'ות/גייז.
    ברור שבכל מקום יש פריחות אבל במועדון רגיל יש הרבה בנות נורמליות תאמין לי.
    אתה רוצה לפתוח עקיף במועדון? לך לבר...

חוץ מזה, מה הבעיה לפתוח ישיר? אז קיבלת "לא", אחרי כמה לאים תקבל כמה כנים, מה כל כך נורא בזה?

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    זאת או שאמונה מגבילה או שאתה הולך למועדון הלא נכון...
    תקשיב, במועדונים יש הרבה בחורות שהן הכי חמודות ולא פרחות בעולם... והן הרוב בדרך כלל אם אתה הולך למסיבה נורמלית...
    אל תלך למסיבות של מזרחית וזה... לך למועדון מוכר, שאין לו סטיגמה כלשהי של ערסים/אוחצ'ות/גייז.
    ברור שבכל מקום יש פריחות אבל במועדון רגיל יש הרבה בנות נורמליות תאמין לי.
    אתה רוצה לפתוח עקיף במועדון? לך לבר...

חוץ מזה, מה הבעיה לפתוח ישיר? אז קיבלת "לא", אחרי כמה לאים תקבל כמה כנים, מה כל כך נורא בזה?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם התמונה.

הבעיה היחידה שלי היא בעיקרון עם גישה ישירה, כי זה פשוט לבוא ולחשוף את הקלפים, זה כמו שתגיד לי עכשיו שבפיק אפ כל הNEGים ההתחלתיים והחוסר התעניינות בA1 (לצורך העניין, לא חובה לדבוק בשיטה של מיסטרי אבל ציינתי את זה למען הסדר הטוב) לא נחוצים ואפשר לפתוח ישיר, הבעיה היא שאז זה מבוסס על שפת גוף ועל איך אתה נראה כלפי הבחורה, וזה לא שאני חושב שאני נראה עד כדי כך רע, פשוט הבחורות שאני התחלתי איתן עד עכשיו באופן רציני עם פתיח "פיק אפי" היו 3 בלונדיניות פצצות והפתיח עבד לא רע בכלל (הבעיה הייתה ההמשך אבל זה כבר לא לפה), בכל אופן כל מה שאני רוצה לדעת בקשר למועדון זה גם פתיחים עקיפים, אם למשל הייתי בא ישיר לאלה שדיברתי איתן אני די בטוח שזה היה נגמר בדחייה, וזה לא שדחיות זה משהו שמזיז לי כל כך, אבל אם אפשר להצליח על הצד הטוב ביותר אז למה לא?

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    הבעיה היחידה שלי היא בעיקרון עם גישה ישירה, כי זה פשוט לבוא ולחשוף את הקלפים, זה כמו שתגיד לי עכשיו שבפיק אפ כל הNEGים ההתחלתיים והחוסר התעניינות בA1 (לצורך העניין, לא חובה לדבוק בשיטה של מיסטרי אבל ציינתי את זה למען הסדר הטוב) לא נחוצים ואפשר לפתוח ישיר, הבעיה היא שאז זה מבוסס על שפת גוף ועל איך אתה נראה כלפי הבחורה, וזה לא שאני חושב שאני נראה עד כדי כך רע, פשוט הבחורות שאני התחלתי איתן עד עכשיו באופן רציני עם פתיח "פיק אפי" היו 3 בלונדיניות פצצות והפתיח עבד לא רע בכלל (הבעיה הייתה ההמשך אבל זה כבר לא לפה), בכל אופן כל מה שאני רוצה לדעת בקשר למועדון זה גם פתיחים עקיפים, אם למשל הייתי בא ישיר לאלה שדיברתי איתן אני די בטוח שזה היה נגמר בדחייה, וזה לא שדחיות זה משהו שמזיז לי כל כך, אבל אם אפשר להצליח על הצד הטוב ביותר אז למה לא?
    מה רע בישיר? מה זאת אומרת שאתה לא צריך נגים? אם היא דוחה אותך, אתה צריך נגים... ANTI BITCH SHIELD.
    לא תמיד צריך להשתמש בנגים, זה לא עובד ככה בפיקאפ שתמיד משתמשים בכל הכלים...
    בישיר אתה צריך להיות יותר ישיר, כנה וטבעי.
    אם עברת את הביץ' שילד אחרי הישיר, רוב הסיכויים שהיא רוצה אותך
    ולגבי לפתוח עקיף במועדון, כבר אמרתי לך...
    תפתח על הבר בכל הרוטינות שיש לך בעקיף.
    ARE YOU SHY? פתיח מצחיק..
    מה עוד? ברחבת ריקודים, אחרי שהתחלת עקיף בבר, אתה בא לרחבת ריקודים עם מי שפתחת ויש לך SP.
    מה רע בלפתוח ישיר, "לא" אחד לא יהרוג אותך.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

שמע במקומות רועשים זה לא המקום המתאים לפיק אפ נוח במיוחד כי יש הרבה רעש ואם אתה וצה להתחיל אתה צריך לבודד למקום שקט ובשביל זה אתה שובר את הראש. מועדונים תמיד הבנות באות חרמניות ומחכות לסטוץ לוהט לספר לחברות אז תתחיל לקוד לידן הן סביר להניח יזרמו אם לא תעשה שטויות ואז תתחיל בקינו ומשם הכל תלוי בך =]

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתם יותר מדי תופסים מערסים. הפכתם אותם לזייני על שגרים באחוזת פלייבוי וכל יום מביאים מישי חדשה לבית והם מזה לא כאלה. ההפך הגמור מזה למעשה.

מההיכרות של החברים שלי עם ערסים (שכונת התקווה לצורך העניין) הם לא יותר מחננות בתחפושת.

חלאס לזיין תמוח עלק "רק פרחות יוצאות למועדונים"...צאו למועדונים מוכרים עם שם טוב וסלקציה ששווה משו ולא מועדון של הומואים שדוקרים אחד תשני ויש להם שם גרוע.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 31-07-2010 בשעה 15:21.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה רואה ערסים שמצליחים עם בנות כי מגיל קטן מרגילים אותם לפתח ביטחון עצמי.
    תחשוב על מישהו שהוא ערס ומסתובב בחברת ערסים...כל היום ירידות מכות איומים והפגנות כוח...אתה לא יכול להישאר חלש אופי !
    במקום מסויים זה מחשל אותך (כמובן שזה הופך אותך על הדרך לקוף ברברי אבל זה לא העיניין עכשיו).

אתה מסתובב עם ערסים אחרים שבגלל שהם מרביצים לכולם ואנשים אחרים מפחדים מהם,הם מרגישים "מלכים" ומרגישים שהכול קטן עליהם,אז הם גם יכולים להתחיל עם בחורות בכלל בלי לחשוב על מה זה "פחד גישה" ...ערסים,כמו שאמרנו,הם קופים,קופים מחכים אחד את השני ובגלל זה הם עושים בדיוק אותו הדבר.

הם עושים את זה מספיק פעמים עד שהם נופלים על מישהי שמוכנה לסבול אותם ואז אתה רואה אותם עם בחורות.

בקשר לשאלה שלך,אני ממש לא ממליץ לך ללכת מאחורה ולתפוס לה בתחת ולהיצמד אליה כמו ערס.
    יש לך בפורום הרבה מאוד מידע על פתיחים בלתי מילוליים ,אתה יכול גם לחפש ביוטוב סרטונים על זה,שם מסבירים לך את זה מעולה.
    הפתיחים האלו עובדים מעולה במועדונים....אפילו איזה קריצה וריקוד מצחיק יעשו את העבודה.

מה רע בישיר? מה זאת אומרת שאתה לא צריך נגים? אם היא דוחה אותך, אתה צריך נגים... ANTI BITCH SHIELD.
    לא תמיד צריך להשתמש בנגים, זה לא עובד ככה בפיקאפ שתמיד משתמשים בכל הכלים...
    בישיר אתה צריך להיות יותר ישיר, כנה וטבעי.
    אם עברת את הביץ' שילד אחרי הישיר, רוב הסיכויים שהיא רוצה אותך
    ולגבי לפתוח עקיף במועדון, כבר אמרתי לך...
    תפתח על הבר בכל הרוטינות שיש לך בעקיף.
    ARE YOU SHY? פתיח מצחיק..
    מה עוד? ברחבת ריקודים, אחרי שהתחלת עקיף בבר, אתה בא לרחבת ריקודים עם מי שפתחת ויש לך SP.
    מה רע בלפתוח ישיר, "לא" אחד לא יהרוג אותך.
    פתיח ישיר שהוא בלתי מילולי, הכוונה שאני בא לבחורה, ממש נצמד אליה (ולא נוגע לה בתחת כמו שסנופקין רשם) אלא נצמד אליה כמעט עד כדי חיכוך ואז נוגע בה קצת במותניים וכו', כי שוב פעם פתיח מילולי ישיר באמצע רחבת ריקודים רועשת זה לא עובד.

טיילר, אני לא ממציא את זה, זה מה שאני רואה בעיניים, ולגבי המועדונים עצמם, אני רק לאחרונה התחלתי ממש לצאת למועדונים פה ושם אבל לפני כן בקושי, ידוע לי על מסיבה כזאת בתל אביב שכל פעם מתקיימת במועדון אחר (בתל אביב מן הסתם), ואני יודע שבסוג כזה של מסיבה זה די קל כי עוד כשהייתי די עלוב ולא ידעתי בכלל מה זה להתחיל עם בחורות הייתי שיכור מהתחת והרסתי 3 זיונים פוטנציאלים, אבל אני גר ליד חיפה ולהגיע לתל אביב דורש כסף, מה שיש בחיפה והקריות וכו' לגילאי 18 מבחינת מועדונים לצערי כן כולל ערסים ופרחות, הלוואי ואני אמצא מועדון שלא, ולמשל לאולטראסאונד יש שם ממש טוב וזה גם מועדון על רמה ועדיין יש שם אינסוף ערסים, אז זה די בעייתי.

סנופקין, אני מסכים עם מה שרשמת וזה נכון וברור לי לגמרי שזאת הסיבה שהם גם מצליחים איתן זה לא משהו שחדש לי, העניין הוא שהמון בנות מטומטמות, כאלה שלעולם לא הייתי יוצא איתן (אבל חלקן הייתי מזיין בלי לחשוב פעמיים) חושבות שאנשים כאלה מדליקים בגלל הערך חברתי העלק גבוה שלהם, לגבי המידע על פתיחים לא מילוליים במועדונים, אני אשמח מאוד למצוא, אבל יצא לי לראות רק את המדריך להתנהגות נכונה במסיבות שבאופן אישי ניסיתי דברים משם וזה לא ממש הלך, לגבי יוטיוב אני אחפש, תודה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

במועדונים על רמה אין ערסים בכלל. די עם השטויות בבקשה.

וכל המועדונים בקריות זה זבל. מה אתה הולך לשם בכלל חח פאדיחות

מה אני יעשה שאין לי כל כך הרבה כסף לנסוע למקומות כמו תל אביב שברור שהם ברמה טובה יותר (ודווקא בקריות לא הייתי במועדון אבל התכוונתי שאם אני הולך אז זה באיזור של חיפה/הקריות וכו').

יש סדרה בשם איך פגשתי את אמא
    נעשה משחקון קטן אבל בשבילו צריך חבר שיעזור
    Hi have you met ted ?
    hi im ted
    או כל שם אחר שהוא לא טד יענו אם לך קוראים יוסי ולחבר קוראים נועם אז נועם עושה לה היי תגידי כבר פגשת את יוסי
    ואז יוסי
    היי אני יוסי
    ומשם יוסי מתחיל שיחה
    חחחחח הכי דפוק בארץ אבל עשיתי את זה עם חבר ועבד יופי
    נערך לאחרונה על ידי Noamummy; 05-08-2010 בשעה 21:59.

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Noamummy צפיה בהודעה
    יש סדרה בשם איך פגשתי את אמא
    נעשה משחקון קטן אבל בשבילו צריך חבר שיעזור
    Hi have you met ted ?
    hi im ted
    או כל שם אחר שהוא לא טד יענו אם לך קוראים יוסי ולחבר קוראים נועם אז נועם עושה לה היי תגידי כבר פגשת את יוסי
    ואז יוסי
    היי אני יוסי
    ומשם יוסי מתחיל שיחה
    חחחחח הכי דפוק בארץ אבל עשיתי את זה עם חבר ועבד יופי
    מה דפוק בזה?
    זה עובד אם אתה ממשיך את השיחה כמו שצריך...
    מניסיון..
    אבל זה רק אם אתה עם ווינג שמתחיל את השיחה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם זה עובד, זה רק מוכיח את מה שאני אומר כבר הרבה זמן, שלא משנה בכלל מה אתה אומר בהתחלה, העיקר שאתה אומר משהו.
    פתחתי עם "אני עושה סקר, מוכנה להשתתף? (עושה כאילו אני מעביר לסטופר בשעון) תגידי שרה שרה שיר שמח"

אם זה עובד, זה רק מוכיח את מה שאני אומר כבר הרבה זמן, שלא משנה בכלל מה אתה אומר בהתחלה, העיקר שאתה אומר משהו.
    פתחתי עם "אני עושה סקר, מוכנה להשתתף? (עושה כאילו אני מעביר לסטופר בשעון) תגידי שרה שרה שיר שמח"
    בהחלט נחמד חח, זה גם גורם לה לצחוק וזה פתיח די חכם, בכל אופן למדתי על בשרי שזה לא משנה מה אתה אומר אלא איך אתה אומר דווקא בצורה הפוכה, באתי פעם בגישה של לא אכפת לי מה הולך לקרות ואמרתי כזה מן שלום בצורה סטלנית מוגזמת, בצורה שגרמה לבנות לחשוב מי זה לעזאזל השרוט הזה? ובגלל הן המשיכו הלאה, אבל למרות העניין הזה וכמה שההמשך קריטי יותר מהפתיחה, בהתחלות שבהן "השקעתי" פתחתי במשהו שקשור לסיטואציה עצמה וככה היה לי הכי נוח עם זה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect